kala. 13.10.11, 20:50 ostatnio spodobały mi się zakolanówki. do czego zakładać? do sukienki? spódniczki? szortów? jak dopasować górę i najważniejsze jakie buty ? jeśli możecie podsyłajcie mi linki czy coś. z góry bardzo dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
odrutowana_ Tutaj. 13.10.11, 21:49 Ja zazwyczaj zakolanówki noszę w zimę. Zakładam tunikę , najlepiej przylegającą do ciała, czarne leginsy lub czarne rajstopy i do tego zakolanówki + kozaki ; ) Wygląda to naprawdę ślicznie : ) Odpowiedz Link Zgłoś
colorova Re: zakolanówki. pomożecie? :) 14.10.11, 10:23 może tu: tyle że tu sa głównie getry modnieiurodnie.blogspot.com/2011/09/getry-podkolanowki-i-skarpety-na.html Odpowiedz Link Zgłoś
sims Re: zakolanówki. pomożecie? :) 14.10.11, 14:46 pod żadnym pozorem NIE noś ich jak odrutowana_ . To jest modowe przestęstwo . Pamiętaj ,że do zakolanówek tzreba miec bardzo zgrabne nogi ,bo one uwydatniająkażdą niedoskonałość. Możesz je założyć np do szortów i jakiejś fajnej pasującej góry . Ale nie zakładaj pod nie rajstop ! (chyba że cielistych) , bo to jest OBCIACH . Odpowiedz Link Zgłoś
odrutowana_ Re: zakolanówki. pomożecie? :) 14.10.11, 16:23 hhaha weź sims nie rozśmieszaj mnie. Najpierw piszesz jakieś głupie komentarze na moim blogu a potem tu? Boże.. I że ty niby tak się znasz na modzie? haha sama nie moge patrzeć na twoje zestawy.. Weź weź skończ z tym bo nie znasz się a komentujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
sims Re: zakolanówki. pomożecie? :) 27.12.11, 15:02 odryutowana - ja staram się zawsze nikogo nie urzić,ale jak czytam ,że ktoś komuś daje beznadziejnie złe rady to piszę ze to nie prawda, nie / A poza tym ty wcale nie robisz lepszych zestawów niż kto inny na kotku więc nie uważaj się za modową wyrocznię , bo nią NIE JESTEŚ ! i tlyko dlatego że ktos cie skrytykował ty wymyślasz jakieś Bog wie co żeby go obsmarować ? -.- Odpowiedz Link Zgłoś
lena_ Re: zakolanówki. pomożecie? :) 15.10.11, 11:28 jejku, każdy nosi je jak chce -_-. Moim zdaniem zakolanówki b. ładnie wyglądają z sukienkami i dłuższymi swetrami <3. Co do butów, to na pewno jakieś wyższe, botki lub kozaki Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: zakolanówki. pomożecie? :) 16.10.11, 10:12 Podsyłam foty . xd klik klik klk klik Odpowiedz Link Zgłoś
loveboy. achh... 16.10.11, 18:17 zakolanówki można nosić do wszystkiego. fantastyczne są. sama chciałabym je założyć, ale mam grube nogii i na pewno wyglądałoby to ohydnie Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi zakolanówki <3 18.10.11, 18:37 Mam trzy pary zakolanówek, beżowe, czarne i siwe. Najczęsciej nosze je do szortów, a bluzke staram sie dopasować do koloru zakolanówek. Np. Czarte zakolanowki, jeansowe szorty, do tego jakas czarna bluzka, granatowy sweter i czarne martensy. Wyglada to baaardzo fajnie, rokowo tak Odpowiedz Link Zgłoś
thylane . 27.12.11, 12:47 Uwielbiam zakolanówki. Ja noszę do takich spódnic w kwiaty, do szortów i sukienek. Noszę do tego baleriny. Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: zakolanówki. pomożecie? :) 27.12.11, 22:38 na love it masz mnóstwo inspiracji Odpowiedz Link Zgłoś
monia12xd Re: zakolanówki. pomożecie? :) 30.12.11, 18:52 kupiłam ostatnio szare w takie ciemne wzorki fajne są ale nie mam pojęcia do czego założyć w zimie, raczej muszę poczekać do wiosny. poluję jeszcze na czarne i granatowe ;> Odpowiedz Link Zgłoś
kittykotek Re: zakolanówki. pomożecie? :) 16.01.12, 20:33 Tu jest kilka zdjęć, m.in. jak noszą je gwiazdy: lifeandanythingelse.blogspot.com/2012/01/chowamy-kolana.html Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: zakolanówki. pomożecie? :) 16.01.12, 23:27 wejdź na stronę loveit - wpisz w tagi 'zakolanówki' i tam będziesz miała mnóstwo inspiracji Odpowiedz Link Zgłoś