Dodaj do ulubionych

One Direction - dla fanów

13.02.12, 01:00
Jeśli są tu inni fani O.D. piszcie za co lubicie chłopaków itd.
Powodzenia !big_grin
Obserwuj wątek
    • 1d Re: One Direction - dla fanów 13.02.12, 14:25
      tych zakreconych kolesi bardzo lubie za ich głosy i fajne teksty oraz znakomita muzyke.
      ogladałam ich prywatne filmiki na YouTube.com i mam nadzieje ze im woda sodowa do głowy nie uderzy wink
      • kiki2 Re: One Direction - dla fanów 13.02.12, 14:47
        uwielbiam Cie za ten wątek < 3
        tak jestem fanką One Direction. od ponad 8 miesięcy, które były dla mnie po prostu wspaniałe, ponieważ odkryłam tak utalentowanych, zwariowanych chłopaków, tworzących piękną muzykę i jej teksty. każdy z nich wnosi do zespołu coś swojego, oryginalnego co sprawia, że kocham ten zespół całym serduszkiem. wierze, że nas niedługo odwiedzą. byłby to jeden z najlepszych dni mojego życia *,*
        pozdrawiam was directionerki, jesteście cudowne :3
        • olaya_ Re: One Direction - dla fanów 13.02.12, 15:04
          jestem ich fanką od ponad hm czterech miesięcy i teraz nie wyobrażam sobie dnia bez sprawdzania ich twitter'ów, oglądania filmików z nimi w roli głównej i ich zdjęć. za co ich kocham? za muzykę, za ich podejście do fanów, za to jak radzą sobie z hejterami, po prostu są wspaniali. oby tylko sodówka nie uderzyła im do głów smile

mój filmik o nich- one direction you will be in my heart
      • laura98 Tutaaj < 33 12.04.12, 17:30
        Szczerze mówiąc uwielbiam w nich wszystko ; )
        Najbardziej to ich poczucie humoru i nieziemskie wokale-głosy .

Mają też fajne filmiki ^^
    • noicomipowiesz Re: One Direction - dla fanów 13.02.12, 16:38
      hej.. widzę wątek.. dla fanów 1D .. no to weszłam.. big_grin
      za co ich lubię ? za ich poczucie humoru, za muzykę, jaką tworzą.. za ..wszystko ! big_grin

Pozdrawiam . serce
    • love1d Re: One Direction - dla fanów 13.02.12, 17:56
      proste bo są słodcy ,super utalentowani ,mega seksowni,i wogule sa boscy
      Kocham Ich serceserceserceserceserceserceserceserceserceserce
      • lovemelodies One Direction 12.04.12, 16:38
        Jest baaardzo dużo rzeczy za jakie można uwielbiać tych chłopców , myślę że przede wszystkim cenię ich za muzykę , charakter i oczywiście ogromne poczucie humoru (jeśli ktoś ogląda ich filmiki na YT no to wie o czym mowa serce) , są normalnymi ludźmi i nie uważają się za wielkie gwiazdy a to się naprawdę ceni , są po prostu cudowni , trzeba mieć nadzieję , że niedługo odwiedzą Polskę , trzymajmy kciuki smile
        P.S Świetny wątek , pozdrawiam kiss
    • gomezka. Re: One Direction - dla fanów 13.02.12, 19:08
      Za to , że maja oryginalny styl i super głos. I są megaaa słodcy kiss serce
    • lilka0610 Re: One Direction - dla fanów 14.02.12, 21:35
      jestem ich fanką serce Kocham ich za to, że są tacy orginalni, mają talent, świetne głosy, są boscy, mają w sobie coś takiego, czego nie da się wytłumaczyć serce ich po prostu nie da się nie kochać <3serce
    • beyourself Re: One Direction - dla fanów 15.02.12, 14:16
      Są śliczni, zabawni, świetnie śpiewają, z poczuciem humoru, słodcy, no po prostu zaaajeeebiściiii kisskisskisskiss serce
      Harry <3
    • milusia22 Re: One Direction - dla fanów 06.03.12, 18:46
      są śliczni, mają niesamowity talent i kocham ich kiss nie wytrzymam dnia bez słuchania ich piosenek, czytania tweetów, ściągania fotek i pisania do każdego po kolei na twitterze licząc, że kiedyś odpiszą
    • nijala112 Re: One Direction - dla fanów 10.03.12, 20:58
      Za to że są pewni swoich racji , nie cofają się przed niczym i nie zwracają uwagi na to co inni sądzą na ich temat. Ich życiem jest po prostu wspólna przyjaźń i muzyka wink
      • nikolcia1252 Re: One Direction - dla fanów 12.03.12, 17:59
        Uwielbiam ich za swoją normalność , choć stali się sławni nadal pozostają na Ziemi ; )
    • inbloom *______* 12.03.12, 19:34
      nienawidzę ich , kolejny pseudo zespolik .
      • monik4 Re: *______* 17.03.12, 14:23
        pedalski zespół -.-
        • your_nightmare Re: *______* 10.04.12, 11:48
          Wszystko w tej muzyce musi być takie 'słodkie' . Bez przesady . c;
          Nie słucham ich .
          • mausercap Re: *______* 16.04.12, 22:26
            Dokładnie one direction, to kolejny nic nie warty, nawet ciula zespół. Tak samo jak maj chemikal romans -,- Czy 30 sekund do marsa. -,-
      • whiplash. Re: *______* 12.08.12, 17:48
        taaak, jednak jest ktoś normalny na tym portalu big_grin
    • kasiulka122 Re: One Direction - dla fanów 17.03.12, 11:22
      są zawsze radosni i są nie złymi świramitongue_out
    • potatox3 Re: One Direction - dla fanów 17.03.12, 12:58
      Uwielbiam ich za to że są tak bardzo pozytywnie zakręceni , bo którzy chłopcu tak łatwo okazują sobie uczucia np. przytulając sie ? big_grin Poza tym są bardzo słodcy i tworzą świetną muzykę w której teksty można się wsłuchać , szczególnie mówię to do dziewczyn big_grin Choć nie są idealni , niech się nie zmieniają serce
    • cassie12322 Re: One Direction - dla fanów 17.03.12, 13:23
      Ja ich tak kocham..że nawet nie mogę tego wyrazić słowami..
      Polecam czytać imaginysmile
    • joasiiaa . 06.04.12, 17:36
      za głos, wrażliwość, mądre wypowiedzi, wygląd.
    • paulina6895 Re: One Direction - dla fanów 09.04.12, 13:31
      Ja ich po prostu kocham serce
      Za twórczość
      Za to że są przystoni xdserce
      Po prostu mnie kręcą serce
    • naivegirl Re: One Direction - dla fanów 09.04.12, 21:18
      kocham ich za to że muzyka jest dla nich tak ważna. gdy oglądam ich występy z x-factora widać jak się wczuwają. uwielbiam ich za to że są tak pozytywnie kopnięci, zwariowani. kocham ich również za to że fani są dla nich cholernie ważni. po prostu za to że są sobą.
    • julka_18 Re: One Direction - dla fanów 10.04.12, 10:38
      za wszystko *-* ich akcent, wygląd, głos, charakter.. DŁUGOBY WYMIENIAĆ
    • julka_18 są sobą. 13.04.12, 11:11
      kocham ich za to, że są sobą i nie zmieniają się pod wpływem sławy, a wiadomo, że dużo osiągnęli. są szczerzy, mają wspaniałe głosy, a jakby tego było mało - świetnie wyglądają, świetnie się ubierają.
    • miajri Re: One Direction - dla fanów 22.04.12, 03:58
      Ach, no za co ich lubię? Za to, że są przystojni, że mają wyjątkowe głosy, że są całkowicie zwariowani i bardzo ze sobą zżyci, że ciągle żartują, uwielbiają swoich fanów... Za wszystko co mi do głowy wpadnie ^^
    • yourii Re: One Direction - dla fanów 03.05.12, 12:04
      Najbardziej lubię Zayna.
      Uwielbiam ten jego tekst "Vas Hapennin!"
      Przy chłopakach jakoś czuję się inaczej.
      Uwielbiam ich śmieszne teksty.
      I oczywiście uwielbiam Kevina{kto ogląda ich Video Diary wie o co kaman}!
      • truskawaa13 Re: One Direction - dla fanów 03.05.12, 12:50
        Nie jestem ich zwariowany fanką, ale bardzo ich lubię smile
        Mają wspaniałe głosy, świetne piosenki, a po za tym są słody, ZABAWNI i przede wszystkim są sobą. Każdy wnosi do zespołu i utworów coś swojego. Są bardzo zgrani i właśnie to z nich podziwiam .. big_grin
        Pozdrowienia dla Directioners serce serce serce
    • kotkaevita15 Re: One Direction - dla fanów 11.07.12, 20:27
      Bo mają talent.
      Bo są świetni
      Bo są przystojni
      Bo są zabawni
      Bo są słodcy i kochani
      Bo mają fajny styl
      Bo mają świetne piosenki, covery i występy w X Factor
      LOUIS
      Za jego miłośc do Kevina i Eleanor
      Za jego szelki, czerwone spodnie i bluzki w paski
      Za jego poczucie humoru i spontaniczność
      Za jego uśmiech i włosy
      Za jego oczy
      Za jego miłość do marchewek wink
      HARRY
      Za jego loki
      Za jego głos
      Za jego marynarkę
      ZAYN
      Za jego styl
      Za jego fryzure
      Za ,,VAS HAPPENIN?!'' big_grin
      LIAM
      Za jego styl
      Za jego głos
      za jego koszule w kratę
      za jego miłość do Daniele
      NAILL
      Za jego głos
      Za jego oczy
      za jego miłość do jedzenia wink
    • directionerka. Re: One Direction - dla fanów 16.07.12, 11:56
      dużo ichtongue_outtongue_out
    • fajnakinga Re: One Direction - dla fanów 22.11.12, 09:50
      Za fajne piosenki, ciekawy pomysł na siebie, normalność i ich głosybig_grin
      One Direction są boscybrawo
      • hope.hurt Re: One Direction - dla fanów 22.11.12, 13:47
        Uwielbiam ich przed wszystkim za głosy, które są nieziemsko piękne. <3

