Dodaj do ulubionych

Nawiedzone miejsca

04.09.11, 19:07
Czy w waszym mieście są jakieś nawiedzone, straszne miejsca?
Obserwuj wątek
    • diekatja Re: Nawiedzone miejsca 04.09.11, 19:17
      Tak. Jest taka jedna kamienica, która paliła się chyba 4 razy i ciągle koło niej leżą martwe gołębie... Nawet na samym czubku dachu wisiał kiedyś powieszony gołąb : / Przechodząc koło tej kamienicy aż czuć śmierć... Wgl. te gołębie nie są zabijane w zwykły sposób.. Niektóre nie mają głowy, skrzydła albo nogi. Nie wiem kto to wszystko robi, ale nie zmienia to faktu, że to miejsce mnie przeraża.
    • eziek11 diekatja 04.09.11, 19:25
      Jezu.. biedne ptaki uncertain crying
      A nic więcej nie wiadomo o tej kamienicy ? Tylko gołębie są tam martwe, czy jacyś ludzie też tam zginęli ?

Bardzo mnie interesują takie rzeczy,więc jakbyś miała chęć,to napisz coś więcej jeżeli wiesz wink
      • diekatja Re: diekatja 04.09.11, 19:31
        Słyszałam kiedyś, że właśnie jak w tej kamienicy się paliło to jakiś mężczyzna skoczył z okna i umarł. Był podobno cały poparzony i od tamtej pory dzieją się te różne dziwne rzeczy z tymi biednymi ptakami... Jeszcze niedawno temu mieszkała tam jedna rodzina, ale już się wyprowadzili, bo podobno wszystko tam się wali od środka. Kiedyś moi koledzy się zakładali i wchodzili tam do piwnicy, jednak jak wyszli to byli przerażeni, bo coś okropnego tam widzieli. Jednak do dzisiaj nie wiadomo co to było, a ja nie mam tyle odwagi żeby to sprawdzić ; )Chociaż słyszałam kiedyś, że podobno tam są duchy ludzi którzy zginęli w pożarze, no ale to niepotwierdzone. A te ptaki na pewno ktoś zabija, bo sama na własne oczy widziałam jak leżały martwe...
    • stayaway *______* 04.09.11, 20:02
      nie ,raczej nie.
    • meredith. Re: Nawiedzone miejsca 04.09.11, 20:05
      gimnazjum nr 2 ;o
    • najexanarapem Miszkam w wiosce, ale tak, są.. 04.09.11, 20:56
      Hmm, jedno mieszkanie, są tam same nieszczęścia.. jakaś babka sie tam kiedyś powiedziła, później mieszkała tam kobieta i zmarla w niewyjaśnionych okolicznościach, następnie mieszkało tam młode małżeństwo, rozwiedli się. Później mojego kolegi z klasy brat z żoną i niemowlakiem, niemowle zakrztusiło się mlekiem, zmarło. Później moja przyjaciółka tam mieszkała.... opowiadała, że w nocy słychać było bicie w szybę, krzyki, płacz dziecka.. jej mama była w ciąży, urodziła córkę, dostała krwotoku, zapadła w śpiączkę i zmarla ... moja przyjaciółka nie ma mamy od 2 lat.. nie mieszkają już tam, wyprowadzili się. Mieszka tam kolejna rodzina, niedawno się wprowadzili...

Mój blok jest wybudowany na cmentarzysku niemieckim, czasem w nocy słyszę łańcuchy itp. Jest też stara obora.. ledwie stoi już. Właziłam tam na dach i wgl... no ale słychać tam głośne kroki, nawet gdy nikogo poza mną a moją przyjaciółką nie ma.. słychać też jakieś psy, płacz. Podobno zginął tam jakiś typek..
      • liwcia14 Nawiedzone miejsca 05.09.11, 16:34
        To rzeczywiście straszne i niewyjaśnione....a wy w ogóle wierzycie w takie rzeczy?Bo ja już nie wiem co mam myśleć...
        • smileyy776 Re: Nawiedzone miejsca 05.09.11, 17:41
          Tak u mnie jest taki zamek krzyżacki,w którym podobno są duchy i tam zginęła jakaś młoda nastolatka za zabicie swojego dziecka.I potem ją zabili,a jej głowę powiesili na zamku i nieraz podobno jej duch pojawia się na łożu królewski.Chciałabym wybrać się do tego zamku,ale nie mam czasu...
    • wampire13 Re: Nawiedzone miejsca 05.09.11, 17:51
      szkoła nr 2 i grzybek ( tak wieża na wzgorzu ) xD
      • karolcia3486 nie ma . : ) 05.09.11, 17:57
        na szczęście ;
    • gorzata.14 Nieee 05.09.11, 18:27
      U mnie nie ma.
    • cukierkowaa. Re: Nawiedzone miejsca 09.09.11, 19:23
      Moja szkoła, straszy tam potwór (moja wychowawczyni)
    • sandrolaxd Re: Nawiedzone miejsca 11.09.11, 17:35
      Nie ma .
    • blondzia Chyba nie ma,zresztą nie wiem . 12.09.11, 11:53
      Nic mi nie wiadomo czy są jakieś straszne miejsca w moim mieście .
      • sylwek11 Re: Chyba nie ma,zresztą nie wiem . 12.09.11, 13:02
        Nie ma . Mieszkam na wsi . ;D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka