Dodaj do ulubionych

Jak urządzić urodziny?

20.09.11, 11:34
Prosze o propozycje dotyczące rozrywki, plis nie piszcie o muzyce i o filmach tongue_out

Prosze o pomockwiat
Obserwuj wątek
    • asia.xx Tutaj;d 20.09.11, 12:07
      Kreglewink sa zajebiste na urodzinytongue_out ale mozna tez poprostu isc do kina na jakis fajny film.
      A w domu to sama nie wiem ja mysle ze jak jest alkohol to i jest zabawa to jak chcesz zrobic urodziki w domu lepiej cos skoluj ;p chyba ze mala jestes a w twoj wiek nie wnikam;p..;p
      Nie wiem jak sa fajni ludzie to i fajnie jestwinkx to patrz kogo zapraszasz:LX ;*
      100 lat;px
      • mileylovexxx Re: Tutaj;d 20.09.11, 19:25
        Dzięki smile
        • orzechowka Re: Tutaj;d 21.09.11, 00:40
          Hmm .. A wiesz, to trochę zależy od upodobań, ale podam kilka ciekawych pomysłów smile

*wypad z paczką najbliższych znajomych w jakieś odjechane miejsce, jak kręgielnia, kino, koncert albo nawet zwykłe lody. Przyjaciele to podstawa, nadają charakter całej 'imprezie'

*Ognisko na które możesz zaprosić większą grupkę znajomych ( najlepiej wyczaić też kogoś z gitarą big_grin ) Wesoła, luźna atmosfera, ogólnie totalny chillout.

*Wypad do aquaparku - szalona wodna zabawa w gronie znajomych może ciągnąć za sobą dłuuugie, świetnie wspomnienia big_grin

*W ostateczności możesz urządzić urodziny u siebie w domu, wypożyczyć jakieś filmy, zmajstrować michę popcornu i masz ciepłą, domową atmosferę. Oczywiście, nie może się obejść bez kilku kumpli i kumpelek wink

A tak na marginesie, życzę udanych urodzin! brawo
          • jane_14 Re: Tutaj;d 21.09.11, 01:46
            Tez polecam kregle, ale najbardziej to chyba impreze w domu, tylko nie zapraszaj strasznie duzo osob, tylko grupe najlepszych znajomych najlepiej jak sie znaja, a jesli nie to ich przedstaw i wgl. Oczywiscie tort musi byc, kup jakies chipsy picie i przekaski, muzyka tez jest bardzo fajna, z doswiadczenia nie polecam filmow bo nikt nie bedzie chcial ogladac, ale po prostu potanczcie troche, a jezeli same dziewczyny przychodza to mozecie sobie zrobic taki troche dziewczenski wieczorsmirk fajnie tez jest jezeli kolezanki zostaja na noc wtedy w srodku nocy mozecie ogladac filmypiwo
            A w ogole. To Wszystkiegoo Najlepszego!!!
            • wercia Re: Tutaj;d 25.09.11, 09:50
              mam taki sam problem jak ty
    • noicomipowiesz Re: Jak urządzić urodziny? 27.09.11, 15:38
      Zaproś tylko najlepsze kumpele, pójdźcie na pizze, pochodźcie po mieście, powygłupiajcie się .... tematy do gadania same sie znajdą! kiss Spełnienia marzeń i udanych urodzin !
    • miastowa. Re: Jak urządzić urodziny? 27.09.11, 16:09
      - nocowanie dla przyjaciółek
      - ostanie ognisko lub grill
      - kręgle a potem jakieś jedzonko
      • milusia22 Re: Jak urządzić urodziny? 27.09.11, 16:48
        urządźcie karaoke, oglądajcie filmy lub pełen spontan :p z przyjaciółmi nie da się nudzić. pomysły wpadają co chwila
        • smileyy776 Re: Jak urządzić urodziny? 30.09.11, 13:56
          bez muzyki się nie da na urodzinach big_grin ale ok.idź z przyjaciółmi na pizzę,zróbcie ognisko tańczcie i bawcie się no nie wiem co tu jeszcze może być tongue_out miłej imprezy!
    • simsowa_pani Re: Jak urządzić urodziny? 30.09.11, 14:48
      Ja ostatnio zaprosiłam dwie naj ♥, zrobiłam plan na 9 godzin, a i tak z niego nie korzystałyśmy, bo co chwilę im oraz mi wciekały do głowy ciekawe pomysły. SPONTAN ! Jedyne co zrobiłyśmy z listy to lanie sąsiadów wodą z mojego okna i sesja zdjęciowa smilewinkbig_grinsmile
    • bella22 Re: Jak urządzić urodziny? 30.09.11, 15:01
      Ja planuje urządzić w pizzerismile U nas to już jest chyba taka tradycja bo wszystkie moje koleżanki mają w pizzeri i to tej samej bo to jest nasza ulubionabig_grin Polecam nie musisz nic organizować jedzenie i w ogólewink
    • taylorka. Re: Jak urządzić urodziny? 30.09.11, 16:16
      hmm .. może jakieś konkursy z nagrodami , ! ;D
      • tree. Re: Jak urządzić urodziny? 30.09.11, 16:19
        Też się właśnie zastanawiam, bo urodziny mam za 2 dni ;/ Tyle że ja nie mogę iść do kina czy coś, bo mieszkam na wsi crying ale karaoke to fajny pomysł wink
    • miley138 Re: Jak urządzić urodziny? 30.09.11, 16:45
      Nie wiem. tongue_out

