Dodaj do ulubionych

Co mam zrobić żeby siedzieć mu w głowie?

22.01.12, 13:44
Więc: Podoba mi sie chłopak z mojej SQL . Jest w moim wieku. często z nim pisze, ale w sql niestety nie mam odwagi porozmawiać z nim tylko mowie 'czesc' . On też chyba sie wstydzi troche. Mówi , że mnie bardzo lubi. Zwierza mi się. Jesrt ładny i jest sportowcem. Ma bardzo ładne oczy. Nie wiem co zrobic żeby o mnie cały czas pamietał. Juz moi koledzy mi podpowiadaja co mam zrobic ale ja niew iem sama. Czekam na najbliższą dyskoteke ,żebym mogła z nim zatańczyć ale ona bedzie dopiero za jakies 2 tygodnie a ja nie moge juz sie doczekać chce żeby wczesniej coś się zdarzyło. Pomóżcie! Z góry dziekuje kiss
Obserwuj wątek
    • tusia145 Re: Co mam zrobić żeby siedzieć mu w głowie? 22.01.12, 19:49
      Bądź sobą kiss
    • marsjanka115 x__x 22.01.12, 19:59
      no ludzie złoci zagadaj jak będzie sam i już sciana
    • demetria0606 Re: Co mam zrobić żeby siedzieć mu w głowie? 23.01.12, 08:11
      Zaproponuj mu na GG , że pogadacie sobie w sql smile
      • answer answer 23.01.12, 09:46
        1. A skąd wiesz, że już " nie siedzisz mu w głowie " ? Skoro mówi, że cię lubi, to możliwe, że też mu się podobasz kwiat
        2. Jak skończycie gadać na GG ( czy na czymś innym ), to odpisz mu coś takiego:
        " To cześć, pogadamy w szkole " xD Albo on będzie chciał powiedzieć ci coś ważnego, odpowiedz " Może lepiej powiedz mi to w szkole ". uncertain
    • monik4 Re: Co mam zrobić żeby siedzieć mu w głowie? 23.01.12, 10:29
      pisz do niego , dzwon
    • magdasztandur Re: Co mam zrobić żeby siedzieć mu w głowie? 23.01.12, 11:17
      Bądź sobą. Daj mu trochę czasu.
      • beyourself Re: Co mam zrobić żeby siedzieć mu w głowie? 27.01.12, 22:13
        przede wszystkim bądź sobą i nikogo nie udawaj smile
    • allegedidiot Re: Co mam zrobić żeby siedzieć mu w głowie? 28.01.12, 00:36
      Pokaż mu cycki, jak zacznie się ślinić, to złap za siekierę, odrąb mu czubek głowy, wskocz do niej, zanim się wykrwawi i umrze.
      Płat czołowy powinien być wygodny.
    • majeczka. Re: Co mam zrobić żeby siedzieć mu w głowie? 28.01.12, 17:16
      No wiesz niedługo są walentynki. Może zaproponuj spotkanie czy coś takiego. A jak chcesz z nim pogadać w szkole to pamiętaj żeby na przerwach nie być z koleżankami bo wtedy to będzie się wstydził zagadać. smile Jak to nie zadziała sama do nie go zagadaj. A jak gadasz z nim przez neta to chyba się ciebie pyta co robisz, nie.?? To mu odpowiadaj, że się nudzisz i masz ochotę iść na spacer i czy on nie chce iść z tobą. Nie wstydź się.!!! smile
    • malwusia Re: Co mam zrobić żeby siedzieć mu w głowie? 28.01.12, 17:31
      Chcesz mu zawrócić w głowie ? Uśmiechaj sie do niego, zagaduj, bądź zabawna i miła, Czekaj na jego ruchy, sądzę że skoro Ci już napisał że bardzo Cię lubi to dla chłopaka już wyznanie uczucia także połowa sukcesu za Tobą, teraz tylko czekaj na jego dalsze ruchy ; ) I nigdy sie z niczym nie śpiesz, wiem sama po sobie że jak chce coś na szybko to sie nigdy nie udaje ; /
    • samo_zlo Re: Co mam zrobić żeby siedzieć mu w głowie? 28.01.12, 17:33
      Chłopacy to zUo. Poczekaj se z 6 lat, wtedy se nimi zawracaj głowę XD
    • ewellin Re: Co mam zrobić żeby siedzieć mu w głowie? 28.01.12, 19:06
      jeżeli piszecie to nie tak strasznie, byłoby gorzej jeżeli nie znalibyście.
      po prostu podejdź i zapytaj coś, zacznij rozmowę.
      to co tak strasznie? nie rozumiem..confused
    • tusia145 Re: Co mam zrobić żeby siedzieć mu w głowie? 28.01.12, 19:19
      Po lekcjach spotkajcie się na boisku i powiedz mu swoje uczucia, zadziałacool
      • kala22300 Re: Co mam zrobić żeby siedzieć mu w głowie? 28.01.12, 20:30
        dzieki za podpowiedzii... ; ) kiss
    • aniol1997 Re: Co mam zrobić żeby siedzieć mu w głowie? 28.01.12, 22:10
      Po prostu, nikogo nie udając bądź sobą i staraj się raz dziennie z nim porozmawiać. A potem... dyskoteka smirk
    • hermionagranger Co mam zrobić żeby siedzieć mu w głowie? 29.01.12, 12:01
      Po prostu bądź sobą i nie udawaj kogoś kim nie jesteś. Powiedz mu, że Ci się podoba. Ale pamiętaj, że nie zmusisz nikogo, żeby się w Tobie zakochał. wink
    • rock_lovu Re: Co mam zrobić żeby siedzieć mu w głowie? 29.01.12, 13:02
      Skoro piszecie ze sobą, to nie widzę problemu, żeby porozmawiać. Potraficie ze sobą pisać, a nie umiecie porozmawiać ? ;> Raz się żyje, nie warto marnować okazji przez nieśmiałość. Na pewno odbierze Cię, jako odważną, ciekawą dziewczynę, która nie chce opierać znajomości tylko na pisaniu. Warto spróbować ;D

Pozdrawiam, rock_lovu
    • inbloom *______* 29.01.12, 14:31
      nie masz innych problemów ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka