Dodaj do ulubionych

Problem z mamą . :(

11.02.12, 21:18
A więc tak mam chłopaka i chciałam jechać do mojego wujka , ponieważ ten chłopak mieszka w tej samej miejscowości to nie jest daleko . Moja mama jak chciałam jej sie spytać czy będę mogła tam na weekend jechać ( nie raz juz tak jeździłam na weekendy) to zaczeła mi cały czas gadać , że jestem za młoda na chłopaka i że jej sie nie podoba , że się z chłopakami spotykam i wgl bla bla ...no to jej odpyskowałam i powiedziałam , że i tak czy tak nawet jak mnie nie puści to i tak to nic nie zmieni . a ona teraz mi łazi i gada i mówi , że jestem za młoda na chłopaka i wgl . strasznie mnie to wkurza . !!!! ale jak na sprzątanie , pranie , zmywanie i wgl to juz jej zdaniem nie jestem za młoda i jeszcze mówi , że ja od tego jestem .

I nic ani nikt jej nie przekona ani nie przemówi do rozumu . Strasznie mnie to wkurza . pomóżcie i mówie od razu że z nia sie nie da spokojnie porozmawiać .
Obserwuj wątek
    • green.day. Re: Problem z mamą . :( 11.02.12, 21:34
      porozmawiaj z nią, przekonaj, że nie jesteś za młoda. Powiedz odpowiednie argumenty.
      Jeśli nie da się tego zrobić, porozmawiaj z tatą - czasami z nim bardziej na ten temat da się dogadać. smile
      PS: pamiętaj, że może mama ma racje- chce Cię jak najdłużej uchronić przed niebezpieczeństwem. Może go zna (bo skoro, mieszka tam gdzie wujek, to na pewno) i wie o nim, coś czego ty nie.
    • angela10139636 Problem z mamą . :( 11.02.12, 22:31
      no właśnie ona go nie zna . nawet nie wiem kim on jest . a juz uważa , że on mi cos zrobi i wgl . ale on taki nie jest . nie raz juz byłam z nim sam na sam . i to nawet w takich miejscach gdzie nigdzie nikogo nie ma i jakos mi sie nic nie stało .
    • kim817 Re: Problem z mamą . :( 11.02.12, 22:52
      jeśli Twoja mama niczego o nim nie wie to normalne, że się martwi. poznaj ją z nim. może to wiele nie zmieni, ale zawsze coś.
    • milusia22 Re: Problem z mamą . :( 11.02.12, 23:22
      martwi się. nie chcę żeby jej malutka córeczka dorosła wink moja mama czasem ogląda stare zdjęcia i mówi "jaka ty byłaś malutka, kiedy mi tak urosłaś? ja chcę znowu mieć malutką córeczkę" etc
    • ramzesik Re: Problem z mamą . :( 11.02.12, 23:29
      Tak już jest, niestetyuncertain bądź miła i może z tatą czy kimś spróbuj, żeby ją przekonał smile
    • metallicowa Re: Problem z mamą . :( 12.02.12, 00:14
      Miałam podobnie, moja mama nie chciała mnie puszczać do mojego chłopaka i mówiła że on na pewno jest pedofilem. Potem poznałam ją z nim i sama teraz mówi o nim, że jest jak rodzina. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka