lovedamon1059 11.01.12, 19:13 właśnie chciałam się dowiedzieć czym golicie swoje miejsca intymne . ;D maszynka depilacja czy co innego . ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinky33 ::P 11.01.12, 19:47 krem do depilacji i gloraka polecam ale i tak szybko odrostaja;/ Odpowiedz Link Zgłoś
meredith. Re: Czym golicie .... ? 13.01.12, 15:56 maszynką, ale efekt jest krótkotrwały ;d Odpowiedz Link Zgłoś
memesik Re: Czym golicie .... ? 13.01.12, 16:04 maszynka ma naprawdę efekt krótkotrwały, a w dodatku często mogą wrastać włoski. krem zdecydowanie lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
plotkaragirl Re: Czym golicie .... ? 13.01.12, 16:06 Golarką. I muszę przyznać, że to najlepszy sposób. Radzę Ci, żebyś maszynką nie goliła, tylko nogi i pachy. Golarka jest najlepsza Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka1802 Re: Czym golicie .... ? 13.01.12, 16:11 okolice majtek nie bo nie wystają na razie... ale pod pachą regularnie swoją maszynką ;p Odpowiedz Link Zgłoś
princessaxd Re: Czym golicie .... ? 13.01.12, 16:37 Maszynką .. bez żadnego kremu ... A Ty ? Odpowiedz Link Zgłoś
justa28t Re: Czym golicie .... ? 13.01.12, 16:41 A dlaczego Cię to interesuje ?? Dziwne pytanie ... Odpowiedz Link Zgłoś
julu11 Re: Czym golicie .... ? 13.01.12, 16:43 justa28t napisał(a): > A dlaczego Cię to interesuje ?? > Dziwne pytanie ... Po co piszesz jak ciebie to nie interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
anyjonas Re: Czym golicie .... ? 13.01.12, 18:38 kosiarką sztila lub podkaszarką zależy jaki sezon... a jako krem używam roztarte gumno [ czyt. gó... ] z domieszką H₂O!!!!!!! POLECAM, GENIALNIE GOLI MÓJ BUSZ! SPOKÓJ GWARANTOWANY NA ₃ MIESIĄCE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
indonezja Re: Czym golicie .... ? 13.01.12, 19:25 Ty jesteś normalny/a???? ;/ Wez jak masz coś z głową to po h...a piszesz ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
farnoholiczka Re: Czym golicie .... ? 13.01.12, 18:51 Na dole na razie wcale, a koło piersi golarką Odpowiedz Link Zgłoś
sliwka_33 farnocholiczka !? 13.01.12, 20:55 Depilujesz piersi? Po co? Pierwszy raz słysze o czymś takim. Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1a Re: Czym golicie .... ? 13.01.12, 18:53 najlepszy jest krem do depilacji. jest łatwy w użyciu niedrogi i włoski nie wyrastając tak szybko. Wiem co mówie Odpowiedz Link Zgłoś
anyjonas Re: Czym golicie .... ? 14.01.12, 08:48 ja dalej zostaje przy kosiarce i podkaszarce xD Odpowiedz Link Zgłoś
jamxx Re: Czym golicie .... ? 13.01.12, 21:24 Kiedyś maszynką, ale na drugi dzień już mi odrastały. Męczyło mnie to i wcale nie było wygodne. Teraz używam raz na 2-3 tygodnie plastrów z woskiem z Joanny Sensual. Nie wiem dlaczego dziewczyny często mówią, ze w życiu by nie użyły wosku. Jakiś dziwny stereotyp się w okół tego całego bólu wytworzył. Owszem, boli, ale nie tak strasznie, że nie można chodzić Zaraz przestaje. Także polecam wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
dziamdziam Re: Czym golicie .... ? 13.01.12, 21:30 radze wam nie golić zwykłą maszynka, gdyż kiedy ja ostatni raz użyłam maszynki miałam zakażenie, niefajna sprawa 5 kremów 3 razy dziennie(przez miesiąc) plus antybiotyk. Odpowiedz Link Zgłoś
candys nie katolickie!!! 15.01.12, 00:33 Mój ksiądz twierdzi, że środki do depilacji to dzieło szatana, ponieważ u człowieka ceni się dziewicze i naturalne piękno, którego nie należy niszczyć! Depilacja jest niekatolicka, ja też tak twierdzę i mój chłopka to szanuje! Nie wiem jak możecie to robić, poza tym nie jest to biologiczne, gdyż włosy naturalna ochroną człowieka przed czynnikami z zewnątrz, wystarczy trochę poczytać.. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
kicksforchicks Re: nie katolickie!!! 25.01.12, 12:16 maszynką i kremem do depilacji. Odpowiedz Link Zgłoś