hmpoziomb11 20.10.11, 19:36 Jak tak to z kąd? Podajcie portal z którego można ściągać muze za darmo lub chociaż za 1 zeta ileś. Pliss nie usuwajcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
itsjustmee Re: Sciągacie muzę? 20.10.11, 19:45 Wchodzisz na wrzuta.pl, wpisujesz tytuł piosenki, klikasz, i w linku na górze przed "wrzuta" dopisujesz d, żeby było "dwrzuta". Ściąga się za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
milusia22 Re: Sciągacie muzę? 20.10.11, 19:48 często robię tak, że na youtube wpisuję tytuł piosenki i download [np Taylor Swift"Love story" download] i jeśli w tytule pisze "+ download link" to w opisie powinien być link Enjoy Odpowiedz Link Zgłoś
saori Re: Sciągacie muzę? 20.10.11, 19:52 jak chcę ściągnąć coś z wrzuty to zawsze przez zrzuta.info Odpowiedz Link Zgłoś
renatka12 Re: Sciągacie muzę? 30.10.11, 22:39 moja strona do ściągania piosenek całkiem za darmo na tela lub na mp3 to:mp3.teledyski.info/-polecaaamm!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nessy96 Re: Sciągacie muzę? 01.11.11, 16:44 ja ściągam z : tąd, tąd oraz z chomikuj Odpowiedz Link Zgłoś
violciaa Re: Sciągacie muzę? 05.11.11, 17:38 Kiedyś ściągałam . Teraz głównie słuchm na youtube.pl , więc już nie ściągam,ale jak ściągałam to polecam steonke oggole.pl i emule Odpowiedz Link Zgłoś
pinkax3 Re: Sciągacie muzę? 13.11.11, 13:24 kopiujesz link z youtube i wklejasz go na listentoyoutube.com . Ja też mam konto na chomikuj i tam też można ściągać Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Sciągacie muzę? 05.11.11, 18:26 wpisz w google 'chomikuj', a obok wykonawcę piosenki i jej tytuł, jaki chcesz ściągnąć, może być też nazwa płyty, wejdź w któryś link, musisz potem założyć konto (za darmo) i kliknąć na piosenkę, a potem ją pobrać. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
monia12xd Re: Sciągacie muzę? 09.11.11, 20:10 z aresa ale to program no i z wrzuty Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Sciągacie muzę? 11.11.11, 14:29 oczywiście że ściągam. z mediafire, wrzuty albo aresa. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiuniaxpp Re: Sciągacie muzę? 12.11.11, 22:49 tak ściągam . z aresa , albo jakiejś strony internetowej ( za darmo ) . Odpowiedz Link Zgłoś
iwi94 Re: Sciągacie muzę? 13.11.11, 09:45 mp3.teledyski.info/ z tej strony możesz ściągać muze całkowicie za darno Odpowiedz Link Zgłoś
suzann. Re: Sciągacie muzę? 13.11.11, 13:55 ulub.pl A tak na przyszłość to pisze się skąd . Odpowiedz Link Zgłoś
psiak Re: Sciągacie muzę? 02.12.11, 18:58 Tak, zdardze bardzo dobra stronkę , a mianowiecie www.4shared.com. Dla mnie to najlepsza strona. Są tam: piosenki, wideo i zdjęcia do pobrania za darmo. Tylko jak bierzesz "pobierz to" odliczją ci się sekundy do pobrania (Im dłuższy plik tym dłużej plik będzie się pobierał). Tylko za żadne skarby nie bierz funkcji premium bo tam się już płaci. PS. Z tej strony ściągnęłam już około 100 piosenekl, serio Odpowiedz Link Zgłoś
lollyana Re: Sciągacie muzę? 26.02.12, 20:59 Ściągam. Najczęściej z ,,chomikuj" lub ,,mediafire". Najlepiej wpisać w google wykonawcę i tytuł, do tego dopisać którąś nazwę i jest. Odpowiedz Link Zgłoś