Dodaj do ulubionych

jak zrozumieć jego słowa??

08.10.11, 22:44
wczoraj po zajęciach wybrałam się do starego browaru do starbucksa gdzie byłam umnówiona z koleżanką i jej rodziną...byłam jako pierwsza i usiadłam przy stoliku gdzie czekałam na nich z kawą.w pewnym momencie spojrzałam na ruchome schody i ujrzałam zółtą bluzę-nosi ją kuzyn mojej przyjaciółki w którym jestem zakochana.po chwili podszedł do stolika ze swoją mamą z którą się przywitałam i ona poszła zamówić dla nich picie i coś słodkiego.zostałam sama z A(nazwijmy go tak jakoś mi będzie prościej pisać)...jestem bardzo nieśmiałą osobą i nigdy wcześniej tak z nim nie gadałam za dużo...ale coś się stało takiego i zapytałam:"co u ciebie?" on na to się szeroko uśmiechnął,spojrzał na mnie swoimi wielkimi czarnymi oczyma i powiedział "jest bardzo przyjemnie.a co u ciebie?" i tak rozmawialiśmy...zapytał się mnie jak mi się podobało na jego koncercie(ma zespół gdzie gra na gitarze) więc odpowiedizałam że było bardzo fajnie.i dalej gadaliśmy...tylko do dziś nie mogę zrozumieć co miał na myśli mówiąc "jest bardzo przyjemnie" ciągle przed oczami mam obraz jego uśmiechniętej buzi i tych oczu kiedy to mówił...ale kompletnie nie wiem co mógł mieć na myśli to mówiąc...czy chodizło mu o to że jest przyjemnie bo ja jestem i że się spotkaliśmy czy chodziło że tak ogólnie bo miał np.: fajny tydzień itd.

proszę o pisanie komentarzy na temat i o nieusuwanie wątka!! smile
Obserwuj wątek
    • bella22 Re: jak zrozumieć jego słowa?? 08.10.11, 23:04
      Ja bym to potraktowała na spokojnie...Nie ma się czym ekscytować po prostu chciał być miły do mnie też uśmiecha się dużo chłopaków i nie myśle od razu że im się podobam albo coś.Wczoraj jeden położył głowe na moim ramieniu i co? Żyje i nie myśle o tym....Po prostu zachowaj równowagę i może poczekaj co będzie dalejsmile
    • rokokoo . 08.10.11, 23:38
      no to się rzeczywiście zakochałaś... wink
    • siobhan6 Yyy.. 09.10.11, 01:08
      To, że się uśmiecha, to normalne- jeśli ma dobry humor.
      ''Jest bardzo przyjemnie.'' można by było zmienić na: "Spoko.'', więc generalnie nie użył wg standardowej wypowiedzi, czyli generalnie rzecz biorąc był po prostu miły i nie ma się czym ekscytować. smile

Proszę wybaczyć, lubię słowo: generalnie.;]kiss
    • jagoda1602 O mój Boże... 09.10.11, 13:09
      ...wielki masz problem dziewczyno. Wiesz co? On miał na myśli, że właśnie uratował świat od zagłady, dostając przy tym od prezydenta USA milion dolarów, który przepuścił na kluby nocny w ten tydzień, który był tak przyjemny. A kiedy Ciebie spotkał, poczuł, że budzi się w nim niewiarygodnie wielka miłość, więc odpowiedział Ci tak, żebyś się zastanawiała -_- I widocznie mu się udało -_-
    • squash gdyby ten chłopak to przeczytał... 09.10.11, 13:58
      ...pewnie miałby niezły ubaw! Po prostu miło mu się z tobą rozmawiało, chciał być sympatyczny, więc odpowiedział 'jest przyjemnie'. Równie dobrze mógłby powiedzieć 'jest fajnie', albo 'jest spoko'. Przecież to nie była żadna deklaracja miłości!

chyba naprawdę jesteś zakochana...sciana
      • charlotte__ Re: gdyby ten chłopak to przeczytał... 09.10.11, 14:07
        Nie mam pojęcia o co mu chodziło ..
    • kiwi Re: jak zrozumieć jego słowa?? 09.10.11, 14:14
      lol, nie wiesz co to znaczy `przyjemnie`. przyjemnie, czyli fajnie, spoko, luz itd >.<
      • imyourdream1 Re: jak zrozumieć jego słowa?? 09.10.11, 14:16
        chciał być tylko miły i tyle... nie podniecaj sie tak
        • ricki Wyluzuj 09.10.11, 18:41
          Spokojnie poczekaj co dalej będzie. Wiesz ja np. lubię mówić zagadkami i nigdy nie mówię niczego wprost, no chyba, że ktoś nie umie czegoś powiedzieć to mówię za niego. Lubię gdy ludzie zastanawiają się nad moimi wypowiedziami. Wiele razy powiedziałam coś 2-znacznego i potem mnie pytali o co mi chodziło może on też taki jest, lub po prostu jest miły i lubi rozmawiać z ludźmi z uśmiechem.
    • yorkie Re: jak zrozumieć jego słowa?? 09.10.11, 19:56
      Och, cóż to może oznaczac, może, że... jest mu bardzo przyjemnie? Ach, to głupie, trzeba się przecież doszukac w tym głębszego sensu i drugiego dna...

Wyluzuj.
      Chciałabym zobaczyc jego minę, jakby to przeczytał o.O
      • myszqa13 tu! 09.10.11, 21:02
        może źle napisąłam...nie myśle że mu się podobam tylko tak jakoś wcześniej tak nie było...może też dlatego że ja nie mówiłam za dużo i nie mieliśmy zbytnio okazji rozmawiać...ale tym razem było zupełnie inaczej niż wcześniej...nie dla wszystkich taki jest...moja przyjaciółka powiedziała mi że jego jest trudno zrozumieć i wogóle i właśnie widze że ma racje co do niego...

nie byłyście nigdy zakochane?większość nastolatek ma tak że jak zakocha się w chłopaku to każde jeo słowo coś za sobą kryje i dla mnie tak właśnie jest w tym zdaniu...nie śmiejcie się ze mnie tak?
    • aspoleczna Re: jak zrozumieć jego słowa?? 13.10.11, 13:44
      banał powiedziałaś co u niego co nie to znaczylo jak sie teraz miewa on to tak zinterpretował i chciał być tajemniczy bardzo przyjemnie w ty znaczeniu chodziło mu ze przyjemnie się siedzi z tobą uwierz man doświadczenie z takim chłopakami surprised

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka