14.01.12, 20:34
Cześć Wam ! Hmm .. co prawda za oknem jeszcze jest ,,zima '' ale ja już myśle o tym co zrobić żeby w wiosne poczuć sie lepiej we własnym ciele ; D Mam na myśli to,aby zrzucić kilka kg ; D Myślałam nad bieganiem, jednak opinie są podzielne .. jedni mówią, że to dobry pomysł na schudnięcie drudzy że nie .. i teraz nie wiem ; ( Biega ktoś ? Pomóżcie !
Obserwuj wątek
    • vanwyngardenka Re: Bieganie 14.01.12, 20:39
      ja biegałam,ale jak było ciepło,bo takiego profeszynal stroju do biegania nie posiadam ;c
      ale fajna sprawa,człowiek czuje się lepiej sam ze sobą,bo wie,że robi coś dla siebie,a nie opycha się tylko słodyczami.jak będzie marzec to znowu zacznę praktykować xD
      • nicita Re: Bieganie czy może... 14.01.12, 21:03
        Ja kiedyś biegałam w wakacje wieczorami, puźniej jakiś czas temu marszowałam 4 km w jedna stronę(bo akurat musiałam, ale tylko raz na tydz.). Teraz trenuje karate kyokushin od 3 miesięcy i to jest istna mordęga ale się nie poddaje i wgl to nawet schudłam! 7 kg. Może spróbujesz się zapisać np hmm do domu kultury np na hip hop dance? A jeśli chcesz biegać to najlepiej z kimś=) Pozdrawiam!
    • swiiitasna Re: Bieganie 14.01.12, 21:08
      Heh ja schudnąć nie chce, ale jakoś chcę pokonać moje lenistwo xd
      Mam zamiar wstawać pół godziny przed szkołą i biegać wokół mojego osiedla, a po szkole jeździć na rowerze ;p Powątpiewam w to, że mi się uda więc chce się z kimś założyć, że dam radę ;p To mnie zmotywuje xd
      Ja myślę, że warto spróbować z tym bieganiem wink
    • diabolusxxx Re: Bieganie 14.01.12, 21:09
      biegałam przez jakiś miesiąc i jest to dobry sposób na schudnięcie i poprawę kondycji, jednak na szybkie efekty bez diety bym nie liczyła.
    • kolorowy_swiat Re: Bieganie 15.01.12, 23:23
      zalezy jeśli chcesz mieć umięśnione nogi to tak a jak chcesz brzuszek zrzucić to polecam szóstkę weidera

www.youtube.com/watch?v=mBHSM8qmmx8&feature=g-vrec
      • espinozaa Re: Bieganie 16.01.12, 19:32
        kolorowy_swiat napisał(a):

> zalezy jeśli chcesz mieć umięśnione nogi to tak a jak chcesz brzuszek zrzucić t
        > o polecam szóstkę weidera
        >
        > www.youtube.com/watch?v=mBHSM8qmmx8&feature=g-vrec

Nomi mam umięśnione .. nie chce bardziej ; D Brzuch mam płaski ; D Moze nie należy do deski ale podoba mi się ; ) Głownie chodzi mi o pupe i biodra .. bo dosłownie .. strasznie wyglądam .. szczypła talia a biodra i pupa wielkie ;x maasakra !
    • hejkaa Re: Bieganie 16.01.12, 14:13
      Tak, biegaj! Nawet jeżeli tak szybko nie schudniesz to poprawi Ci się kondycja smile Jednak pamiętaj, żeby najpierw przebiegać małe odcinki, a potem coraz dłużej .. wink Życzę powodzenia i pozdroo piwopiwo
    • renatka12 Re: Bieganie 17.01.12, 21:18
      ja w zeszłe lato.. jak na dwór wychodziłam to z kumpelą na orliku na bieżni czasami biegałyśmy smile no bieganie pomaga trochę zrzucic wink ale też musisz pamiętac o zdrowym odżywianiu! ;D
    • paulina3678 Tak♥ 20.01.12, 13:53
      Ja biegałam kiedyś przed zimą z koleżanką bo chciałyśmy schudnąć biegałyśmy prawie codziennie może trochę schudłam ( stosując też dietę) ale później znowu zaczęłam jeść słodycze i cały wysiłek na marne ale lubię biegać i napewno wiosną znowu zacznę polecam bo to fajna sprawa dobrze się wtedy czuję bo wiem że robię coś dla siebie
      • estrellaa Re: Tak♥ 20.01.12, 15:48
        nie biegam bo nie mam z kim , a samej to tak dziwnie ale myślę, że to dobry sposób na zrzucenie zbędnych kilogramów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka