Dodaj do ulubionych

Ferie&nowi ludzie

13.01.12, 22:55
Kurcze,za 2 tygodnie ferie,wszystko fajnie,ale nie chce siedzieć całe 2 tygodnie przed kompem.Znajomi wyjeżdżają(i tak nie mam ich zbyt wielu tongue_out),a ja zostaję.I pytanie,gdzie można poznać nowych ludzi.Jestem z Lublina i ostatnio zaczynam żałować tego,że praktycznie nie mam kontaktu z ludźmi z poza szkoły. A szkoda.Więc macie jakieś zajęcie na ferie,które byłoby ciekawym przeżyciem?
Obserwuj wątek
    • vanwyngardenka Re: Ferie&nowi ludzie 13.01.12, 22:59
      .
      • hannah198 Re: Ferie&nowi ludzie 14.01.12, 13:46
        No nie wiem , ja jestem ze Szczecina i mam od 16.stycznia ferie big_grinD Więc .... Nie mam POMYSŁU . ; ) iDŹ Z RODZICAMI D KINA, CZY Z KIMŚ NA LODY.. Albo na zakupy . big_grin To Ci humorek poprawi . xD
        • cotton.caandyy. hannah198 15.01.12, 13:02
          HAJFAJW. też jestem ze Sz-ina. wiesz, może jedź do jakiejś kuzynki ? poszukaj jakiś półkolonii zimowych. a może ty też pojedziesz gdzieś na ferie ?
      • cukierkow_a Re: Ferie&nowi ludzie 14.01.12, 15:00
        O to jesteś z moich stron wink wiesz może gdzie jest Łęczna ?
        • vanwyngardenka Re: Ferie&nowi ludzie 14.01.12, 16:41
          no,nie daleko big_grin
      • vanwyngardenka Re: Ferie&nowi ludzie 17.01.12, 19:10
        vanwyngardenka napisał(a):

> .
    • plotkaragirl Re: Ferie&nowi ludzie 14.01.12, 13:48
      Nie wiem, bo ja w każde ferie jeżdże do cioci i zawsze albo gramy w chińczyka, monopol czy coś, albo oglądamy filmy, albo duuużo gadamy. A na drugi tydzień zawsze jeżdżę ze znajomymi i też jest super. Wygłupiamy się, gadamy itd Dlatego mnie w wolnym czasie nigdy nie ma w domu big_grin Może jedź do rodziny albo gdzieś ze znajomymi, czy z rodzicami
      • noicomipowiesz Re: Ferie&nowi ludzie 14.01.12, 13:52
        Ja już mam ferie.. I nie mam pomysłu co byś mogła robić.. Ja dziś akurat idę z koleżanką, którą poznałam na kolonii na pizzę, a później do kina.. Może wyciągnij rodziców do kina.. Albo .. z kuzynkami i kuzynami.. spotkajcie się.. pogadajcie, może idźcie do kina ? No nie wiem..
        Życzę udanych ferii! wink
      • vanwyngardenka Re: Ferie&nowi ludzie 14.01.12, 16:43
        pojechać mogę do kuzyna,ale właśnie zastanawiałam się,jak można by było spędzić miło ferie w Lublinie : )
    • always_rock Re: Ferie&nowi ludzie 14.01.12, 13:58
      Może najpierw idź sama np na lodowisko i spróbuj tam kogoś poznać. To łatwy i przyjemny sposób. Albo zapisz się na jakieś zajęcia dodatkowe. Na pewno nie tylko ty się nudzisz w domu. Ewentualnością są właśnie wyjazdy do rodziny. Z resztą nie chcę mi się wierzyć że ani jedna koleżanka nie poszłaby gdzieś z tobą. Może jakaś stara przyjaciółka jeszcze z przedszkola? brawo
      • vanwyngardenka Re: Ferie&nowi ludzie 14.01.12, 16:44
        ach,nie umiem jeździć na łyżwach,w innym wypadku lodowisko byłoby nie głupim pomysłem : D
    • farnoholiczka Re: Ferie&nowi ludzie 14.01.12, 14:03
      Jeśli masz jakiś znajomych, z którymi za bardzo nie masz kontaktu i w ogóle się słabo znacie to możesz spróbować się z nimi zakumplowaćsmile
      • vanwyngardenka Re: Ferie&nowi ludzie 14.01.12, 16:45
        albo znam na tyle słabo,że głupio by było prosić o spotkanie,albo znam na tyle dobrze,że nie mam szczególnie ochoty widzieć się z nimi podczas wolnego ; d (chociaż pierwsza syt.jest bardziej u mnie spotykana)
    • samo_zlo Re: Ferie&nowi ludzie 14.01.12, 14:19
      ciesz się, że masz chociaż ferie indifferent inni zapier.lają przez miesiąć jeszcze. BTW. najlepsze pomysły to spontany, więc nic nie szykuj planuj bo i tak nic z tego nie wyjdzie.
