Dodaj do ulubionych

Jak ubrać się do szkoły w Walentynki?

09.02.12, 09:48
yhym.. hej big_grin dawno tutaj nie byłam.. a więc tak: we wtorek (14 luty) w mojej szkole organizowana jest tak jakby bitwa na klasy.. polega to na tym, że każdy powinien mieć na sobie najlepiej ubiór lub jakiś dodatek związany z walentynkami. ja nie mam kompletnie pojęcia co ubrać. przeszukałam szafę i bluzki w serca nie znalazłam. jedyne co mam to biało-różową bluzke w paski. myślałam, aby podoklejać do niej serca.. a Wy macie jakieś pomysły? najlepiej chciałabym, aby było to dość oryginalne. z góry dzięki za wszystkie propozycję big_grin
Obserwuj wątek
    • lilii_95 Re: Jak ubrać się do szkoły w Walentynki? 09.02.12, 09:55
      z przyjaciółką planowałyśmy, że ubierzemy się w koszulki z n apisem 'miłość zabija' czy coś w ten deseń.
      • lilii_95 Re: Jak ubrać się do szkoły w Walentynki? 10.02.12, 10:40
        oczywista, najchętniej ubrałabym się normalnie, jak w zwykły dzień, ale co z tego, gdy mam 'towarzyskie' i 'zaangażowane w życie szkoły' dziewczyny w klasie...
      • donia2107 Re: Jak ubrać się do szkoły w Walentynki? 10.02.12, 10:58
        Weź białą bluzke i namaluj na niej serca mazakami wink
    • nieogarniamcie ;] 09.02.12, 11:55
      hmm.. sama nie wiem ;P może na białej bluzce napisz markerem jakiś cytat o miłości, albo coś związanego z walentynkami.. nie mam pomysłu uncertain
      • answer answer 09.02.12, 13:00
        Ja i moje przyjaciółki będziemy miały koszulki "I serce my valentines", a chłopaków zmusiłyśmy, żeby do zwykłych białych T-shirtów przyczepili sb serca xD Ale pewnie i tak tego nie zrobią. brawo
    • mysiuniaxpp Re: Jak ubrać się do szkoły w Walentynki? 09.02.12, 16:33
      normalnie ?
      • ta_co_kocha_go ;)) 09.02.12, 17:18
        Dzięki za rady. Jeżeli ktoś jeszcze będzie miał jakiś pomysł piszcie ! wink
        • hateeverything ;D 10.02.12, 08:59
          Pomysłu to ja nie mam.. uncertain ale.. podoba mi się pomysł: answer. napewno będziecie w tym oryginalnie wyglądać. ciekawy pomysł. wink
    • ta_co_kocha_go odświeżam ;p 10.02.12, 14:41
      wink
    • ta_co_kocha_go jeszcze ktoś? 11.02.12, 11:41
      ma ktos jeszcze jakies pomysły? to dla mnie bardzo ważne. ;]
    • rasberry Re: Jak ubrać się do szkoły w Walentynki? 11.02.12, 12:24
      przebierz się za julię i znajdź sobie chłopaka do pary, który przebierze się za romeobrawo
    • paramorelover Re: Jak ubrać się do szkoły w Walentynki? 11.02.12, 13:34
      po co masz sie ku_rwa stroić w to porąbane święto
      ubież sie normalnie jak na codzień
    • fiolek223 Re: Jak ubrać się do szkoły w Walentynki? 11.02.12, 16:12
      JA ubieram jakąs koszulke jeszcze nie wiem jaka i napweno spódnice dżinsową do tego włsy spięte jakoś i róża we włosy buty trampki i czarne rajstopy dla mnie gitwink
    • vaniney Re: Jak ubrać się do szkoły w Walentynki? 11.02.12, 16:21
      https://imworld.aufeminin.com/dossiers/D20110210/bielizna-na-walentynki-2011-victorias-secret-110828_L.jpg

idealne na walentynki,nie uważasz?
    • ewellin Re: Jak ubrać się do szkoły w Walentynki? 11.02.12, 22:22
      może czerwone rurki i biała bluza z sercem? jeżeli nie masz to napisz pisakiem big_grin
    • magic22 Re: Jak ubrać się do szkoły w Walentynki? 12.02.12, 10:08
      Ubierz :
      Legginsy z nitami
      Jasną tunikę (różową , albo czerwoną )
      Małą kopertówkę pasującą do sukienki
      (Jest zimno więc musisz te buty raczej wziąć do szkoły na zmianę)-Ciemne zamszowe baleriny.
      Makijaż:
      Może go nie być wcale , ale jeśli tak bardzo chcesz to nie rzucający się w oczy podkład , lekki puder lub tylko puder , podmaluj lekko rzęsy i użyj błyszczyku (najlepsza firma "Baby")

Proszę smile
      • roxy11 Re: Jak ubrać się do szkoły w Walentynki? 12.02.12, 18:44
        @magic22
        no, i książki sobie wsadzi to tej 'małej kopertówki', nie? gratuluję pomysłowości.

jak dla mnie propozycje dziewczyn wyżej z doczepianymi sercami, czy cytatami były okej.
    • olcia456 Re: Jak ubrać się do szkoły w Walentynki? 12.02.12, 18:52
      Ubierz się na czerwono??? albo popytaj przyjaciół z klasy jak oni się ubierają?!serceserce
    • kropeczka23 Re: Jak ubrać się do szkoły w Walentynki? 12.02.12, 23:38
      Pożyczyłabym Ci moją nową bluzkę akurat na walentynki, ale chyba się nie uda XD
      A moze mama albo starsza siostra *jeśli masz* pożyczą ci coś ?
    • mrucz Re: Jak ubrać się do szkoły w Walentynki? 15.08.12, 11:23
      normalnie ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka