dizziness 20.01.12, 14:35 Czy ktoś z Was uczy się węgierskiego albo miał z nim styczność? Ja od niedawna jestem nim zafascynowana, ale po przeczytaniu kilku rozdziałów z książki do nauki węgierskiego zaczynam mieć wątpliwości czy to na moją głowę ;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zakochanie Re: Język węgierski 20.01.12, 14:45 bardzo bym chciała, ale brakuje mi już na to czasu ;d. z jakiej książki się uczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
dizziness Re: Język węgierski 20.01.12, 14:48 Eugeniusz Mroczko ,,Węgierski dla początkujących". To dość stara książka, wydanie z 1973 roku, ale podoba mi się. Poza tym nie ma w Polsce zbyt dużego wyboru książek do nauki tego języka. Odpowiedz Link Zgłoś
zakochanie Re: Język węgierski 20.01.12, 14:52 no właśnie, szukałam ostatnio w empiku, ale nie znalazłam nic ciekawego dla początkujących. a wchodzisz na jakieś strony internetowe? Odpowiedz Link Zgłoś
dres Re: Język węgierski 20.01.12, 15:10 Mnie interesuje ten język,ale wątpię abym się go nauczyła. Nie na moją głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: Język węgierski 27.01.12, 17:52 Według mnie najtrudniejszy język świata Ale generalnie jego znajomość na pewno przydatna i opłacalna. Odpowiedz Link Zgłoś