Dodaj do ulubionych

Forum fanów Eminema

19.12.11, 19:51
Postanowiłam stworzyć watek dla wszystkich fanów Eminema na kotku, gdzie będzie można dowolnie wypowiadać się o jego albumach piosenkach i ogólnie twórczości wink
Zatem zachęcam wszystkie osoby zainteresowane jego muzyka do wypowiadania się
Obserwuj wątek
    • monik4 Re: Forum fanów Eminema 19.12.11, 20:10
      Uwielbiam Eminema serce chciałabym pojechać na jego koncert wink jest świetnym raperem , lubię wszystkie jego utwory ale najbardziej Eminem Bruno Mars - lighters
      • coldprincess Re: Forum fanów Eminema 19.12.11, 21:10
        tak, tak, tak, tak nareszcie <3
        uwielbiam Eminema i jego twórczośc.
        Jednak bardziej przepadam za jego wcześniejszymi utworami, a nie jakims za przeproszeniem gow.nianym love the way you lie (ktore przyznaje uwazalam kiedys za dobre).
        Jednym z ulubionych utworów Eminema jest zdecydowanie Lose Yourself. Niesamowity kawałek.
        + Talking 2 myself
        When I'm gone
        going true changes
        sing for the moment
        mockingbird
        bussines
        i inne. moglabym wymieniac bez konca ;d
        • encore. Re: Forum fanów Eminema 19.12.11, 21:22
          Ja tak jak moja przedmówczyni (coldprincess) kocham twrczość Em`a, ale wole te starsze utwory, w których jest Slim Shady ,a nie Fire Marshall jak na płycie Recovery wink
    • van50 Re: Forum fanów Eminema 19.12.11, 21:26
      Emi serce
      • shine_ <3 19.12.11, 21:47
        Eminem był wspaniałym artystą, nie mówię, że teraz już nie jest, ale tamte starsze utwory pisane prosto z serca, o uczuciach, o tym co się działo w jego życiu to było coś cennego, a teraz? teraz to jest robione pod publikę, żeby się innym spodobało i żeby zarobić, KOMERCJA KOMERCJA KOMERCJA, mimo wszystko dalej jest dla mnie wielkim artystą, choć chcę tego Marshalla za czasów Mockingbird <3
        • kawaiikimie Re: <3 19.12.11, 22:05
          O tak, gdy był Slim Shady to było inaczej. : < A teraz to jest po prostu komercyjny Eminem- tak trochę uważam.
          Piosenkę za którą zaczęłam go lubić to oczywiście "The Real Slim Shady", potem było "My name is", a teraz mam manię na "Just Lose it", "Lose Yourself i jeszcze "Crack a bottle" z 50centem i dr. dre. Ale lubię też "We made you", "Not Afriad", "When I;m gone". "Spacebound" też nawet lubię, a "love the way you lie"- to dla mnie trochę inna bajka. Piosenka w ogóle nie na poziomie Marshalla. : <
        • klama_kcmil @skine_ 28.12.11, 16:45
          Ja pie..., jaka komercja?! o.O Gdyby Em chciał się podporządkować innym, to byłby kompletnie inny. Zmienił się, to prawda, ale to przez to, że w końcu dojrzał, poza tym wiele przeszedł a to miało na niego wielki wpływ. No, proszę Cię, powiedz mi, że "Talking 2 Myself", "Beautiful", "Above the law", albo chociażby "Lighters" to komercja. To, że nagrał kilka track'ów z popowymi artystami, nie znaczy, że się sprzedał. Nie wiesz, co mówisz.
        • mightywozz : ) : ) : ) : ) : ) : ) : ) : ) : ) : ) : ) 16.01.12, 19:42
          Kompletnie się z tym nie zgadzam... wcześniej było nabijanie się z innych gwiazd. Teraz Em pisze o sobie .. Mówisz, że wcześniej rapował o swoim życiu. Teraz tak nie jest? A np. "Going Trought Changes", Dificult", "You Never Over"? To sątylko przykładowe piosenki, w których rapuje o sobie. W tym momencie mamy do czynienia z dwoma wcieleniami Ema.. Slim Shady i Marshall Mathers. Ten pierwszy - raper, który uważa, że śmianie się z innych gwiazd jest zabawne (w tym ma rację), drugi - facet, który dojrzał do tego stopnia, żeby zrozumieć, że nie wszystko jest takie zabawne i kolorowe. Osobiście wolę Eminema po tej całej akcji z prochami....
    • alivemurderer haha 19.12.11, 22:11
      wielcy fani eminema sie znalezli po "not afraid" albo po innym gownie, i teraz wszyscy robia za jego fanow, a gowno powiedza. lubia go bo byl/jest popularny, tacy fani wlasnie
      • shine_ Re: haha 19.12.11, 22:18
        nie kuźwa, nie wszyscy tutaj tacy są, ale są też tacy co śledzą jego życie już od dłuższego czasu, więc zanim coś powiesz, to się dłużej zastanów.
        • alivemurderer Re: haha 19.12.11, 22:48
          nie mowie o wszystkich ale zdecydowana wiekszosc obecnych fanow eminema, to ci ktorzy sa "wielkimi, odkrytymi fanami"
      • oliiviia . . . 19.12.11, 22:28
        nie wszyscy są jego fanami po not afraid i love the way you lie

+ @alivemurderer mogę do ciebie napisać na gg czy jestem już dla ciebie totalnym zerem, po tym jak napisałeś a ja cię... olałam? bo nie ma cię w ogóle, więc jak będziesz to daj znać...
    • oliiviia . . . 19.12.11, 22:33
      nienawidzę nowego eminema :C relapse jeszcze ujdzie w tłumie, ale potem co już zaczął robić to masakra. kocham lose yourself, mockingbird, when i am gone, a nie jakieś gówienko z brunem marsem. lubię słuchać marshalla, a wręcz kocham, ale tylko jego starsze kawałki, bo tych teraz nie mogę nawet kilku sekund przesłuchać. noale jak jemu się podoba to co robi i jaki teraz jest, no to dobra, przecież nie może być wiecznie dziecinnym [ale kochanym<3] slim shadym, kiedyś trzeba spoważnieć. tylko serio tęsknie za nim starym-młodszym. lol
    • angelina12 Re: Forum fanów Eminema 20.12.11, 17:02
      też wolę dawnego Eminema i tęsknie za jego dawnym stylem kiedy oglądam choćby ten występ Tekst linka Ale i tak uważam że trzyma poziom może recovery nie jest tak dobra jak Marshall Mathers LP czy Slim Shady LP, ale bierzmy pod uwagę że dojrzał i w wieku 39 lat nie będzie cały czas pisał "jajcarskich" tekstów. Takie jest moje zdanie czekam na opinie
      • honeykarolcia Re: Forum fanów Eminema 03.01.12, 22:46
        ludzi dopiero teraz mówią że są jego fanami bo dopiero teraz dorośli do takiej muzyki. ja na przykład nie wyobrażam sobie 12 latki słuchającej jego muzyki ( bo one bardziej lubią Hannah Montana). ale już 15 latki ocenią czy ta muzyka im się podoba czy nie. wiec to chyba logiczne że najpierw będą słuchały love the way you lie bo to niedawno było nagrane niż jego pierwszych piosenek których tytułów nie znają.
    • mausercap Re: Forum fanów Eminema 17.03.12, 09:10
      Nie przepadam za rapem, a wręcz go nienawidzę, ale jak dla mnie Eminem jest świetny w tym co robi. Osobiście wole te starsze piosenki Em'a, za czasów Slim Shady, jedną z moich ulubionych jest "Stan" ft. Dido.
    • pauluskaaa Re: Forum fanów Eminema 18.03.12, 09:36
      Jeden z moich ulubionych raperów. smile Bardziej lubię jego starsze utwory,jednak te obecne też są całkiem niezłe. Płyta Recovery jest bardzo dobra.
      I oczywiście film, ,,8 mile'',mogłabym oglądać na okrągło.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka