Dodaj do ulubionych

ciążą w szkole

• lola9217 Re: ciążą w szkole 29.11.11, 19:03
      W samej szkole nie wiem, czy mam. Ale znam kilka dziewczyn, które są już matkami. Większość z nich ma 19 lat, ale jest też jedna, która ma 16. Zaszła w ciążę z chłopakiem, którego kochała i, który na początku jej ciąży cieszył się z potomka. Kiedy koleżanka była w piątym miesiącu, chłopak powiedział "goodbye", zostawiając po sobie ślad w postaci synka. Co miała począć koleżanka? Aborcja za nic w świecie nie wchodziła w grę, zresztą - w naszym kraju jest zabroniona i całe szczęście.
      Uważacie, że to wszystko wina tych dziewczyn, które puszczają się na imprezach czy często idą do łóżka ze starszym chłopakiem, byle by stracić dziewictwo i mieć czym pochwalić się przyjaciółką. Owszem to jest nieodpowiedzialne czy głupie, ale nie zawsze. Więc oszczędźcie sobie słów "głupia" czy "żałosne", bo to świadczy o tym, że oceniacie ludzi po wyglądzie, często nie znając historii ich życia.
    • vanesiak Re: ciążą w szkole 09.12.11, 19:54
      naszczęście nie mam ;D
    • szafirowa Re: ciążą w szkole 10.12.11, 11:33
      U mnie w szkole nie ma żadnej. A o takich dziewczynach? Wg. mnie są nieodpowiedzialne ...
    • aleksandra25 Re: ciążą w szkole 16.12.11, 22:47
      jest jedna i wole nie mowic co tym mysle
    • zjemciebie Re: ciążą w szkole 23.02.12, 17:29
      13 i 14 lat...? Jak dla mnie, to zdecydowana przesada! Do seksu trzeba dorosnąć, jak do wszystkiego! Może jestem staroświecka, ale dla mnie seks powinien wynikać z miłości, najpierw partnerzy powinni się dobrze poznać, przekonać się, jak im razem jest, a dopiero potem iść ze sobą do łóżka... A co 13 latki i 14 latki mogą wiedzieć o prawdziwych kłopotach w prawdziwym związku? Niewiele raczej... Jak widać, takie przygody źle się kończą i powinny być przestrogą nie tylko dla młodszych, ale i trochę starszych...
      Przepraszam, jeśli kogoś uraziłam... Bynajmniej nie to miałam na celu.
    • akka Re: ciążą w szkole 23.02.12, 18:00
      Jak byłam w gimnazjum to był taki jeden przypadek. Cóż uważam że ta dziewczyna zmarnowała sobie życie jest bez szkoły i siedzi w domu wraz z mężem i jest na utrzymaniu rodziców. Ale takie jest życie uncertain
    • noicomipowiesz Re: ciążą w szkole 24.02.12, 13:33
      Boże! 13 i 14 lat ?! shock
      Bez komentarza wgl.. to mi się nie mieści w głowie.. indifferent
    • serce202 Re: ciążą w szkole 25.02.12, 00:38
      Żal mi takich dziewcząt. One mają już koniec dzieciństwa. Oraz zmarnowane życie.confused
    • klama_kcmil To Wy cienkie jesteście. 25.02.12, 08:21
      U mnie jest takowych 5 o.O
    • nena228 Re: ciążą w szkole 25.02.12, 08:40
      Świat schodzi na psy. 13-latki w ciąży to masakra jakaś. U mnie w gimnazjum była taka co zaszła w pierwszej klasie z tego co wiem to jak zaczynałam liceum miała 3 w drodze. Ta akurat była trochę opóźniona i w domu bieda. A tak ogólnie to nie dziwię się takie czasy wszędzie tylko seks. W co 2 teledysku się pie.r.d.o.l.ą to samo w filmach. Jedyna nadzieja w prezerwatywach.
      • sysiek4444 Re: ciążą w szkole 25.02.12, 09:21
        w tej chwili nie ma. ale jakieś 5 lat temu pamiętam, że była 14 latka, do tego córka nauczycielki uczącej w tej szkole. : )
        co o takich dziewczynach sądzę? szczerze to mnie nie obchodzą, no ale.. myślę, że trzeba być naprawdę nienormalnym, żeby coś takiego odwalać, w takim wieku. tyle życia przed sobą mają, zdążyłyby. =_____=
    • neeu Re: ciążą w szkole 04.03.12, 00:31
      Zależy w jakich przypadkach.. Bo jeśli dziewczyna została zgwałcona, to nie jej wina przecież.. No ale dziewczyna, która się puszcza, jest u mnie ZEREM
    • kropeczka23 Re: ciążą w szkole 04.03.12, 07:11
      W drugim gimnazjum jest jedna dziewczyna w ciąży (15l.), a jej przyjaciółka połknęła tabletki na poronienie . :c Najlepsze jest to że obie zaciążyły z tym samym chłopakiem..
    • patrycja_2oo1 Re: ciążą w szkole 10.03.12, 12:11
      U mnie było aż takich przypadków 5 ; < Słabo ...
      A jedna z nich to moja koleżanka z klasy .
      Ale był taki przypadek , że dziewczyne z 3 klasy gim. zgwałcono , i miała zaburzoną psychikę , ale nauczyciele rozumieli to i jej pomagali : < Ale ta historia zakończyła się happy endem : dziewczyna urodziła dziecko , ma narzeczonego , uczy się i razem z narzeczonym zajmują się dzieckiem : ona w niedziele i soboty , on w dni powszechne
    • lilaa. Re: ciążą w szkole 11.03.12, 18:03
      U mnie już od dwóch lat drugogimnazjalistka zachodzi w ciążę i jakoś tak w trzeciej rodzi. To już chyba tradycja -.-
    • mausercap Re: ciążą w szkole 14.03.12, 21:38
      Nie, ale znam dwie takie, które skończą z brzuchami już nie długo.
    • wikass Re: Za drożdżówkę... 15.03.12, 23:01
      U mnie w LO dziewczyna za drożdżówkę dała w toalecie szkolnej, przez co kilka miesięcy później zobaczyłam ją w dresie z brzuchem. ( :
    • seli2 Re: ciążą w szkole 22.03.12, 21:33
      u mnie w szkole w klasie kuzynki jest dziewczyna która ma 12 lat i jest w ciąży , i co z tego jakoś się jej nikt o to nie czepia. cóż żyje się dalej , no co ma niby zrobić
    • temptation Re: ciążą w szkole 06.07.12, 11:29
      ja akurat miałam taką koleżankę w klasie , w 3 klasie gimnazjum wink , nie wiem jak ze strony innych klas i uczniów była odbierana i postrzegana , ale nasza klasa była tolerancyjna i wyrozumiała , na zakończenie roku i 3 lat wspólnie spędzonych dostała od całej klasy parę rzeczy dla maluszka tongue_out
    • kicio326 Re: ciążą w szkole 06.07.12, 11:39
      Teraz obecnie nie ma takich dziewczyn, ale kilka lat temu w pierwszej gimnazjum była taka co cały rok szkolny chodziła w dresach i nie ćwiczyła na wf-ie bo miała zwolnienie, i nikt nie wiedział dlaczego . I na początku drugiej klasy urodziła . ;p
      Mi osobiście to obojętne, niech robią co chcą ;p
    • coffeetv Re: ciążą w szkole 18.07.12, 17:17
      ciąża w szkole to nic nadzwyczajnego.
      zapraszam na bloga being-brainwashed.blogspot.com/
    • gorzata_ryz Re: ciążą w szkole 24.07.12, 21:55
      Każdemu może się zdarzyć wpadka byle ukończyć gimnazjum i do jakiejś zaocznej szkoły;
      Moja koleżanka buła w ciąży wieku 17 lat i zapisała się do szkoły dla dorosłych AP Edukacja w Olsztynie tom skończyła liceum a potem technikumuncertain
      zdarzają się wpadki byle sobie umieć później z nimi poradzić a jak nie to oddać do adopcji i z głowy problem!!!
    • nicoole Mam, ale to licealistki.. 30.07.12, 14:33
      gimnazjalistki u mnie w szkole nie ma chyba żadnej ciężarnej
    • music.girl Re: ciążą w szkole 03.08.12, 16:57
      W pierwszej klasie gimnazjum w mojej szkole była jedna taka. Teraz idę do trzeciej i koleżanki mnie już próbują nabrać, że jedna z moich koleżanek jest w ciąży i przenosi się do innej szkoły xD
      W ogóle o takich dziewczynach nie myślę. To ich życie, a ja bym nie chciała, żeby ktoś wcinał się w moje, więc sama też tego nie robię wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka