libby639 Re: Jaka jest Wasza ulubiona bajka z dzieciństwa 27.12.11, 21:11 Ja miałam sporo : Labolatorium Dextera, Atomówki, Królewna Śnieżka, Ed Ed i Eddy, Trollz, Winx Odpowiedz Link Zgłoś
yoperro Re: Jaka jest Wasza ulubiona bajka z dzieciństwa 27.12.11, 21:25 Lubiłam wszystkie bajki oprócz koziołka matołka i kubuśa puchatka Odpowiedz Link Zgłoś
alekssa Re: Jaka jest Wasza ulubiona bajka z dzieciństwa 27.12.11, 21:32 najbardziej bajki z cartoon network cooby doo, x-men ewolucja, ed edd i eddy, chojrak tchórzliwy pies Odpowiedz Link Zgłoś
elena98 Re: Jaka jest Wasza ulubiona bajka z dzieciństwa 27.12.11, 21:50 Wiele było fajnych bajek. Ciężko wybrać najlepsze, jednak ja najbardziej lubiłam smerfy, Bolka i Lolka, Myszkę Miki i Toma & Jerry'ego Odpowiedz Link Zgłoś
monik4 Re: Jaka jest Wasza ulubiona bajka z dzieciństwa 27.12.11, 21:55 Reksio, Bolek i Lolek, Pokemony , dragon ball, krecika , muminki , ,kaczor donald, Tom & Jerry, scooby dooo Odpowiedz Link Zgłoś
anne Re: Jaka jest Wasza ulubiona bajka z dzieciństwa 27.12.11, 22:10 Wszyscy wymieniają "Dragon Balla" a nikt nie podał "Rycerzy Zodiaku" ;P, W ogóle byłam fanką anime. Szkoda, ze już w TV nie aleci. A tak poza tym to podobnie, jak moje poprzedniczki, choć moją najukochańsza bajką zawsze będzie "Król Lew" ;P Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Jaka jest Wasza ulubiona bajka z dzieciństwa 27.12.11, 22:12 Reksio, Tom & Jerry, Kubuś Puchatek ... Odpowiedz Link Zgłoś
you_x Re: Jaka jest Wasza ulubiona bajka z dzieciństwa 27.12.11, 22:29 Świat według Ludwiczka i Andy Larkin . : ) Nigdy nie przepadałam na tymi 'prawdziwymi bajkami dzieciństwa' typu Bolek i Lolek i Krecik. Odpowiedz Link Zgłoś
misiak1441 Re: Jaka jest Wasza ulubiona bajka z dzieciństwa 27.12.11, 23:26 Oj duużo tego . Ale najlepsza to chyba Scobby Doo . Pamietam jak to oglądałam leżąc w łóżku , a mama wychodziła do pracy . Najczęściej w nocy . Albo Smerfy też dużo wspomnień . Też tęsknie za bajkamii / Odpowiedz Link Zgłoś
odrutowana_ <3 27.12.11, 23:34 Kochałam bajki: Krecik, wróbelek, Bolek i Lolek, Franklin, no a moją najukochańszą bajką był Wilk i Zając. Pamiętam jak jeździłam z tatkiem do wypożyczalni kaset i wypożyczaliśmy Wilka i Zająca. < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
sweetpati Re: Jaka jest Wasza ulubiona bajka z dzieciństwa 27.12.11, 23:50 moze mnie wysmiejecie ale ja wprost nie nawidzilam takich bajek jak reksio uszatek czy bolek i matolek. ja wolalam odrobine inne kopciuszek fantaghiro ludwiczek ach ten andy hamtaro nowa szkola krula wszystkie bajki na cartoon network a dotego sissi i ksiezniczka tenko a moja ulubiona nawet terza to klub winx no wiem troche glupie Odpowiedz Link Zgłoś
sweetpati Re: Jaka jest Wasza ulubiona bajka z dzieciństwa 27.12.11, 23:51 moze mnie wysmiejecie ale ja wprost nie nawidzilam takich bajek jak reksio uszatek czy bolek i matolek. ja wolalam odrobine inne kopciuszek fantaghiro ludwiczek ach ten andy hamtaro nowa szkola krola wszystkie bajki na cartoon network a dotego sissi i ksiezniczka tenko a moja ulubiona nawet terza to klub winx no wiem troche glupiesciana Odpowiedz Link Zgłoś
kicia33 Re: Jaka jest Wasza ulubiona bajka z dzieciństwa 28.12.11, 07:38 Zdecydowanie królik Bugss Odpowiedz Link Zgłoś
sammy Re: Jaka jest Wasza ulubiona bajka z dzieciństwa 28.12.11, 08:57 oglądałam baardzo dużo bajek, ale moje ulubione to: -Dragon Ball -Scooby Doo Odpowiedz Link Zgłoś
girl123 Re: Jaka jest Wasza ulubiona bajka z dzieciństwa 28.12.11, 09:01 <br /> No tamte to były bajki ! I nasze pokolenie miało dzieciństwo , skakanie po drzewach , bawienie się w piaskownicy , itd I te bajki ! ♥ A teraz ... takie to bajki , że naprawdę no coment xD A i nie wiem czy to też można zaliczyć do bajek ale zawsze przed pójściem do szkoły oglądałam budzika hahah ach... brakuje mi tych czasów, czasami chciałabym powrócić do dzieciństwa choć na moment Odpowiedz Link Zgłoś
girl123 Re: Jaka jest Wasza ulubiona bajka z dzieciństwa 28.12.11, 09:03 No i oczywiście wszystkie te bajki oglądałam Smerfy , scooby doo , gumisie ! Muminki xD Wszystkie <3 ♥ Odpowiedz Link Zgłoś
marzka Re: Jaka jest Wasza ulubiona bajka z dzieciństwa 28.12.11, 09:05 Tabaluga Odpowiedz Link Zgłoś
lindakasabian Re: Jaka jest Wasza ulubiona bajka z dzieciństwa. 28.12.11, 09:11 Na samym początku to Reksio i Tabaluga Ale moją największą miłością były Odlotowe Agentki Odpowiedz Link Zgłoś
weronikaxo Re: Jaka jest Wasza ulubiona bajka z dzieciństwa 28.12.11, 09:21 tabaluga, królik buks, Odpowiedz Link Zgłoś
tryhryt "Franklin" 28.12.11, 09:32 Moją ulubioną bajką był "Franklin", a tak w ogóle nienawidzę jak ktoś mówi "Ech, to były czasy...","Lepiej się o tych dzisiejszych bajkach nie wypowiadać","Czasami chciałabym wrócić do dzieciństwa, choć na moment...". 1. Te dzisiejsze bajki wcale nie są złe, ale wy o tym nie wiecie, bo jesteście "za dorosłe" na oglądanie bajek. 2. Jak tak bardzo chcecie wrócić do tych starych bajek to nikt wam nie broni. Usiądźcie i oglądajcie wieczorynkę, albo cartoonnetwork. Odpowiedz Link Zgłoś
vanesiak Re: Jaka jest Wasza ulubiona bajka z dzieciństwa 28.12.11, 10:13 Tak, smerfy haha Odpowiedz Link Zgłoś
taylorka. Re: Jaka jest Wasza ulubiona bajka z dzieciństwa 28.12.11, 10:22 hmm .. Reksio ♥ . Odpowiedz Link Zgłoś
dr.13 Re: Jaka jest Wasza ulubiona bajka z dzieciństwa 28.12.11, 10:23 Smerfy,Odlotowe agentki,księżniczka Sisi i Kuba Guzik Odpowiedz Link Zgłoś
magda1111 Re: Jaka jest Wasza ulubiona bajka z dzieciństwa 28.12.11, 11:03 Smerfy *_* A tak po za tym to Scooby Doo, Gumisie, Kubuś Puchatek, Pinky i Mózg, Flinstonowie ;D Odpowiedz Link Zgłoś