Dodaj do ulubionych

BARDZO lubi dwóch...

25.01.12, 17:31
Moja najlepsza przyjaciółka zabujała się w dwóch chłopakach, C (nazwijmy go tak) jest "fajny", popularny, dobrze się ubiera, no ale niestety, mieszka kilkaset kilometrów Segovii (my tu mieszkamy) i dodatkowo, przyjeżdża tylko w wakacje i kręci z kilkoma na raz; za to drugi, J, chodzi do naszego gimnazjum, ale ma stałą dziewczynę, i obydwoje BARDZO lubią moją koleżankę ale problem jest taki że chociaż moją koleżankę "niby" nie obchodzi to że tamci mają inne, bo ona nie chcę stałego chłopaka, obydwoje chcą w wakacje z nią pokręcić... a ona chcę mieć tylko jednego "chłopaka", i w jeden dzień się jej podoba jeden, to na następny drugi, według mnie nie powinna wybierać żadnego... Co mam zrobić?
Obserwuj wątek
    • monik4 Re: BARDZO lubi dwóch... 25.01.12, 17:50
      przedstaw jej innego chlopaka ........
      • karate_kotek Nom... 25.01.12, 18:48
        To niby nie trudne, ale ona strasznie wybrzydza... a po za tym powiedzmy że jest dość "ciężko" żeby chłopak ją polubił, bo jest strasznie naiwna, przesadnie dziewczęca, i troszkę dziecinna, no i to raczej typ córeczki tatusia i mamusi... Mimo to ja ją bardzo lubię, ale ktoś kto jej nie zna zwykle myśli że jest szurnięta... Bo tu żeby się kumplować z chłopakami, musisz być twardzielką, być mocna w gębie,no i mieć popularne starsze rodzeństwo, albo kuzynów... albo po prostu mieć duże zderzaki (wiecie o co mi chodzi), a niestety ona raczej nic z tego nie ma...
        • lovex Re: Nom... 25.01.12, 19:03
          Ahahahahah ! Nawet nie wiesz ile nas łączy ! xd
          Mam z twojego opisu dokładnie podobną przyjaciółke normalnie identyko xd
          A i z tymi chłopakami daj jej niech ona zadecyduje tak bd najlepiej a jak nie potrafi sie zdecydować tzn że żaden z nich nie jest odpowiedni i niech poszuka sb innego kolesia.
          Pozdroo,
          • karate_kotek Re: Nom... 26.01.12, 17:51
            ahahaha, zarąbiśćie dodam cie do znajomych, ok?
            • estrellaa Re: Nom... 26.01.12, 18:01
              szczerze to nie rozumiem czemu ty masz coś robić w związku z tą sprawą . myślę , że jedyne co możesz zrobić to pogadaj z koleżanką i tylee .
            • lovex Re: Nom... 26.01.12, 20:44
              Hahah spoko, zaakceptowałam ; p
    • you_x Re: BARDZO lubi dwóch... 26.01.12, 17:56
      Mam to samo z moją koleżanką tylko ona piszę z pięcioma, w tylko jednym z nich jest ta na prawde jest zakochana ale juz z dwoma z nich się całowała. A JA JEJ NIE OGARNIAM -,-

Pogadaj z nią szczezre a jeśli nie chcesz jej mówić co cię denrwuje prosto w twarz to powiedz coś w stylu "Ta Anka to tak kręci z tymi chłopakami ; / Ja tego nie umiem pojąć. Po co mieć dwóch na raz? o takie fałszywe i niesprawiedliwe z jej strony. A ty co o tym sądzisz?"

Nie wiem czy Ci pomogłąm ale bardzo się starałam. Sama jestem w podobnej sytuacji ale jeszcze niestety nie znalazląm złotego środka tongue_out
    • pauliska1212 Re: BARDZO lubi dwóch... 26.01.12, 18:17
      hahahahaha 'jeden dzień się jej podoba jeden, a w drugi dzień tamten' xD twoja koleżanka ma 5 lat ?
    • hejkaa Re: BARDZO lubi dwóch... 26.01.12, 19:00
      Zgadzam się z Tobą, ale uważam, że skoro Twoja przyjaciółka "nie chce mieć stałego chłopaka" to nie jest jeszcze na tyle dojrzała, żeby wgl mieć chłopaka uncertain
      Powiedz jej, że do wakacji dużo czasu i może ktoś inny jej się spodoba ;D
    • van50 ... 26.01.12, 20:49
      moja kumpela była w tej samej sytuacji. Ale twoja przyj, nie powinna kręcić z dwoma niech wybierze jednego bo może jej później żaden nie chcieć
    • niegrzeczna... Re: BARDZO lubi dwóch... 26.01.12, 23:09
      a ja podzielam Twoje zdanie... nie powinna wybrać żadnego z nich ... tongue_out
    • diabolusxxx Re: BARDZO lubi dwóch... 27.01.12, 00:16
      problemy współczesnych nastolatek, rozbrajające. niech ona robi, co chce w takim razie, mózg chyba ma- czy może jednak nie.
      • karate_kotek Dziś będzie szansa 27.01.12, 15:04
        Przyjeżdżają koledzy mojej innej koleżanki i jeden jest do wzięcia...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka