marti1515 13.12.11, 20:51 Ja kocham lody , ale nienawidzę wątróbki jak można to jeść? Jeśli już było to oczywiście do kosza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sara297 Re: Co lubicie, a czego nie lubicie jeść? 15.12.11, 19:37 tak samo ale nie lubię jeszcze : Kaszy,Szpinaku ,Brokuł itp Odpowiedz Link Zgłoś
inbloom *______* 15.12.11, 19:37 o jeeezus dużo bym tu wybrzydzała większości to mięso , wędliny , pierogi z owocami , wątróbka też , kluski z serem i cukrem , jak to można jeść o.O Odpowiedz Link Zgłoś
kawaiikimie Re: *______* 16.12.11, 15:47 Lubię czekoladę, płatki chocapic z mlekiem (właśnie jem. :p), lody, kakao, jogurty, desery czekoladowe z bitą śmietaną, pizze, nuggetsy. Nie lubię niczego co mięsne (oprócz nuggetsów), majonezu (fujj), dżemu nietruskawkowego, awokado. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Co lubicie, a czego nie lubicie jeść? 15.12.11, 19:37 Kocham jajka sadzone i pizze Nienawidzę tłustego mięsa np kotlety schabowe,kartkówka itp wszystko co ma chrząstki i tłuszcze ! Odpowiedz Link Zgłoś
stringusia157 <3 15.12.11, 19:38 Kocham gofry , naleśniki i pierogi <3 nienawidze watrobki , łososia , krewetek i kazdego rodzaju miesa Odpowiedz Link Zgłoś
selena7 Re: Co lubicie, a czego nie lubicie jeść? 15.12.11, 19:40 Kocham kanapkę z pomidorkiema nienawidzę kotleta z ryby ble a wątrubke to ja uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
lola9217 Re: Co lubicie, a czego nie lubicie jeść? 15.12.11, 19:40 Jest wiele rzeczy, których nie tykam, czy chociażby do nich nie podchodzę. Jestem wegetarianką, więc wszelakie mięsa i dania z nich zrobione nie przejdą przez mój przewód pokarmowy. Nie lubię grochówki, kapuśniaku. Lubię za to lody czekoladowe, liczne owoce - które także można dodawać do lodów (niekoniecznie do czekoladowych ;p) Lubię także placki ziemniaczane, a pierogi ruskie mogłabym jeść tonami! Do tego jeszcze lubię różnorakie zapiekanki. Odpowiedz Link Zgłoś
makrel Re: Co lubicie, a czego nie lubicie jeść? 15.12.11, 19:44 Także jestem wegetarianką. Uwielbiam słodycze, a najbardziej czekoladę i oczywiście LODY!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ashley141 Re: Co lubicie, a czego nie lubicie jeść? 15.12.11, 19:41 Nie mam ulubionego ani znienawidzonego jedzenia ... może jestem dziwna ale tak jest Odpowiedz Link Zgłoś
na100latka Re: Co lubicie, a czego nie lubicie jeść? 16.12.11, 14:26 Nie nawidzę jeść miesa typu wątróbka ale lubię kotlety Kocham jeść słodyczee . ;D oraz pizze . Odpowiedz Link Zgłoś
selenqqa kocham / nie cierpię 15.12.11, 19:47 Ja kocham spaghetti,frytki,cheeseburgera,nuggetsy... Nie cierpię też wątróbki i nie wiem jeszcze czego Odpowiedz Link Zgłoś
farnoholiczka Re: Co lubicie, a czego nie lubicie jeść? 15.12.11, 19:50 Uwielbiam jajecznicę, jajko sadzone, kanapki z serem, kopytka (paluszki czy jak to tam nazywasz) i owoce. Nienawidzę wątróbki. tuńczyka, pasztetu, konserw, gulaszu, mielonego, szynki, musztardy i jeszcze wielu innych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
tenshikiryuu Re: Co lubicie, a czego nie lubicie jeść? 15.12.11, 19:54 Kocham szpinak. Nie cierpię: także wątróbki. golonki. blee. Odpowiedz Link Zgłoś
katy97 Re: Co lubicie, a czego nie lubicie jeść? 15.12.11, 19:59 uwielbiam; lody, nutelle, pizze nie lubie; pasztetu, wątróbki, musztardy. Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Co lubicie, a czego nie lubicie jeść? 15.12.11, 20:04 Ja kocham wszystko jeść.Nie mam znienawidzonego jedzenia,ale za to bardzo uwielbiam jeść pizzę i kotlet schabowy Odpowiedz Link Zgłoś
hillikinga Re: Co lubicie, a czego nie lubicie jeść? 15.12.11, 20:13 Ja też kocham lody ale lubie wątrubkę Najbardziej nie lubie szpinaku Odpowiedz Link Zgłoś
plotkaragirl Co lubicie, a czego nie jeść? 15.12.11, 20:13 Podobnie jak Ty, nienawidzę wątróbki, kotletów schabowych. A kocham ryby i sałatkę gyros (ale nie jestem wegetarianką) Odpowiedz Link Zgłoś
wilkolak Re: Co lubicie, a czego nie lubicie jeść? 15.12.11, 20:22 lody grejfrutowe a nie lubię mięsa Odpowiedz Link Zgłoś
monik4 Re: Co lubicie, a czego nie lubicie jeść? 15.12.11, 20:45 Lubię chińskie a nie lubię barszczu czerwonego Odpowiedz Link Zgłoś
oliweczka52 Re: Co lubicie, a czego nie lubicie jeść? 15.12.11, 21:16 Ja lubię pizze , pierogi ruskie <3 , barszcz z torebki xD , piersi z krczaka , brokuły i inne warzywa natomiast nie lubię spaghetti i wątróbki Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Co lubicie, a czego nie lubicie jeść? 15.12.11, 21:17 makarony, pizze, kurczaka, słodkości, właściwie jeść to wszystko lubię. i ciężko mi stwierdzić co mi nie smakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchowa3378 Re: Co lubicie, a czego nie lubicie jeść? 15.12.11, 21:24 marti1515 napisał(a): > Ja kocham lody , ale nienawidzę wątróbki jak można to jeść? > ja uwielbiam jesc chińszczyznę ^^, a nie lubie też wątróbki blee Odpowiedz Link Zgłoś
kama14 Re: Co lubicie, a czego nie lubicie jeść? 15.12.11, 21:32 Uwielbiam wszelkiego rodzaju warzywa, owoce itp., a nie cierpię mięs (nie rozumiem jak można je jeść) Jestem fleksitarianką, bo niestety rodzice każą mi jeść mięso. Odpowiedz Link Zgłoś
carino Re: Co lubicie, a czego nie lubicie jeść? 15.12.11, 21:49 Gustuje w kuchni włoskiej, chińskiej. Nie gustuje w meksykańskiej. Lubię brokuły, szpinak, rukolę i wszystko co jest zielone oprócz sera pleśniowego. Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: Co lubicie, a czego nie lubicie jeść? 15.12.11, 21:48 Lubię jeść kopytka, to zwłaszcza. Nie lubię mięsa, ale nie zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
bigpositive Re: Co lubicie, a czego nie lubicie jeść? 15.12.11, 21:56 Kocham szpinak, spaghetti, wszelkiego rodzaju warzywa i owoce :3 ! Nienawidzę chrzanu, golonki, kiełbasy Odpowiedz Link Zgłoś
miluuu Re: Co lubicie, a czego nie lubicie jeść? 15.12.11, 23:24 lubię schabowego lub kurczaka , a nie znoszę pyz z mięsem XD Odpowiedz Link Zgłoś
natka28 Co lubicie, a czego nie lubicie jeść? 15.12.11, 23:33 Uwielbiam lasagne ... nienawidzę ogórków kiszonych Odpowiedz Link Zgłoś
olaya_ Re: Co lubicie, a czego nie lubicie jeść? 16.12.11, 09:02 uwielbiam spaghetti i lasagne nienawidzę, tak jak ty wątróbki i zupy pomidorowej. Odpowiedz Link Zgłoś
millionpieces Re: Co lubicie, a czego nie lubicie jeść? 16.12.11, 10:14 koooooocham spaghetti, pierogi i pizze: 3 nienawidzę wątróbki, zup i kalafiora. Odpowiedz Link Zgłoś