liwcia14 04.09.11, 19:07 Czy w waszym mieście są jakieś nawiedzone, straszne miejsca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diekatja Re: Nawiedzone miejsca 04.09.11, 19:17 Tak. Jest taka jedna kamienica, która paliła się chyba 4 razy i ciągle koło niej leżą martwe gołębie... Nawet na samym czubku dachu wisiał kiedyś powieszony gołąb : / Przechodząc koło tej kamienicy aż czuć śmierć... Wgl. te gołębie nie są zabijane w zwykły sposób.. Niektóre nie mają głowy, skrzydła albo nogi. Nie wiem kto to wszystko robi, ale nie zmienia to faktu, że to miejsce mnie przeraża. Odpowiedz Link Zgłoś
eziek11 diekatja 04.09.11, 19:25 Jezu.. biedne ptaki A nic więcej nie wiadomo o tej kamienicy ? Tylko gołębie są tam martwe, czy jacyś ludzie też tam zginęli ? Bardzo mnie interesują takie rzeczy,więc jakbyś miała chęć,to napisz coś więcej jeżeli wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
diekatja Re: diekatja 04.09.11, 19:31 Słyszałam kiedyś, że właśnie jak w tej kamienicy się paliło to jakiś mężczyzna skoczył z okna i umarł. Był podobno cały poparzony i od tamtej pory dzieją się te różne dziwne rzeczy z tymi biednymi ptakami... Jeszcze niedawno temu mieszkała tam jedna rodzina, ale już się wyprowadzili, bo podobno wszystko tam się wali od środka. Kiedyś moi koledzy się zakładali i wchodzili tam do piwnicy, jednak jak wyszli to byli przerażeni, bo coś okropnego tam widzieli. Jednak do dzisiaj nie wiadomo co to było, a ja nie mam tyle odwagi żeby to sprawdzić ; )Chociaż słyszałam kiedyś, że podobno tam są duchy ludzi którzy zginęli w pożarze, no ale to niepotwierdzone. A te ptaki na pewno ktoś zabija, bo sama na własne oczy widziałam jak leżały martwe... Odpowiedz Link Zgłoś
najexanarapem Miszkam w wiosce, ale tak, są.. 04.09.11, 20:56 Hmm, jedno mieszkanie, są tam same nieszczęścia.. jakaś babka sie tam kiedyś powiedziła, później mieszkała tam kobieta i zmarla w niewyjaśnionych okolicznościach, następnie mieszkało tam młode małżeństwo, rozwiedli się. Później mojego kolegi z klasy brat z żoną i niemowlakiem, niemowle zakrztusiło się mlekiem, zmarło. Później moja przyjaciółka tam mieszkała.... opowiadała, że w nocy słychać było bicie w szybę, krzyki, płacz dziecka.. jej mama była w ciąży, urodziła córkę, dostała krwotoku, zapadła w śpiączkę i zmarla ... moja przyjaciółka nie ma mamy od 2 lat.. nie mieszkają już tam, wyprowadzili się. Mieszka tam kolejna rodzina, niedawno się wprowadzili... Mój blok jest wybudowany na cmentarzysku niemieckim, czasem w nocy słyszę łańcuchy itp. Jest też stara obora.. ledwie stoi już. Właziłam tam na dach i wgl... no ale słychać tam głośne kroki, nawet gdy nikogo poza mną a moją przyjaciółką nie ma.. słychać też jakieś psy, płacz. Podobno zginął tam jakiś typek.. Odpowiedz Link Zgłoś
liwcia14 Nawiedzone miejsca 05.09.11, 16:34 To rzeczywiście straszne i niewyjaśnione....a wy w ogóle wierzycie w takie rzeczy?Bo ja już nie wiem co mam myśleć... Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Nawiedzone miejsca 05.09.11, 17:41 Tak u mnie jest taki zamek krzyżacki,w którym podobno są duchy i tam zginęła jakaś młoda nastolatka za zabicie swojego dziecka.I potem ją zabili,a jej głowę powiesili na zamku i nieraz podobno jej duch pojawia się na łożu królewski.Chciałabym wybrać się do tego zamku,ale nie mam czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
wampire13 Re: Nawiedzone miejsca 05.09.11, 17:51 szkoła nr 2 i grzybek ( tak wieża na wzgorzu ) xD Odpowiedz Link Zgłoś
cukierkowaa. Re: Nawiedzone miejsca 09.09.11, 19:23 Moja szkoła, straszy tam potwór (moja wychowawczyni) Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Chyba nie ma,zresztą nie wiem . 12.09.11, 11:53 Nic mi nie wiadomo czy są jakieś straszne miejsca w moim mieście . Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek11 Re: Chyba nie ma,zresztą nie wiem . 12.09.11, 13:02 Nie ma . Mieszkam na wsi . ;D Odpowiedz Link Zgłoś