mileylovexxx 20.09.11, 11:34 Prosze o propozycje dotyczące rozrywki, plis nie piszcie o muzyce i o filmach Prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.xx Tutaj;d 20.09.11, 12:07 Kregle sa zajebiste na urodziny ale mozna tez poprostu isc do kina na jakis fajny film. A w domu to sama nie wiem ja mysle ze jak jest alkohol to i jest zabawa to jak chcesz zrobic urodziki w domu lepiej cos skoluj ;p chyba ze mala jestes a w twoj wiek nie wnikam;p..;p Nie wiem jak sa fajni ludzie to i fajnie jestx to patrz kogo zapraszasz:LX ;* 100 lat;px Odpowiedz Link Zgłoś
orzechowka Re: Tutaj;d 21.09.11, 00:40 Hmm .. A wiesz, to trochę zależy od upodobań, ale podam kilka ciekawych pomysłów *wypad z paczką najbliższych znajomych w jakieś odjechane miejsce, jak kręgielnia, kino, koncert albo nawet zwykłe lody. Przyjaciele to podstawa, nadają charakter całej 'imprezie' *Ognisko na które możesz zaprosić większą grupkę znajomych ( najlepiej wyczaić też kogoś z gitarą ) Wesoła, luźna atmosfera, ogólnie totalny chillout. *Wypad do aquaparku - szalona wodna zabawa w gronie znajomych może ciągnąć za sobą dłuuugie, świetnie wspomnienia *W ostateczności możesz urządzić urodziny u siebie w domu, wypożyczyć jakieś filmy, zmajstrować michę popcornu i masz ciepłą, domową atmosferę. Oczywiście, nie może się obejść bez kilku kumpli i kumpelek A tak na marginesie, życzę udanych urodzin! Odpowiedz Link Zgłoś
jane_14 Re: Tutaj;d 21.09.11, 01:46 Tez polecam kregle, ale najbardziej to chyba impreze w domu, tylko nie zapraszaj strasznie duzo osob, tylko grupe najlepszych znajomych najlepiej jak sie znaja, a jesli nie to ich przedstaw i wgl. Oczywiscie tort musi byc, kup jakies chipsy picie i przekaski, muzyka tez jest bardzo fajna, z doswiadczenia nie polecam filmow bo nikt nie bedzie chcial ogladac, ale po prostu potanczcie troche, a jezeli same dziewczyny przychodza to mozecie sobie zrobic taki troche dziewczenski wieczor fajnie tez jest jezeli kolezanki zostaja na noc wtedy w srodku nocy mozecie ogladac filmy A w ogole. To Wszystkiegoo Najlepszego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
noicomipowiesz Re: Jak urządzić urodziny? 27.09.11, 15:38 Zaproś tylko najlepsze kumpele, pójdźcie na pizze, pochodźcie po mieście, powygłupiajcie się .... tematy do gadania same sie znajdą! Spełnienia marzeń i udanych urodzin ! Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Jak urządzić urodziny? 27.09.11, 16:09 - nocowanie dla przyjaciółek - ostanie ognisko lub grill - kręgle a potem jakieś jedzonko Odpowiedz Link Zgłoś
milusia22 Re: Jak urządzić urodziny? 27.09.11, 16:48 urządźcie karaoke, oglądajcie filmy lub pełen spontan :p z przyjaciółmi nie da się nudzić. pomysły wpadają co chwila Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Jak urządzić urodziny? 30.09.11, 13:56 bez muzyki się nie da na urodzinach ale ok.idź z przyjaciółmi na pizzę,zróbcie ognisko tańczcie i bawcie się no nie wiem co tu jeszcze może być miłej imprezy! Odpowiedz Link Zgłoś
simsowa_pani Re: Jak urządzić urodziny? 30.09.11, 14:48 Ja ostatnio zaprosiłam dwie naj ♥, zrobiłam plan na 9 godzin, a i tak z niego nie korzystałyśmy, bo co chwilę im oraz mi wciekały do głowy ciekawe pomysły. SPONTAN ! Jedyne co zrobiłyśmy z listy to lanie sąsiadów wodą z mojego okna i sesja zdjęciowa Odpowiedz Link Zgłoś
bella22 Re: Jak urządzić urodziny? 30.09.11, 15:01 Ja planuje urządzić w pizzeri U nas to już jest chyba taka tradycja bo wszystkie moje koleżanki mają w pizzeri i to tej samej bo to jest nasza ulubiona Polecam nie musisz nic organizować jedzenie i w ogóle Odpowiedz Link Zgłoś
