alice19965 07.01.12, 19:29 Mam 16 lat za kilka miesięcy i strasznie małe piersi co robić?! Po czym zaczynają rosnąć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agapi Re: Piersi. 07.01.12, 21:20 Przykro mi, ale nie ma eliksiru na powiększenie biustu... Ale nie martw się, duże piersi mają też duuużo wad ;p. Kłania się miseczka C, której własna pani nie lubi ;* Odpowiedz Link Zgłoś
diabolusxxx Re: Piersi. 08.01.12, 22:15 małe, duże . cycki to cycki ;d i niestety sprawdzonego sposobu na to, żeby urosły nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
yuitza Cycki! 09.01.12, 21:19 Jeszcze mają czas, żeby urosnąć. Poza tym, cycki to nie wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
kokosh_ Re: Piersi. 11.01.12, 19:14 są jakieś kremy, push-up'y, w akcie desperacji możesz sobie wypchać stanik. Odpowiedz Link Zgłoś
malinka24 Re: Piersi. 12.01.12, 19:20 Niczym ich nie powiększysz. noo chyba że stanikiem xD Poprostu musisz je polubić Ja też mam małe piersi i żyje z nimi. jak koledzy się czepiają jade im z tekstem że małe jest piękne oni przyznają mi rację i tada!! Serio da się żyć z małymi piersiami Odpowiedz Link Zgłoś
orbit Re: Piersi. 13.01.12, 11:00 Tego nie przyspieszysz, ani nic . niestety, jedyne co powinnaś to uzbroić się w cierpliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
wesolamalina Re: Piersi. 13.01.12, 17:10 Nic na to nie poradzisz, musisz je na razie akceptować. Masz niecałe 16 lat, jeszcze mają czas Odpowiedz Link Zgłoś
candys Re: Piersi. 15.01.12, 00:37 Moja babcia mówi, że piersi zaczynają rosnąć po zjedzeniu piętek z chleba i piciu gorącego mleka przed snem, to działa ) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
just...me Re: Piersi. 26.02.12, 21:06 Aha, ale wcześniej musisz poklepać się po lewym ramieniu i odmówić 5 zdrowasiek przyklękając na skorupce po jajku. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 15.01.12, 19:33 ja też mam małe, do tego jeden mniejszy od drugiego no i co ?! jebać to jeszcze urosną Odpowiedz Link Zgłoś
olusi1a Re: Piersi. 15.01.12, 20:27 Nie ma sposobu żeby urosły. Możesz używać staników push-up, ale jest jeszcze czas...po za tym cycki nie są najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
shiandall Re: Piersi. 20.02.12, 18:10 piersi nie zaczna ci rosnąc od czegos ( no chyba ze od operacji , jak sobie powiekszysz) to jest uwarunkowane genetycznie , moja kuzynka do 17 r.ż byla płaska jak deska i na dodatek nie miala okresu , teraz ma 18 lat i cycki wieksze niz moja mama noś dobrze dobrane staniki ( absolutnie nie takie z rynku czy tanich sklepow ) bo nie tylko wielkosc ale ksztalt ma znaczenie a przedewszystkim zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
lollyana Re: Piersi. 20.02.12, 21:38 Bardzo ważny problem.... Mimo wszystko najlepiej się z tym pogodzić, albo za kilka lat, przy większej ilości pieniedzy, zamienić się w napakowaną silikonem lalusie. Odpowiedz Link Zgłoś
jasybf1547 Re: Piersi. 21.02.12, 19:18 wiesz jak bardzo bym chciała mieć mniejsze piersi?? obecnie mam miseczkę E(!!!) a mam 15 lat... przez to wyglądam na duuużo grubszą a chłopaki chca sie ze mna umawiac tylko zeby je dotknąć... mojej mamie np ZACZELY rosnac gdy miała 19 lat... nie mam zielonego pojecia od czego to zalezy... Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 Re: Piersi. 21.02.12, 19:20 ja mam 17 i też nie mam za wielkich nic się nie bój może jeszcze urosną Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: Piersi. 26.02.12, 18:27 Tabletki antykoncepcyjne ale to raczej nie radzę. No i jedni mówią że po ciąży rosną inni że maleją ale do tego jeszcze raczej masz dużo czasu. Nie ma żadnego sposobu takiego bez kitu który dał by stałe efekty oprócz operacji. Ja mam rozmiar D i marzę żeby mieć mniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxnikusxxx Re: Piersi. 26.02.12, 20:41 Co za głupoty sugerujesz, nie można przyśpieszyć własnego dojrzewania. Geny też odgrywają tu dużą rolę, jeśli w Twojej rodzinie kobiety mają małe piersi, to nie oczekuj, że Ty będziesz miała jak Pamela Anerson. Odpowiedz Link Zgłoś
rockowa941 Re: Piersi. 26.02.12, 21:25 jeszcze urosna chyba ze w rodzinie kobiety maja male piersi nie przejmum sie zawsze mozna sobie masowac albo kupywac z push upem Odpowiedz Link Zgłoś
dariija Re: Piersi. 27.02.12, 14:16 wiesz, to tylko gadki, że od skórek chleba czy coś, po prostu tutaj "rządzą" hormony, to one za to odpowiadają, tego procesu nie przyśpieszysz, cierpliwości, zapewne urosną. Ja mam podobnie, ale nie są aż zbyt małe. ;d polub je- hyhy. Wytrwałości, kociątko ;* Odpowiedz Link Zgłoś
kindzia9777 Re: Piersi. 27.02.12, 15:55 zacznij jeść a nie warzysz 50kg i myślisz że cycki to tak same ci urosną przecież cycki to sam tłuszcz Odpowiedz Link Zgłoś