einmalig 01.10.11, 09:29 Ja osobiście noszę pojedyńczą czerwoną nitke na prawym nadgarstku Oznacza to , że wspomagam osoby chore na nowotwór , AIDS i HIV i jestem z niej bardzo dumna A wy nosicie , a jeśli tak to co ona dla Was oznacza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszqa13 ja nie bo... 01.10.11, 09:33 jest to też oznaka kubały...poczytaj w necie...między innymi Madonna to nosi żeby ppokazać że wierzy w kubałę czy jakoś tak...ja natomiast nosze taki sznureczek Lilou...akurat o kolorze czerwonym... Odpowiedz Link Zgłoś
ashley148 Czerwona nitka 01.10.11, 09:36 Nosiłam przez pewien czas. Czerwona nitka to też symbol pro- any (dlatego też ją miałam na nadgarstku) " Czerwona nitka to nasz symbol, nieoficjalny znak rozpoznawczy dla wtajemniczonych. Kolor czerwony oznacza anoreksję, fioletowy - bulimię." Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: Czerwona nitka . Co dla Was znaczy i czy nosi 01.10.11, 10:12 hm, nie, bo nie wierzę w kabałę. Odpowiedz Link Zgłoś
maritaa Re: Czerwona nitka . Co dla Was znaczy i czy nosi 01.10.11, 10:23 Nie noszę. A poza tym nie lubię obnosić się publicznie z moimi przekonaniami itp. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda87 Re: Czerwona nitka . Co dla Was znaczy i czy nosi 05.10.11, 17:19 ja słyszałam, że ta czerwona nitka jest symbolem kabały takie ruchu religijnego ale może to są zupełnie dwie różne nitki o innych przeznaczeniu Odpowiedz Link Zgłoś
emily. Nie noszę... 09.10.11, 14:51 ale czerwona nitka zawsze była dla mnie znakiem anoreksji. Odpowiedz Link Zgłoś
estera102 nie noszę 09.10.11, 14:52 i ciekawa jestem co takiego robisz że wspomagasz te chore osoby ? Odpowiedz Link Zgłoś
agusia016 Re: Czerwona nitka . Co dla Was znaczy i czy nosi 15.10.11, 17:30 Nie noszę . Czerwona nitka na nadgarstku to symbol anoreksji Odpowiedz Link Zgłoś
olusia... Re: Czerwona nitka . Co dla Was znaczy i czy nosi 15.10.11, 22:54 Nie noszę bo nic dla mnie nie znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
just...me Re: Czerwona nitka . Co dla Was znaczy i czy nosi 15.10.11, 23:09 Dla jednych to symbol kabały, dla innych przekonań, dla jeszcze innych "pro-ana", a dla jeszcze innych coś całkiem innego. Ja nosiłam przez kilka dni, bo skończyła mi się czerwona mulina i chciałam pamiętać zeby kupić, bo ciągle zapominałam. Więc żaden głębrzy przekaz. Odpowiedz Link Zgłoś