hmpoziomb11 13.01.12, 18:35 Jakiego używacie żelu, toniku i kremu? Ja używam z Undet twenty Anti! Acne. Nie usuwajcie wątka. Prosze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smile. ... :) 13.01.12, 19:08 Żel, tonik i różne takie na "mokro": Clean & Clear (Genialne i serdecznie polecam) Krem/podkład : Under twenty. Odpowiedz Link Zgłoś
hmpoziomb11 Re: Kosmetyki do twarzy. 14.01.12, 12:08 No chyba tylko my 2 używamy jakichś kosmetyków. Odpowiedz Link Zgłoś
diabolusxxx Re: Kosmetyki do twarzy. 14.01.12, 19:46 tonik clean&clear, żelu nie używam, krem kakaowy z ziai. Odpowiedz Link Zgłoś
estera102 Re: Kosmetyki do twarzy. 15.01.12, 15:29 ŻEL: -kremowy żel do twarzy z clean&clear ale jego używam bardziej dodatkowo, typowy na pryszcze. do mycia twarzy używam pianki z tej firmy oraz mleczka 3w1 z avonu TONIK: mam dwa. jeden bardziej agresywny -tonik zielony clean&clear z alkoholem -tonik z under 20 , , aktywny, głęboko oczyszczający KREM: czasem używam kremu do nawilżania twarzy a czasem tylko mleczka -mleczko essentials, oriflame -krem na noc essentials, oriflame Odpowiedz Link Zgłoś
nessy96 Re: Kosmetyki do twarzy. 15.01.12, 19:42 żel z under twenty, tonik z ziaji i krem też z ziaji chyba Odpowiedz Link Zgłoś
your_nightmare Re: Kosmetyki do twarzy. 15.01.12, 21:14 Żel oczyszczający - under twenty ! Tonik - under twenty ! Odpowiedz Link Zgłoś
paulina3678 Re: Kosmetyki do twarzy. 20.01.12, 13:56 ja używam serii avon clearskin i jest nawet nawet Odpowiedz Link Zgłoś
nikanana Re: Kosmetyki do twarzy. 20.01.12, 17:46 żel: z serii Pharmaceris nie wiem jak dokładnie się nazywa krem: też Pharmaceris - Głęboko Nawilżający Odpowiedz Link Zgłoś
fuckin_reckless spam 22.01.12, 16:39 hej dziewczyny z góry was PRZEPRASZAM za reklamę, ale widzę, że używacie kosmetyków firmy under twenty, które aktualnie chcę sprzedać. są nieuzywane, bo ja z nich nie korzystam, a dostałam je w prezencie ;/ jeśli któraś z was byłaby zainteresowana kupnem 3 produktów w zestawie po wyjątkowo taniej (!) cenie , zachęcam aby odwiedzić stronę -> allegro.pl/zestaw-under-twenty-anti-acne-nowy-tanio-i2072215710.html Odpowiedz Link Zgłoś
she. Re: Kosmetyki do twarzy. 24.01.12, 15:05 widzę, że tylko ja używam bardziej naturalnych kosmetyków mydło siarkowe, jako tonik mam hydrolat różany i i zwykły krem (garnier, lirene itd) Odpowiedz Link Zgłoś
ola39 Re: Kosmetyki do twarzy. 25.01.12, 23:20 Ja używam Avon Clearskin i Avon Naturals Odpowiedz Link Zgłoś
katy_13 Re: Kosmetyki do twarzy. 27.01.12, 12:07 ja mam niestety cerę wrażliwą, więc stosuję kosmetyków ziaji z linii "Ulga". polecam jak ktoś ma podobne problemy z cerą Odpowiedz Link Zgłoś
sims Re: Kosmetyki do twarzy. 27.01.12, 18:04 Hmm , Peeling ziaja tin tin (bardzo fajny i skuteczny ) A od niedawna tonik ogórkowy również ziaja Odpowiedz Link Zgłoś
kkzor Re: Kosmetyki do twarzy. 29.05.20, 13:48 Używam olejku róznao-malinowego oraz hydrolatu różnanego (przed zastosowaniem olejku ) firmy ministerstwo dobrego mydła. Jestem zadowolona z efektów a przyjemość stosowania ze zwgledu na zapach jest nie do opisania Odpowiedz Link Zgłoś