A tu coś dla fanek, dopiero się rozkręca smile bbeautiful-little-things.blogspot.com/
    • harry_styles Re: One Direction - dla fanów 22.11.12, 14:20
      Ja kocham ich za wszystko. Za to, że mają piękne głosy i ogromny talent, ale też za ich ogromne poczucie humoru i te ich wygłupy. Podoba mi się to, że początkowo piątka zupełnie obcych sobie ludzi tak dobrze się dogadała i stworzyła tak wspaniały zespół. Oni pokazali ludziom, że trzeba mieć marzenia i nie przejmować się niepowodzeniami tylko walczyć o swoje marzenia. Pokazali mi też, że nie tylko ja mam problemy, ale oni też. Przecież Liam też był prześladowany w szkole. Harry pokazał mi, że nie tylko ja się przejmuje wszystkim co inni o mnie myślą (cytat:"I've always wanted to be one of those people who didn't really care about what people thought about them... But I just don't think I am") , więc jeśli takiego wspaniałego człowieka ktoś krytykuje to wiadomo, że znajdzie się też kto skrytykuje taką zwykłą mnie. Mogłabym dużo tu jeszcze napisać, ale myślę, że to co napisałam wystarczy, żeby zrozumieć, że zawdzięczam im bardzo wiele i mam strasznie dużo powodów do tego by stwierdzić, że ich kocham i ze jestem true directioners foreverwink
    • alexialavigne Re: One Direction - dla fanów 06.01.13, 16:44
      thetruth1direction.blogspot.be

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka