nika_xddd 19.10.11, 19:00 Czy macie jakieś lektury które przeczytałyście by z chęcią 2 raz ? ja tak to jest Pinokia,Narnia lew czarownica i stara szafa i Ania z Zielonego Wzgórza xD jak był wątek kosz ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda_black Re: Lektury 21.10.11, 22:11 Kamienie na szaniec, Pies, który jeździł koleją. Odpowiedz Link Zgłoś
anaesthesia Lektury 21.10.11, 22:40 W Polsce niestety musimy czytać książki.. które moim skromnym zdaniem powinny być przeznaczone dla trochę starszych osób. Przede wszystkim bez ograniczenia czasowego. Są to lektury ciężkie i często zdarza się, że dla większości niezrozumiałe. Ja z chęcią przeczytałabym jeszcze raz "Małego Księcia". To przykre, ale żadna poza tą książką nie przypadła mi do gustu.. mało tego..to chyba jedna z trzech lektur, które przeczytałam w całości. Odpowiedz Link Zgłoś
sybilla_ Re: Lektury 22.10.11, 10:30 Chłopcy z placu broni i Mały Książę to chyba tyle... rzadko w całości czytam lektury. Odpowiedz Link Zgłoś