      • rockowa941 Re: Ferie&nowi ludzie 14.01.12, 14:44
        ja mam w polowie lutego bede pewnie sie szlajac siedzec na kompie totalny luz
    • cukierkow_a Re: Ferie&nowi ludzie 14.01.12, 15:01
      A lodowisko ? smile
      • vanwyngardenka Re: Ferie&nowi ludzie 14.01.12, 16:46
        cukierkow_a napisał(a):

> A lodowisko ? smile
        dupa,nie umiem jeździć : P
    • tusia145 Re: Ferie&nowi ludzie 14.01.12, 15:43
      Zapisz się na obóz tak jak ja big_grin
    • kocicaaaa12 Re: Ferie&nowi ludzie 14.01.12, 15:53
      W Lublinie zawsze się coś dzieje. Wiem, bo też tu mieszkam. serce
      • vanwyngardenka Re: Ferie&nowi ludzie 14.01.12, 16:47
        kocicaaaa12 napisał(a):

> W Lublinie zawsze się coś dzieje. Wiem, bo też tu mieszkam. serce
        to może mnie oświecisz?xD
    • jane_ Re: Ferie&nowi ludzie 14.01.12, 16:16
      wczoraj byłam w klubie, gdzie poznałam jakieś 827392 osób, których pewnie nigdy więcej nie spotkam, ale to się nie liczy. dziś byłam na nartach. jutro idę do kina. w poniedziałek na imprezę urodzinową koleżanki. we wtorek umówiłam się z przyjaciółkami na kawę. w środę wyjeżdżam na narty, wracam w niedzielę. w drugim tygodniu idę na kolejną kawę ze znajomymi, i chcę się umówić z jeszcze inną osobą na kawę "osobistą", ale nie wiem, jak to wyjdzie. do tego na jakieś 80% przyjeżdża mój kuzyn z warszawy, z którym byłoby miło się spotkać, poza tym mam milion sprawdzianów po feriach, na które wypadałoby się nauczyć. dolicz do tego niespodziewane, spontaniczne zrywy. ja nie mam ferii. mnie cały czas nie będzie w domu.
    • justa28t Re: Ferie&nowi ludzie 14.01.12, 17:11
      To źle, że nie masz znajomych przy sobie.
      A może ty też wyjedź?
      Do siostry, koleżanki... no nie wiem. Po prostu do rodziny.smirk
    • demetria0606 Re: Ferie&nowi ludzie 14.01.12, 17:18
      Współczuję ci , bo ja nie lubię poznawać nowych ludzi ale na szczęście moje przyjaciółki zostają w domu , więc 2 tyg. spędzę z nimi smile
    • takajednagirl Re: Ferie&nowi ludzie 14.01.12, 17:29
      Ja już zaczęłam ferie i tak właściwie to mam ten sam problem. Wszyscy znajomi mają już jakieś plany a ja nie ,ale myślę że wyciągnę kuzynkę na łyżwy i kino i też spróbuj !! Życzę ci udanych feri .smirk
    • plotkara24 Co zrobić? 14.01.12, 17:34
      Możesz się wybrać na jakiś zimowy spacer do parku. Zajrzyj do półki z książkami. Może znajdziesz jakąś książkę, którą zawsze chciałaś przeczytać. Jeśli się nudzisz możesz odrobić lekcje. Jeśli będziesz odkładać wszystko na później, wyleci Ci to z głowy. Ostatecznie możesz posiedzieć przed komputerem na Kotku albo porozmawiać z przyjaciółką wink
    • kiwi Re: Ferie&nowi ludzie 14.01.12, 17:51
      ja np w poniedziałek idę do szkoły w sąsiedniej wsi pomagać koleżance mojej mamy w szkole w warsztatach, gdzie dzieci będą robić decoupage. w weekend siedzę w domu, ale pewnie pójdę z koleżanką na miasto. w przez drugi tydzień ferii tylko jeden dzień mam zaplanowany - idę z koleżanką na zakupy i do kina, a w drugi weekend ferii jadę do lublina spotkać się z kolejną koleżanką, a w niedzielę jadę na inaugurację stadionu narodowego.
      będą to chyba najciekawsze wakacje w moim życiu c;
      • made_in_italia ;D 14.01.12, 18:28
        Powiedziałaś że nie umiesz jeździć na łyżwach więc nie pójdziesz - błąd. Idź, wypożycz łyżwy i na lodowisko. Nauczysz się i może przy okazji poznasz kogoś kto też będzie się uczył ;D
        • vanwyngardenka Re: ;D 14.01.12, 18:31
          made_in_italia napisał(a):

> Powiedziałaś że nie umiesz jeździć na łyżwach więc nie pójdziesz - błąd. Idź, w
          > ypożycz łyżwy i na lodowisko. Nauczysz się i może przy okazji poznasz kogoś kto
          > też będzie się uczył ;D
          och nie,nie stać mnie na takie coś xD z tego co wiem,jedna para z m jak miłość się tak poznała xD ale to serial.a ja jestem zbyt nieśmiała.dupa.
    • wilkolak Re: Ferie&nowi ludzie 14.01.12, 18:33
      u nas w domu kultury zawsze coś jest sprawdź tam
    • marsjanka115 x__x 14.01.12, 18:37
      ee mam podobnie .
      tyle że moja szkoła liczy 100 osób -.-
      chcę pojechać do ciotki na ferie ale też radochy nie będzie.
      • vanwyngardenka Re: x__x 14.01.12, 18:45
        u mnie w szkole jest multum ludzi,bo jest podst.,gim.i lic.: D
        z tym że ja jestem sierota i zagadać nie umiem ; P
    • maniaczka hmm 14.01.12, 18:49
      też jestem z Lublina big_grin
      a co do ferii... jesteś pewna, całkowicie pewne, że nie chcesz iść na lodowisko? Mam taki sam problem, jeśli chodzi o znajomych, a że jestem nieśmiała to już w ogóle... aaa może lubisz czytać, hmm? Zaszyj się wśród książek w ostateczności smile
      • vanwyngardenka Re: hmm 14.01.12, 18:56
        w domu coś zawsze sobie znajdę,tylko ostatnio stwierdziłam,że robię się trochę no-lifem i nie chce przesiedzieć całych ferii w domu.i właśnie myślę,gdzie bym mogła pójść,poznać kogoś ciekawego
        • maniaczka Re: hmm 14.01.12, 19:03
          Lubisz jeździć na nartach? Koło Globusa otwierają ten cały stok, można by pójść, bo tak... wszyscy twoi znajomi wyciągają? Zawsze można spróbować kogoś wyciągnąć, nie? Bo tak szczerze... nasze miasto dużo nie oferuje... poszukaj w wydarzeniach kulturalnych czy nie ma jakiegoś koncertu, który mógłby ciebie zaciekawić... nie wiem, dostałam totalnego zaćmienia mózgu wink
          • vanwyngardenka Re: hmm 14.01.12, 19:08
            nie umiem xD
            właśnie jeśli chodzi o jakiekolwiek sporty to niewiele umiem.oj dupa,pójdę do plazy i będę siedzieć na ławce xD moc atrakcji!
            • maniaczka Re: hmm 14.01.12, 19:18
              To jest genialny pomysł! big_grin mówię ci emocje po prostu straszne, tyle się dzieje... Matko.. nie, serio.. próbowałam wink
              • vanwyngardenka Re: hmm 14.01.12, 19:32
                plazę mam akurat blisko więc noł problem xd własnie miałam rozkminy,że jak coś to zawsze można iść tam i chociażby poczytać coś w empiku : P no,ale jakoś nie wyszło nigdy,że sama tam idę
                • maniaczka Re: hmm 14.01.12, 19:39
                  ja mam bliżej olimp... ja kilka razy sama siedziałam w empiku i fajnie było big_grin czekaj... w plazie jest empik cafe? to byś sobie poszła i przy kawce/herbatce/ciasteczku poczatowała na jakąś interesującą personę wink a jak nie ma to serdecznie zapraszamy do olimpu, bardzo dobre lody i ciasto truskawkowe big_grin i ogółem fajny empik mamy
                  • vanwyngardenka Re: hmm 14.01.12, 19:52
                    w plazie nie ma takich bajerów :C szkoda xd
                    mimo wszystko,wolę iść do plazy,bo krócej,do olimpu trzeba by było wlec się autobusem ;/
    • selenqqa Re: Ferie&nowi ludzie 14.01.12, 19:31
      Ja w ferie na łyżwach bd jezdzić serce
      • kleopatra1 Re: Ferie&nowi ludzie 14.01.12, 19:36
        Co robić w ferie to raczej nie problem. Jak poznać nowych ludzi? *obóz * spotkaj się ze swoimi starymi znajomymi, zorganizuj spotkanie klasowe czy coś * zajęcia dodatkowe (jak Cię nie stać, to chociaż te organizowane przez Dom Kultury *bardziej niebezpieczne wink sieć. Ja wiele osób poznałam na chacie omegle.com. To jest bezpieczne, bo tam się nie zapisujesz i w każdej chwili możesz się wyłączyć. Tylko to międzynarodowy... Język obowiązujący: angielski.
        • vanwyngardenka Re: Ferie&nowi ludzie 14.01.12, 19:56
          często wchodzę na omegle,ale jednak czat to czat,a moim głównym celem jest ruszenie dupy sprzed kompa.
          btw.od podstawówki chodzę do tej samej szkoły,więc jakoś szczególnie wielu znajomych nie mam,jeśli chodzi o poza szkolne tereny.
    • monia1997n Ferie&nowi ludzie 14.01.12, 20:27
      też jestem z Lublina i zapewne też bedę się nudziła. A skąd jesteś dokładnie? jak cos to pisz ; )))) .
      • vanwyngardenka Re: Ferie&nowi ludzie 14.01.12, 20:35
        śródmieście,a Ty?
        • monia1997n Re: Ferie&nowi ludzie 14.01.12, 20:38
          ja mieszkam z kilka km od Lublina( w stronę łęcznej)
          środmieście czyli blisko czego(tak mniej więcej)?
          • vanwyngardenka Re: Ferie&nowi ludzie 14.01.12, 20:39
            Plazy : D
            • monia1997n Re: Ferie&nowi ludzie 14.01.12, 20:45
              aaa ; d
              jak chcesz to pisz na prywatne ; d
    • wesolamalina Re: Ferie&nowi ludzie 14.01.12, 21:23
      Ja na przykład chodzę na lodowisko i już poznałam wiele osób. Przede wszystkim: nie siedź w domu i chodź tam, gdzie zawsze jest sporo osób wink
    • thylane :3 14.01.12, 21:50
      Współczucie. : (
      Ja mam już ferie od poniedziałku. Moi znajomi zostają, więc nie posiadam takiego problemu. Będę z nimi chodzić na łyżwy etc. Ale ja mam jeszcze zajęcia z baletu i z hip-hopu. Nie wiem co mogę polecić tobie... Może też się zapisz na jakieś tańce?
    • agisia101 < 3 14.01.12, 22:33
      Też jestem z Lublina : O U nas serio nie ma co robić .Hmm poznać nowych ludzi? Szukaj w sieci ,idź do plazy czy coś : O
    • miqusia re 15.01.12, 01:12
      Spróbuj tu, może ktoś akurat z Twoich okolic, może wie co się gdzieś blisko dzieje, gdzie warto się wybrać, może warto z tą osobą.
      A jak nie to się samoudoskonalaj, w domu coś wykombinuj. Rysunek, instrument, gotowanie, coś w tę stronę.
      I wgl, Andrew i HIMYM i PLL, omatko serce
    • shut_up . 15.01.12, 11:07
      Na Mosir pójdź big_grin Weź kogoś ze sobą, szybko się nauczysz jeździć big_grin Albo pójdź do Plazy połazić po sklepach, do kina, na kręgle :3 + Jestem z okolic LBN.
      • vanwyngardenka Re: . 15.01.12, 13:19
        żebyście wiedziały,że chyba pójdę na to lodowisko.kiedyś wypadałoby się nauczyć jeździć xD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka