Dodaj do ulubionych

Twoje początki na Kotek.pl

27.08.11, 16:37
Hejsmile MileyCyrus97 to moje 1'sze konto na które naprawdę baaaaardzo dawno nie wchodziłam. Bardziej aktwna jestem na czekoladka97 smile Przejrzałam wszystkie moje , posty , komentarze na tym koncie i miałam niezły ubaw <hahaha> Czy Wy też czytając swoje pierwsze wpisy , komentarze na Kotku śmiejecie się? Co Was najbardziej rozbawiło? big_grin

Jeśli taki post był 'kosz'
Obserwuj wątek
    • kara4454 Re: kara4454 27.08.11, 16:44
      to jest mój 1 profil i uzywam go do teraz smile najbardziej mnie smieszy to czego słuchałam.
      • shadow_ . 27.08.11, 16:52
        to jest moje jedyne konto tutaj.;q kiedyś czytałam stare komentarze. które pisałam i też ubaw miałam.<:
        • fanka96 Re: . 27.08.11, 17:02
          tak, zastanawiam sie, co mnie napadło 3 lata temu aby nazwać "fanka96"...
          • leanne Re: . 27.08.11, 17:10
            ja najpierw byłam coffe28, potem cytrusią., a teraz chyba wiadomo. to, co ja wyprawiałam parę lat wstecz to czysta masakra *_*
    • nnaattaallaa Re: Twoje początki na Kotek.pl 27.08.11, 18:32
      Tak, też się śmiałam, jak czytałam moje wcześniejsze wpisy, zwłaszcza takie, w których broniłam Bimberka, bo nawet go wtedy lubiłam. big_grin
      • charlotte__ Re: Twoje początki na Kotek.pl 27.08.11, 18:47
        To jest moje drugie konto.. pierwsze to ashleyandmiley (wtf??),
        chyba się nie dziwicie, że zmieniłam nazwę ... smile
    • song Re: Twoje początki na Kotek.pl 27.08.11, 18:46
      Ło Jezu, gdybym spotkała jakąś kotowiczkę, która zachowywałaby się jak ja na kocie kilka lat temu, to nieźle bym ją zwyzywała . Boże, jaka ja byłam głupia -.-
      • outros Re: song 27.08.11, 18:50
        masz konto od 5 miesięcy więc czemu piszesz 'kilka lat temu' ? -,- o ja nie mogę co debilka
        • song Re: song 27.08.11, 18:58
          Jakbyś chciała wiedzieć miała tutaj kilka kont -.-
          • outros Re: song 30.08.11, 20:40
            skarbie nie zesraj się ha ha ha x-d
        • jagoda1602 Re: song 27.08.11, 19:59
          outros, a nie przyszło Ci do pustego łba, że dużo kotowiczek ma więcej niż jedno konto?? To dopiero debilka...
          • jagoda1602 Re: song 27.08.11, 20:01
            A tak wracając do tematu, to u mnie w profilu, mam 20 stron komentarzy i postów, ale najstarszy jest z przed 4 dni.
            • miley124 Re: song 02.09.11, 20:51
              Hmm...,no nie wiemwink-Zmienił mi się Gust Muzycznywink-Oto to Na pewno!!big_grin
        • my.versace Re: song 02.09.11, 20:30
          Debilką to jesteś tylko i wyłącznie ty 'outros'. Sama pamiętam jeszcze song na wcześniejszym koncie. Aż za bardzo się mylisz.
          Poza tym, song jest na prawdę fajna, co widać nawet po jej postach i komentarzach smile
    • xmadziunia14x Re: Twoje początki na Kotek.pl 27.08.11, 19:59
      Od czasu do czasu czytam swoje posty. Są straszne. wink
    • dark_candy_ Twoje początki na Kotek.pl 27.08.11, 20:02
      nawet nie chcę oglądać moich pierwszych postów O.o
    • estrellaa Re: Twoje początki na Kotek.pl 27.08.11, 20:06
      jestem tu od pół roku . nie śmieję się na razie z moich początkowych komentarzy ale pewnie za jakiś czas będę płakała ze śmiechu i zastanawiała się jak mogłam pisać takie głupoty xd
    • martynka5008 Re: Twoje początki na Kotek.pl 27.08.11, 20:06
      tak,moje persze wpisy często były głupie (8/10 większość wiedziałąm kilka strzelałam )
    • trufla Re: Twoje początki na Kotek.pl 27.08.11, 20:37
      Limit komentarzy nie dochodzi do początków na kotku. Poza tym ja mam tylko to konto ; )
    • elisss92 Re: Twoje początki na Kotek.pl 27.08.11, 23:45
      Pamiętam, że weszłam na kota jakoś w marcu, ponad 2 lata temu i po kilku dniach zalożyłam to konto wink Moim jednym z pierwszych komentarzy był dotyczący postu od Demi Lovato, że ją zjechałam trochę smile

Generalnie miło było zobaczyć transformacje kotka na własne oczy wink A najfajniejsze jest to, ze przez te 2,5 roku praktycznie nic się we mnie nie zmieniło. Tylko wiek wink
      • imyourdream1 Re: Twoje początki na Kotek.pl 27.08.11, 23:49
        ja zalozylam rok temu a dopiero od kilku loguje sie i pisze . fakt jak se raz na jakis czas to czytam to mam niezly ubaw
    • mileymandy tragedia! 28.08.11, 00:06
      mileymandy pamiątka po uwielbieniu dla miley cyrus 3 lata temu wink konto zakładałam jak miałam 10 lat i jak patrzę kiedyś już dosyć dawno co ja na samym początku pisałam to mnie strach ogarnia jakim ja byłam głupim dzieckiemtongue_out ale uwielbienie miałam na szczęście tylko do miley żadnych jonaskuFF selci demci etc . confused
    • milusia22 Re: Twoje początki na Kotek.pl 28.08.11, 14:22
      nie
      • anja_ Re: Twoje początki na Kotek.pl 28.08.11, 19:23
        nie żałuję niczego, co tu napisałam.
    • abbey_girl Re: Twoje początki na Kotek.pl 28.08.11, 19:32
      Ja przez pół roku zmieniłam gust muzyczny, ale nie jakoś drastycznie więc da się te początkowe komentarze wytrzymać wink
    • sweeting Re: Twoje początki na Kotek.pl 28.08.11, 21:07
      To jest moje pierwsze konto, załozyłam jak miałam jakies 11 lat ; P Ale ja sie nie śmieje z tego co kiedyś pisałam tylko raczej... jest mi wstyd za samą siebie xDDDbig_grin
      • klaudia_25 . 28.08.11, 21:16
        Na kocie od 2 lat tongue_out
        Drugie konto big_grin
    • gorzata.14 Re: Twoje początki na Kotek.pl 29.08.11, 11:56
      Czasami też się śmieję. Ja mam jedno konto. I jestem tutaj już 2 lata. jakoś szybko to zleciało.
      • niemampomyslu Re: Twoje początki na Kotek.pl 29.08.11, 12:01
        aha. szczególnie z akcji, którą zrobiłam na urodziny BJ'a. zachowywałam się jak typowa FG, o Boże.
        ogólnie byłam jeszcze bardziej powalona, niż teraz.
    • nickiminaj Re: Twoje początki na Kotek.pl 30.08.11, 20:46
      ja mam jeszcze jedno konto. chyba sprzed 3 lat, ale już na nie nie wchodzę. mnie moje pierwsze wpisy nie bawią
      • ewellin Re: Twoje początki na Kotek.pl 30.08.11, 20:51
        też się śmieję
        • pimpusia Re: Twoje początki na Kotek.pl 02.09.11, 20:19
          no ja tu jestem od poczatkow, od 3 lat, tez sie smieje z moich postow tongue_out ogolnie nie lubie czytac tego co kiedys napisalam big_grin
          • wampire13 Re: Twoje początki na Kotek.pl 02.09.11, 20:27
            Nie chce mi się przewijać tego do początku, bo dużo tego jest...Jestem tub już 2 lata i szczerze powiedziawszy baardzo się zminiłamtongue_out
    • taylor_ Re: Twoje początki na Kotek.pl 02.09.11, 20:38
      Nie śmieję się z dawnych postów. Raczej ubolewam nad własną głupotą. Jaka ja byłam pusta i żałosna! Miałam jeszcze jedno konto o którym wolę zapomnieć. Kiedy założyłam to konto początkowe posty były na tym samym poziomie, co poprzednio.
    • reigai Re: Twoje początki na Kotek.pl 02.09.11, 20:39
      założyłam to konto, jak miałam lat trzynaście i do głowy mi nie przyszło, żeby zakładać nowe, albo robić jakieś inne cuda. Mam dostępne komentarze sprzed półtora roku i muszę przyznać, że większe bzdury wypisuję obecnie. mojego nicku używam wszędzie, bo jest ładny, prosty i nie ma jakiś niepotrzebnych znaków czy cyferek. reigai, ot co. banalne i chwytliwe.
    • ashley_1985 Re: Twoje początki na Kotek.pl 02.09.11, 20:52
      Nie raz jak coś czytam to nie mogę uwierzyć, że napisałam to ja wink
    • kama182 Re: Twoje początki na Kotek.pl 03.09.11, 22:11
      moje komentarze mnie nie śmieszą tongue_out
      długo nie wchodziłam na swoje konto dopiero niedawno zaczęłam :p
      to jest moje 2 konto pierwsze konto założyłam ze 2 lata temu ale nudziło mi się i oddałam je mojej siostrze ciotecznej tongue_out
    • avye Twoje początki na Kotek.pl 21.09.11, 15:59
      łooch , mam tak dużo kont na kotku , większości pozapominałam ale i tak pierwsze pamiętam . . masakraa . -.-
      i jeszcze selenka na avku .. żal mi siebie . x.x

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka