seli19 02.09.11, 14:39 Jak myślicie co mogę kupić jedenastoletniej koleżance na urodziny??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twilightowa2226 Re: Tu 02.09.11, 14:47 Ja mam 12 lat więc coś tam wiem ^.^ Możesz kupić jej coś do szkoły. W końcu zaczęła się szkoła. Jakiś super piórnik, a w środku gumka, ołówek i długopis. Ja mojej starszej koleżance ( 16 lat ) kupiłam takie pudełko okrągłe w kolorze niebieskim. A tam wsadziłam jej słodycze, długopis, lusterko, arafatkę, cień do oczu i błyszczyk. Bardzo jej się spodobało. Ty też możesz dac jej coś takiego tylko włożysz tam jakieś słodycze, gumki i coś do szkoły, a do tego jakieś ładne lusterko. Ps. Tylko postaraj się, żeby takie pudełko było w miarę duże, żeby moznabyło jej coś tam wsadzić. Można takie kupic w empiku Odpowiedz Link Zgłoś
poker Re: Tu 02.09.11, 14:54 Mam w niedzielę 112 urodziny,więc ^^ Od koleżanki chciałabnym dostać: - pudełko z szufladkami na biżuterię. - bransoletki - pudełko z emp[ika,te gazetowe - książkę - kubek - poduszkę - kapelusz a do tego jakieś słodycze ) Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Tu 02.09.11, 14:55 Koszulkę, perfumy, jakieś kosmetyki, płytę ulubionej gwiazdy/zespołu. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: Tu 02.09.11, 15:00 Wydaje mi się, że płyta ulubionego wykonawcy/zespołu Albo jakiś ciuch Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Tu 02.09.11, 15:21 Kolczyki jeśli ma przekute uszy albo jakąś ładną bransoletkę... Odpowiedz Link Zgłoś
seli19 Re: Tu 02.09.11, 15:55 dzięki za odpowiedzi ale jak macie inne pomysły możecie pisać Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Tu 02.09.11, 17:05 Mam kilka pomysłów Jeśli bardzo ja lubisz możesz kupić łańcuszki bransoletki lub bryloczki best friends , łamane na dwie części dla was obu Bransoletka z charmami lub cos w stylu bransoletki Pandory Bon prezentowy Empik żeby sobie sama wybrała jakieś fajne rzeczy , jest w wersji 25,50 złoty Ładny łańcuszek lub kolczyki Jak lubi czytać to może jakaś fajna książka Odpowiedz Link Zgłoś
mysiuniaxpp Re: Tu 03.09.11, 22:57 hm. zależy co lubi a tak gdybym miała coś wymienić to : kubek, perfumy, jakieś kosmetyki, bransoletka czy coś, płytę zespołu który lubi czy coś takiego. zależy jeszcze do jakiej kwoty Odpowiedz Link Zgłoś
jenny. Re: Tu 03.09.11, 23:03 Kup jej ramkę na zdjecia.( w flo i empik są fajne) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_ Re: Tu 03.09.11, 23:03 książka, film, bransoletka/kolczyki/naszyjnik, pudełko handmade (jeśli masz zdolności plastyczne ; )), etui na telefon :p, jakiś dodatek, np. rękawiczki, chusta, kapelusz etc. ramkę na zdjęcie pomysłów jest mnóstwo. Jak dziewczyny pisały wyżej, dużo fajnych rzeczy jest w Empiku. Odpowiedz Link Zgłoś
seli19 Re: Tu 04.09.11, 18:37 widzę że macie dużo pomysłów piszcie dalej co wam siedzi wgłowie Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Tu 06.09.11, 14:41 Mam jeszcze jeden pomysł ze względu że nadchodzi jesień , podatku jej jakaś ładna chuste . W housie i hm-ie są ładne z tej nowej kolekcji , jednak zobacz tez w croppie i reserved no i w tym obuwniczym deichmann i w sixie tez widziałam spoko. Odpowiedz Link Zgłoś