Dodaj do ulubionych

Chłopak...

04.02.12, 19:40
Hejwink Chodzę do 3 kl gimnazjum i bardzo podoba mi się chłopak o trzy lata starszy. Kiedy ja byłam w 3 klasie podstawówki to bardzo się lubiliśmy i wgl. Nie byliśmy parą bo w tym wieku nikt nie myśli o takich sprawach, ale było blisko. Później on z dnia na dzień przestał się odzywać, nie wiem dlaczego, może koledzy się nabijali, że zadaje się z taką małolatą, nie wiem... Nie przejmowałam się tym bo w wieku 10 czy 11 lat miałam to gdzieś, w każdym razie od początku gimnazjum to jakby wróciło. Strasznie mi się podoba i chyba się mocno zabujałam. I tu zaczynają się schody, bo ja nie wiem o co mu chodzi, cały czas się na mnie patrzy gdziekolwiek jesteśmy, a na dyskotekach tańczy z innymi, przytula je i w ogóle, a przy tym cały czas gapi się na mnie, ale do tańca nie poprosi. Nie szuka ze mną kontaktu ani nic. No i nie wiem o co biega... Może Wy miałyście taką sytuację? Może mnie się tylko coś wydaje, bo on po prostu nie ma się gdzie patrzeć i tyle;p Strasznie mnie to wkurza i irytuje jak on się tak wgapia, zwłaszcza, że robi mi nadzieję;/
Obserwuj wątek
    • natka2707 Re: Chłopak... 04.02.12, 21:02
      Moim zdaniem to się raczej w tobie zakochał co świadczy jego zachowanie że cie unika ...
    • vanwyngardenka Re: Chłopak... 04.02.12, 21:06
      pewnie mu się podobasz,tyle że mógł uznać,że 3 lata to za dużo,albo że ty nie byłabyś zainteresowana.
      a gadasz z nim teraz tak w ogóle?
      • moooni ;) 04.02.12, 21:17
        No właśnie nie. Nasz kontakt ogranicza się do tych spojrzeń, czasem uśmiechu i tyle niestetywink
        • vanwyngardenka Re: ;) 04.02.12, 21:21
          a sama nie jesteś w stanie zagadać?: D
          • moooni Chłopak... 05.02.12, 14:33
            Łatwo powiedzieć, trudniej zrobić;P poza tym to chłopak powinien wykonać pierwszy krok! ;D
            • martuskac Re: Chłopak... 05.02.12, 17:08
              zagadaj !
              ooj chłopak musi zrobić pierwzy krok, moze on czeka, az Ty zrobisz ; )
            • vanwyngardenka Re: Chłopak... 10.02.12, 20:36
              no tak,tak,tylko dlaczego ma zagadać?nie ma pewności,że go nie wyśmiejesz...czy tam olejesz.może myśli,że masz go gdzieś,więc dlaczego się starać,skoro to nic nie da? "Łatwo powiedzieć, trudniej zrobić;P",a to on ma łatwiej?: D
    • tesalonika Re: Chłopak... 05.02.12, 19:06
      No to jak tak zwyczajnie boisz sie do niego zagadać to moze spróbuj takiej luźnej gadki na korytarzu w stylu 'słońce za bardzo świecisz mi w oczy ;p ' jak jest gdzieś blisko Ciebie i sie na CIebie patrzy ...
      a może macie jakichś wspólnych znajomych?
      Moglabyś trochę popytać...
      • szalona12345 Re: Chłopak... 11.02.12, 01:27
        Szczerze przyznam ,że dziwna sytuacja. tongue_out
        Proponuję to co poprzedniczka - powęszyć przez znajomych ,ewentualnie szczerze go zapytać. Bo od kogo się najlepiej dowiesz ? Tylko od niego. Powodzenia ! smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka