Dodaj do ulubionych

Kim chciałybyście zostać w przyszłości?

• oona Czy my żyjemy w 19 wieku?! 12.11.11, 16:16
      Zawody wymienione przez ciebie są tak żałośnie stereotypowe jak dla "dobrze wychowanych panien" z czasów Ani z Zielonego wzgórza. Jest równouprawnienie kobiecino.sciana

A wracając do tematu to: ratowniczką TOPR, skoczkinią narciarską, piłkarką nożną.
    • oona No i prezydentem RP 12.11.11, 16:17
      !
    • cesautres Trudne pytanie c; 12.11.11, 17:19
      właśnie jestem na tym etapie , że powinnam już widzieć co chcę robić dalej (3 klasa gim) , ale ja poprostu nie wiem . Nic mi nie odpowiada , nic do mnie nie pasuję c;
    • falubaziara98 Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 12.11.11, 17:24
      biegaczką lub nauczycielką przyrody w 4-6 klasach
      • ksiaka *_* 12.11.11, 18:09
        Hm... to jest dość trudne pytanie, bo wszystko się przecież może pozmieniać w każdej chwili. Ogólnie to chciałabym pozostać sobą, robić to co kocham, a nie zdobywać dobrze płatną pracę, której nie będę nawet w najmniejszej skali lubić. Zastanawiam się nad dziennikarstwem, bo podobno (mówią tak moi znajomi i nauczyciel od j.polskiego) umiem dobrze pisać i mam duży zasób słownictwa. Chciałabym jednak najbardziej robić to co kocham, czyli pójść w kierunku muzyki, gry na perkusji. To byłoby moje marzenie jeśli miałabym również z tego się utrzymywać. Dla mnie ważne jest, by nie dać się ustabilizować. Jeździć po świecie, nie za bardzo chodzi mi o podróżowanie, a o koncert moich ukochanych zespołów, szczególnie 30 Seconds To Mars. Bo to im zawdzięczam wszystko. To jaką osobą jestem i jaką będę, oni mają na to ogromny wpływ, większy niż nikt inny. Inspirują mnie do życia i jeśli udałoby mi się zdobyć pracę jako dziennikarka, bądź grać na perkusji w jakimś zespole, to zawdzięczać to będę przede wszystkim im.
    • you_x Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 12.11.11, 18:23
      Hm, swoja przyszłość wiążę z muzyką i gra na gitarze ale co z tego wyjdzie, zobaczymy smile
    • ecia22100 Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 12.11.11, 18:48
      ja od dziecka chciałam być piosenkarką ale to mało prawdopodobne więc moim planem B jest zostanie tłumaczem bo lubie sie uczyć języków wink
    • mysiuniaxpp Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 12.11.11, 22:34
      projektantem mody albo dentystką .
    • beauty12 Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 13.11.11, 14:57
      No więc tak, moją pasją jest gotowanie, bardzo chciałabym iść do technikum na taki kierunek smile
    • miluuu Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 13.11.11, 21:32
      nauczycielka , przedszkolanka , pediatra , dziennikarka . mam sporo pomysłów . XD
    • teambella Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 14.11.11, 16:29
      Architekt wnętrz big_grin
    • twilightgirls Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 14.11.11, 16:48
      Głównie aktorka. Preferuje również takie zawody jak sędzia czy nauczycielka wink
    • annabethchase Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 14.11.11, 16:54
      Ja będę biznesmenką miliarderką, i trochę aktorką.
    • nicola1313 Historykiem lub Fotografem 14.11.11, 16:55
    • carino Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 14.11.11, 16:56
      duzo nad tym myślałam. Na początku po oglądaniu CSI kryminalne zagadki Miami, chciałam zostać Patologiem. Potem przyszedł czas na podróżnika, coś w stylu Martyny Wojciechowskiej. Dzisiaj chcę zostać Kardiochirurgiem. Wiem ze jest bardzo cieżko, boje sie krwi, wiec nie wiem kim zechcę zostać jutro. Uwielbiam fotografię. Może w tym kierunku będę zmierzać smile
    • lilly344 Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 14.11.11, 17:15
      smile Ja bardzo chciałabym być lekarzem albo jak by sie nie udało to psycholog smile kiss
    • miley_55 Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 14.11.11, 17:30
      tłumaczem. wink
    • dianolinka Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 14.11.11, 17:43
      Będę kopać rowy. O,o
      Znając życie rodzice wyślą mnie na studia pedagogiczne ;p
      Ja nie mam nic do mówienia -.-
      Fajnie jest, gdy rodzice spełniają swoje niespełnione ambicje na dziecku.
    • mileyselfan Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 15.11.11, 20:18
      Mam sto pomysłów na minutę, ale chciałabym być nauczycielką klas początkowych. Uwielbiam dzieci, a dzieci mnie. Nie spotkałam się jeszcze z czymś takim, że najwyżej po 5 minutach dziecko nie bawiło się ze mną jak ze starym znajomym.
    • ciasteczkowaa fotograf ;dd 17.11.11, 20:19
    • plotkarka002 Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 18.11.11, 14:43
      tłumacz języka angielskiego, nie wiem dlaczego tak. smirk
    • klauduska_ hm... 20.11.11, 15:27
      OD 8 lat tańczę więc może coś związane z tańcem...
    • olciaa_ Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 20.11.11, 16:01
      wymarzonym moim zawodem jest policjantka, ale ze względu na okoliczności jakie zjawiły się w moim życiu ide na hotelarke ;p.
    • aleksandra25 Re: Kim chciałybyście zostać w przyszłości? 25.11.11, 20:34
      aktor

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka