Dodaj do ulubionych

Farbowanie włosów

21.01.12, 13:51
Macie może farbowane włosy ? Ja tylko 2 razy używałam szamponetek gdzie schodziły mi bardzo szybko. Teraz w ferie chciałabym sobie pofarbować farbą i chciałam sie was spytać czy po farbowaniu macie zniszczone włosy .. oczywiście nie chce z szatynki pofarbować sie na platyne ; D Tylko poprostu na taki kolor ciemny czerwień który podchodzi pod brąz .. Odp. Plis !
Obserwuj wątek
    • espinozaa Re: Farbowanie włosów 21.01.12, 13:54
      espinozaa napisał(a):

> Macie może farbowane włosy ? Ja tylko 2 razy używałam szamponetek gdzie schodzi
      > ły mi bardzo szybko. Teraz w ferie chciałabym sobie pofarbować farbą i chciałam
      > sie was spytać czy po farbowaniu macie zniszczone włosy .. oczywiście nie chce
      > z szatynki pofarbować sie na platyne ; D Tylko poprostu na taki kolor ciemny c
      > zerwień który podchodzi pod brąz .. Odp. Plis !

PS. Chce skorzystać z pianki koloryzującej ; )
    • nieosiagalnaxd Re: Farbowanie włosów 21.01.12, 14:21
      ja farbowałam tylko szamponetką taką na 28 myć chyba, albo na 24 mycia. ; )
      ogólnie 3 razy narazie farbowałam szamponetką i nie mam zniszczonych włosów..

no, ale farbą nie farbowałam więc nie wiem.. ale farba ogólnie niszczy włosy..

• mweezy . 21.01.12, 14:51
      Każde kosmetyki koloryzujące niszczą mniej lub więcej włosy. Jeśli je pielęgnujesz to bez obaw sobie możesz je pofarbować i bardzo nie ucierpią. TUTAJ masz bardzo dużo o pielęgnacji włosów.
    • mysiuniaxpp Re: Farbowanie włosów 21.01.12, 21:44
      nie malowałam się prawdziwą farbą i na razie nie zamierzam .
    • anusia1314 TU ! 21.01.12, 21:52
      Nie farbuj włosów nie dosyc że beda zniszczone to bedziesz zalowac ze nie masz juz naturalnych. a pozatym jak już raz zafarbujesz to później bedziesz musiała cały czas, bo inaczej bedziesz miała odrosty. Naprawde odradzam.
    • a_vie Re: Farbowanie włosów 27.01.12, 16:40
      kiedyś bardzo często farbowałam szamponami i szamponetkami, aż w kilka miesięcy miałam już chyba wszystkie możliwe kolory (oprócz naturalnych, bo nie rozumiem jak można mając włosy średnio brązowe farbować na np. srakowato średnio brązowe). miałam różne odcienie czerwieni, różu, fioletu, czerń i granatowy aż zrobiła sie jedna wielka sraka to zafarbowałam niedawno trwałą farbą czarną z marion i jestem zadowolona, cały czas mam bardzo ładne włosy. ale trzeba miec przed farbowaniem bardzo zdrowe włosy żeby po farbowaniu nie osłabiły się tak bardzo.
    • blondzia Re: Farbowanie włosów 27.01.12, 17:00
      Jak kupisz dobrą farbę taką za 20 zł albo więcej tam bez amoniaku czy czegoś to ci się nie zniszczą włosy moja mama kupuje taką farbę ale nie pamiętam dokładnie nazwy często maluje włosy i nie ma zniszczonych .

Ja szamponetką malowałam włosy w wakacje a w czerwcu zamierzam pomalować sobie na brąz lub jaśniejszy blond...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka