cassie.love Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 18.01.12, 18:08 Mnie przyjaciele nazywają Cassie albo Endżi, to takie główne, tak to mówią też do mnie inaczej np. słońce, dziubek.... cassiestyle.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
muchaa4 ;p 18.01.12, 18:09 moja to koksik , kumpel mnie tak nazwał xd bo słucham rapu i często chodze w dresie xdd . Odpowiedz Link Zgłoś
weronikaxo Moje przezwisko 18.01.12, 18:17 Moje to Wiaderko...i najlepsze jest to, że nie wiem, z kąd się wzięło ;PP zapraszam na mojego bloga, tam więcej o mnei: www.live-your-life-like-that.blogspot.com ) Odpowiedz Link Zgłoś
gienia99 moje przezwisko 18.01.12, 18:52 moje to SZYSZA dlatego że gdy bylismy na wycieczce w lesie to szyszka spadła mi na głowe Odpowiedz Link Zgłoś
usher Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 18.01.12, 19:06 Moja jest Wiikii ;P Ale tez Victoriaas z tego serialu czy cos i Wiikopedia czy cos takiego nie wiem czy dobrze to napisalam ... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
prettywomen ksywka 18.01.12, 20:27 Moja ksywka to Pepe wzięła się z stąd że miałam mnóstwa rzeczy z Pepe Panem dziobakiem. Mi nie przeszkadza ale czasem denerwuje mnie to że niektórzy nie pamiętają już mojego imienia. Ale ksywka jest świetna Odpowiedz Link Zgłoś
sheeranowa Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 18.01.12, 21:04 W podstawówce - Malfoj, od nazwiska, ale to tylko czasami, żeby mnie zdenerwować. Teraz, w gimnazjum, Klarkson - bo mam na imię Klara, a poza tym uwielbiam oglądać Top Gear który prowadzi Jeremy Clarkson. Odpowiedz Link Zgłoś
busia11 Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 19.01.12, 11:44 Moje to Nutella , bo zazwyczaj do sql mam kanapki z nutellą i tak zostało i jeszcze busia, bo mam taki login na większości stronach i kolega zaczął mnie tak nazywać i też tak zostało. I jak mnie ktoś woła to albo Nutella, albo Busia, albo Beti, albo po prostu Beata Odpowiedz Link Zgłoś
torivega23 Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 19.01.12, 15:45 Moje przezwisko to Duka. Wzięło się z mojego nazwiska Odpowiedz Link Zgłoś
aswanka Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 19.01.12, 15:51 Nie mam jakiegoś konkretnego, ale ostatnio kolega powiedział tak "Będziemy na cb mówić Maczo bo się ...(imię kolegi)... ciebie boi" XD Jestem dziewczyną a wymyślił mi ksywę maczo... mam nadzieję że się nie utrzyma zbyt długo xD Odpowiedz Link Zgłoś
camper_kala Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 19.01.12, 16:46 na mnie mówią HAMULEC, a tak w klasie to są: SADOLINA(CHŁOPAK), DŻĄDER(CHŁOPAK), DŻAMA(DZIEWCZYNA), WANIA(DZIEWCZYNA), ŻELU(DZIEWCZYNA), WALEC(DZIEWCZYNA), MOHER(DZIEWCZYNA), MANIEK(CHŁOPAK), DEJV(CHŁOPAK), TOMCIO(CHŁOPAK), LOLA(DZIEWCZYNA), LODZIA(DZIEWCZYNA), BLAZER(CHŁOPAK), KOLO(CHŁOPAD), FELMAN (CHŁOPAK), OLINEK(DZIEWCZYNA), KOCIA(DZIEWCZYNA), wiecej nie pamiętam;pp Odpowiedz Link Zgłoś
zoxinda303 Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 20.01.12, 16:03 Ja sobie sama wymyśliłam i tak na mnie przyjaciółki mówią . Wymyśliłam ,,Zoxi'' od Zosia. Odpowiedz Link Zgłoś
domciakowaxd Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 20.01.12, 16:43 Pudelek - nie wiem czemu . lub Major - bo kiedyś czytałam coś o jakimś marianie, kumpel usłyszał major i się przyjęło . : D Odpowiedz Link Zgłoś
americano Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 20.01.12, 17:29 juj lub juja bo znajomi stwierdzili, ze mam zbyt dlugie imie. Odpowiedz Link Zgłoś
kropeczka23 Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 20.01.12, 18:02 Ja jestem KROPKA bo mam charakterystyczną kropkę w oku. : D Odpowiedz Link Zgłoś
angorka Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 20.01.12, 18:13 Ja mam przezwisko Ańćka wyszło to wszystko od mojego kolegi zaczął to mówić i mówić aż cała klasa się w to wkręciła. To doprowadza mnie do szału Odpowiedz Link Zgłoś
patisia159 Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 20.01.12, 23:49 Mówią na mnie różnie. Loczek, Loczuś, Lokers, Loczers, Lok, Lokuś, Lokus Pokus, a nawet Loczek Boczek xD Tego ostatniego nienawidzę ;D A tak ogólnie to spoko ksywka Odpowiedz Link Zgłoś
sakura24 Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 25.01.12, 18:45 Ja mam dwa przezwiska, pierwsze z nich to naćpana ponieważ jestem baAardzo ale to baAardzo wesołą osobą i umiem śmiać się dosłownie z wszystkiego, drugie to królik i to tylko dla tego że zawsze do szkoły biorę sobie marchewkę więc jak tylko kumpele zobaczą mnie z marchwią od razu wołają królik! i tak przez cały dzień Odpowiedz Link Zgłoś
sienna_xd Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 01.02.12, 08:03 Moje przezwisko to Kara . Nienawidzę jak ktoś tak do mnie mówi ! Dla tego jak ktoś się tak do mnie zwraca ja się nie odzywam bo przecież nie znam żadnej Kary . Odpowiedz Link Zgłoś
lonellygirl Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 03.02.12, 14:18 Lola : ) nie wiem skąd się tak wzięło. tak jakoś : D gdy chodziłam do starej szkoły to mówili na mnie 'Pantera' . zaczęło się od tego ,że miałam różowe majtki w szkole, i gdy razem z koleżankami przebierałyśmy się na WF, to do szatni wlecieli chłopcy ; o a ja stałam w różowych 'słitaśnych' majteczkach ; x z koronką... Odpowiedz Link Zgłoś
choocolattee Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 03.02.12, 21:11 Po prostu Wikcia , Wika , Wiki ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
johankaka Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 17.04.12, 20:44 Doris !!! ^^ to przezwisko wymyślili rodzice mojej przyjaciółki i tak już zostało ... Odpowiedz Link Zgłoś
mausercap Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 18.04.12, 08:11 Metal, powstało od tego, że jako jedyna w klasie słucham metalu. Odpowiedz Link Zgłoś
lovedamon1059 Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 24.04.12, 17:15 Blondi xd Odpowiedz Link Zgłoś
magic1504 Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 24.04.12, 21:49 Wera-od imienia Odpowiedz Link Zgłoś
saori Re: Przezwisko ---- Jakie jest twoje ???? 29.04.12, 12:40 Dżastiin jak się można domyślić, powstało od mojego imienia. Odpowiedz Link Zgłoś