taylorka. Re: Jak urządzić urodziny? 30.09.11, 16:16 hmm .. może jakieś konkursy z nagrodami , ! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
tree. Re: Jak urządzić urodziny? 30.09.11, 16:19 Też się właśnie zastanawiam, bo urodziny mam za 2 dni ;/ Tyle że ja nie mogę iść do kina czy coś, bo mieszkam na wsi ale karaoke to fajny pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: Jak urządzić urodziny? 30.09.11, 17:12 jeśli chodzi o wyjście z domu, to idźcie do kina, na pizzę, na lody lub ciastko, cokolwiek. a jak robisz urodziny w domu, to jakaś dobra muzyka, najlepiej takie jakieś hity albo składanka twoich ulubionych piosenek. granie w karty, butelka i inne zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
tusia145 Re: Jak urządzić urodziny? 30.09.11, 17:33 Zrób bombę z energetycznego napoju, powymyślaj żarty, zróbcie koncert, zróbcie wiwaty z kwiatów, rzucajcie w siebie ryżem, dmuchajcie balony, później wypuszczajcie powietrze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
agunia1098 Re: Jak urządzić urodziny? 30.09.11, 19:45 ja zawsze na swoich gram w butelkę albo w takie coś "kto z kim co robili gdzire czym sie to skończyło " można też napisać 4 rzeczy o sobie ( tylko żeby ni były akie oczywiste tylko takie co inni nie wiedzą tego o tobie)a inni musza zgadnąć która east nieprawidłowa i tak każda osoba , zaproś koleżnki na noc, róbcie makijaże i gadajcie . ożecvie również pooglądać fajen fotki na demotywatorach albo na wiocha.pl albo jaieś śmieszne filmiki P mam nadziej że chociaż troszkę pomogłam Odpowiedz Link Zgłoś
demetria0606 Re: Jak urządzić urodziny? 01.10.11, 09:09 Żarełko ;D Powiem jedno : bez alkoholu , fajek i narkotyków też można się super bawić ;D Ale pamiętaj , że muza też jest ważna Zaproś przyjaciół i bawcie się najlepiej w ogródku ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ashley148 Re: Jak urządzić urodziny? 01.10.11, 09:39 1. Może piżama party? To jest świetny sposób na urodziny. Zaproś kilka przyjaciółek. 2. Nic nie łączy tak jak wspólne gotowanie. Może zrobicie razem babeczki czy ciasto? Odpowiedz Link Zgłoś
aniol1997 Re: Jak urządzić urodziny? 02.10.11, 09:44 Dobrana ekipa. Do tego kręgle i z głowy! Odpowiedz Link Zgłoś
wilkolak Re: Jak urządzić urodziny? 02.10.11, 11:31 my oglądamy horrory, a potem robimy to co oni np. Krwawa mery Odpowiedz Link Zgłoś
izys impreza tematyczna 13.01.12, 13:54 A może zrobić jakąś tematyczną imprezę? Na przykład w stylu pirackim? Tutaj masz całą gamę gadżetów do organizacji właśnie takich urodzin: congee.pl/pol_m_IMPREZA-W-STYLU_PIRACKIM-929.html Na pewno będzie oryginalniej i jestem pewna, że będziecie się dobrze bawić. Odpowiedz Link Zgłoś
fajterka Re: impreza tematyczna 21.12.12, 13:28 To też moze być fajny pomył, na przykład impreza w stylu gwiazd firlowych, już na wejściu byłby czerwony dywan , więcej pomysłów mozna podpatrzeć tutaj : expn.pl/oferta/imprezy-integracyjne/wieczory-tematyczne . a co! Odpowiedz Link Zgłoś
kotkaevita15 Re: Jak urządzić urodziny? 16.02.12, 19:04 gry planszowe, komputerowe, dobre jedzonko Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 26.08.12, 23:42 moje co prawda za pół roku ale mam w planach dobrą naje**ę od święta można. Odpowiedz Link Zgłoś
kiusia100 Gra 22.01.13, 21:49 Mam pomysł na zabawę w domu: 1. Weź parę małych kartek. 2. Np. na oknie przylep jedną. 3. Napisz na niej gdzie znajduje się druga np. "Następna kartka znajduje się w kuchni pod stołem".Z następnymi kartkami rób tak samo. 4. Gdy będziesz chciała kończyć ukryj gdzieś nagrodę i napisz na kartce, w którym pokoju jest nagroda np. "Nagroda znajduje się w moim pokoju", a nagrodą mogą być słodycze. Życzę udanych urodzin Odpowiedz Link Zgłoś