Dawno nie robiłam tongue_out
    • julka_18 Re: Jak urządzić urodziny? 30.09.11, 17:12
      jeśli chodzi o wyjście z domu, to idźcie do kina, na pizzę, na lody lub ciastko, cokolwiek. a jak robisz urodziny w domu, to jakaś dobra muzyka, najlepiej takie jakieś hity big_grin albo składanka twoich ulubionych piosenek. granie w karty, butelka i inne zabawy wink
    • tusia145 Re: Jak urządzić urodziny? 30.09.11, 17:33
      Zrób bombę z energetycznego napoju, powymyślaj żarty, zróbcie koncert, zróbcie wiwaty z kwiatów, rzucajcie w siebie ryżem, dmuchajcie balony, później wypuszczajcie powietrze !!!
    • vaniney Re: Jak urządzić urodziny? 30.09.11, 18:37
      kup wódkę
    • agunia1098 Re: Jak urządzić urodziny? 30.09.11, 19:45
      ja zawsze na swoich gram w butelkę albo w takie coś "kto z kim co robili gdzire czym sie to skończyło " można też napisać 4 rzeczy o sobie ( tylko żeby ni były akie oczywiste tylko takie co inni nie wiedzą tego o tobie)a inni musza zgadnąć która east nieprawidłowa i tak każda osoba , zaproś koleżnki na noc, róbcie makijaże i gadajcie . ożecvie również pooglądać fajen fotki na demotywatorach albo na wiocha.pl albo jaieś śmieszne filmiki Psmile mam nadziej że chociaż troszkę pomogłam
    • demetria0606 Re: Jak urządzić urodziny? 01.10.11, 09:09
      Żarełko ;D Powiem jedno : bez alkoholu , fajek i narkotyków też można się super bawić ;D Ale pamiętaj , że muza też jest ważna smile Zaproś przyjaciół i bawcie się najlepiej w ogródku ;D
    • ashley148 Re: Jak urządzić urodziny? 01.10.11, 09:39

1. Może piżama party? To jest świetny sposób na urodziny. Zaproś kilka przyjaciółek.
      2. Nic nie łączy tak jak wspólne gotowanie. Może zrobicie razem babeczki czy ciasto? wink
    • aniol1997 Re: Jak urządzić urodziny? 02.10.11, 09:44
      Dobrana ekipa. Do tego kręgle i z głowy! wink
    • wilkolak Re: Jak urządzić urodziny? 02.10.11, 11:31
      my oglądamy horrory, a potem robimy to co oni
      np. Krwawa mery
    • izys impreza tematyczna 13.01.12, 13:54
      A może zrobić jakąś tematyczną imprezę? Na przykład w stylu pirackim? Tutaj masz całą gamę gadżetów do organizacji właśnie takich urodzin: congee.pl/pol_m_IMPREZA-W-STYLU_PIRACKIM-929.html Na pewno będzie oryginalniej i jestem pewna, że będziecie się dobrze bawić.
      • fajterka Re: impreza tematyczna 21.12.12, 13:28
        To też moze być fajny pomył, na przykład impreza w stylu gwiazd firlowych, już na wejściu byłby czerwony dywan smile, więcej pomysłów mozna podpatrzeć tutaj : expn.pl/oferta/imprezy-integracyjne/wieczory-tematyczne . a co!
    • kotkaevita15 Re: Jak urządzić urodziny? 16.02.12, 19:04
      gry planszowe, komputerowe, dobre jedzonkotongue_outbig_grin
    • mrucz Re: Jak urządzić urodziny? 24.08.12, 00:12
      chlanie w banie , dupy rwanie sciana
    • marsjanka115 x__x 26.08.12, 23:42
      moje co prawda za pół roku ale mam w planach dobrą naje**ę
      od święta można.
      • ann_rock marsjanka115 - już cię lubię XD 26.08.12, 23:48
        cool
    • kiusia100 Gra 22.01.13, 21:49
      Mam pomysł na zabawę w domu:
      1. Weź parę małych kartek.
      2. Np. na oknie przylep jedną.
      3. Napisz na niej gdzie znajduje się druga np. "Następna kartka znajduje się w kuchni pod stołem".Z następnymi kartkami rób tak samo.
      4. Gdy będziesz chciała kończyć ukryj gdzieś nagrodę i napisz na kartce, w którym pokoju jest nagroda np. "Nagroda znajduje się w moim pokoju", a nagrodą mogą być słodycze. Życzę udanych urodzin wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka