dark_candy 13.02.12, 01:00 Jeśli są tu inni fani O.D. piszcie za co lubicie chłopaków itd. Powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1d Re: One Direction - dla fanów 13.02.12, 14:25 tych zakreconych kolesi bardzo lubie za ich głosy i fajne teksty oraz znakomita muzyke. ogladałam ich prywatne filmiki na YouTube.com i mam nadzieje ze im woda sodowa do głowy nie uderzy Odpowiedz Link Zgłoś
kiki2 Re: One Direction - dla fanów 13.02.12, 14:47 uwielbiam Cie za ten wątek < 3 tak jestem fanką One Direction. od ponad 8 miesięcy, które były dla mnie po prostu wspaniałe, ponieważ odkryłam tak utalentowanych, zwariowanych chłopaków, tworzących piękną muzykę i jej teksty. każdy z nich wnosi do zespołu coś swojego, oryginalnego co sprawia, że kocham ten zespół całym serduszkiem. wierze, że nas niedługo odwiedzą. byłby to jeden z najlepszych dni mojego życia *,* pozdrawiam was directionerki, jesteście cudowne :3 Odpowiedz Link Zgłoś
olaya_ Re: One Direction - dla fanów 13.02.12, 15:04 jestem ich fanką od ponad hm czterech miesięcy i teraz nie wyobrażam sobie dnia bez sprawdzania ich twitter'ów, oglądania filmików z nimi w roli głównej i ich zdjęć. za co ich kocham? za muzykę, za ich podejście do fanów, za to jak radzą sobie z hejterami, po prostu są wspaniali. oby tylko sodówka nie uderzyła im do głów mój filmik o nich- one direction you will be in my heart Odpowiedz Link Zgłoś
laura98 Tutaaj < 33 12.04.12, 17:30 Szczerze mówiąc uwielbiam w nich wszystko ; ) Najbardziej to ich poczucie humoru i nieziemskie wokale-głosy . Mają też fajne filmiki ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
noicomipowiesz Re: One Direction - dla fanów 13.02.12, 16:38 hej.. widzę wątek.. dla fanów 1D .. no to weszłam.. za co ich lubię ? za ich poczucie humoru, za muzykę, jaką tworzą.. za ..wszystko ! Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
love1d Re: One Direction - dla fanów 13.02.12, 17:56 proste bo są słodcy ,super utalentowani ,mega seksowni,i wogule sa boscy Kocham Ich Odpowiedz Link Zgłoś
lovemelodies One Direction 12.04.12, 16:38 Jest baaardzo dużo rzeczy za jakie można uwielbiać tych chłopców , myślę że przede wszystkim cenię ich za muzykę , charakter i oczywiście ogromne poczucie humoru (jeśli ktoś ogląda ich filmiki na YT no to wie o czym mowa ) , są normalnymi ludźmi i nie uważają się za wielkie gwiazdy a to się naprawdę ceni , są po prostu cudowni , trzeba mieć nadzieję , że niedługo odwiedzą Polskę , trzymajmy kciuki P.S Świetny wątek , pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gomezka. Re: One Direction - dla fanów 13.02.12, 19:08 Za to , że maja oryginalny styl i super głos. I są megaaa słodcy Odpowiedz Link Zgłoś
lilka0610 Re: One Direction - dla fanów 14.02.12, 21:35 jestem ich fanką Kocham ich za to, że są tacy orginalni, mają talent, świetne głosy, są boscy, mają w sobie coś takiego, czego nie da się wytłumaczyć ich po prostu nie da się nie kochać <3 Odpowiedz Link Zgłoś
beyourself Re: One Direction - dla fanów 15.02.12, 14:16 Są śliczni, zabawni, świetnie śpiewają, z poczuciem humoru, słodcy, no po prostu zaaajeeebiściiii Harry <3 Odpowiedz Link Zgłoś
milusia22 Re: One Direction - dla fanów 06.03.12, 18:46 są śliczni, mają niesamowity talent i kocham ich nie wytrzymam dnia bez słuchania ich piosenek, czytania tweetów, ściągania fotek i pisania do każdego po kolei na twitterze licząc, że kiedyś odpiszą Odpowiedz Link Zgłoś
nijala112 Re: One Direction - dla fanów 10.03.12, 20:58 Za to że są pewni swoich racji , nie cofają się przed niczym i nie zwracają uwagi na to co inni sądzą na ich temat. Ich życiem jest po prostu wspólna przyjaźń i muzyka Odpowiedz Link Zgłoś
nikolcia1252 Re: One Direction - dla fanów 12.03.12, 17:59 Uwielbiam ich za swoją normalność , choć stali się sławni nadal pozostają na Ziemi ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
your_nightmare Re: *______* 10.04.12, 11:48 Wszystko w tej muzyce musi być takie 'słodkie' . Bez przesady . c; Nie słucham ich . Odpowiedz Link Zgłoś
mausercap Re: *______* 16.04.12, 22:26 Dokładnie one direction, to kolejny nic nie warty, nawet ciula zespół. Tak samo jak maj chemikal romans -,- Czy 30 sekund do marsa. -,- Odpowiedz Link Zgłoś
whiplash. Re: *______* 12.08.12, 17:48 taaak, jednak jest ktoś normalny na tym portalu Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulka122 Re: One Direction - dla fanów 17.03.12, 11:22 są zawsze radosni i są nie złymi świrami Odpowiedz Link Zgłoś
potatox3 Re: One Direction - dla fanów 17.03.12, 12:58 Uwielbiam ich za to że są tak bardzo pozytywnie zakręceni , bo którzy chłopcu tak łatwo okazują sobie uczucia np. przytulając sie ? Poza tym są bardzo słodcy i tworzą świetną muzykę w której teksty można się wsłuchać , szczególnie mówię to do dziewczyn Choć nie są idealni , niech się nie zmieniają Odpowiedz Link Zgłoś
cassie12322 Re: One Direction - dla fanów 17.03.12, 13:23 Ja ich tak kocham..że nawet nie mogę tego wyrazić słowami.. Polecam czytać imaginy Odpowiedz Link Zgłoś
paulina6895 Re: One Direction - dla fanów 09.04.12, 13:31 Ja ich po prostu kocham Za twórczość Za to że są przystoni xd Po prostu mnie kręcą Odpowiedz Link Zgłoś
naivegirl Re: One Direction - dla fanów 09.04.12, 21:18 kocham ich za to że muzyka jest dla nich tak ważna. gdy oglądam ich występy z x-factora widać jak się wczuwają. uwielbiam ich za to że są tak pozytywnie kopnięci, zwariowani. kocham ich również za to że fani są dla nich cholernie ważni. po prostu za to że są sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: One Direction - dla fanów 10.04.12, 10:38 za wszystko *-* ich akcent, wygląd, głos, charakter.. DŁUGOBY WYMIENIAĆ Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 są sobą. 13.04.12, 11:11 kocham ich za to, że są sobą i nie zmieniają się pod wpływem sławy, a wiadomo, że dużo osiągnęli. są szczerzy, mają wspaniałe głosy, a jakby tego było mało - świetnie wyglądają, świetnie się ubierają. Odpowiedz Link Zgłoś
miajri Re: One Direction - dla fanów 22.04.12, 03:58 Ach, no za co ich lubię? Za to, że są przystojni, że mają wyjątkowe głosy, że są całkowicie zwariowani i bardzo ze sobą zżyci, że ciągle żartują, uwielbiają swoich fanów... Za wszystko co mi do głowy wpadnie ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
yourii Re: One Direction - dla fanów 03.05.12, 12:04 Najbardziej lubię Zayna. Uwielbiam ten jego tekst "Vas Hapennin!" Przy chłopakach jakoś czuję się inaczej. Uwielbiam ich śmieszne teksty. I oczywiście uwielbiam Kevina{kto ogląda ich Video Diary wie o co kaman}! Odpowiedz Link Zgłoś
truskawaa13 Re: One Direction - dla fanów 03.05.12, 12:50 Nie jestem ich zwariowany fanką, ale bardzo ich lubię Mają wspaniałe głosy, świetne piosenki, a po za tym są słody, ZABAWNI i przede wszystkim są sobą. Każdy wnosi do zespołu i utworów coś swojego. Są bardzo zgrani i właśnie to z nich podziwiam .. Pozdrowienia dla Directioners Odpowiedz Link Zgłoś
kotkaevita15 Re: One Direction - dla fanów 11.07.12, 20:27 Bo mają talent. Bo są świetni Bo są przystojni Bo są zabawni Bo są słodcy i kochani Bo mają fajny styl Bo mają świetne piosenki, covery i występy w X Factor LOUIS Za jego miłośc do Kevina i Eleanor Za jego szelki, czerwone spodnie i bluzki w paski Za jego poczucie humoru i spontaniczność Za jego uśmiech i włosy Za jego oczy Za jego miłość do marchewek wink HARRY Za jego loki Za jego głos Za jego marynarkę ZAYN Za jego styl Za jego fryzure Za ,,VAS HAPPENIN?!'' big_grin LIAM Za jego styl Za jego głos za jego koszule w kratę za jego miłość do Daniele NAILL Za jego głos Za jego oczy za jego miłość do jedzenia wink Odpowiedz Link Zgłoś
fajnakinga Re: One Direction - dla fanów 22.11.12, 09:50 Za fajne piosenki, ciekawy pomysł na siebie, normalność i ich głosy One Direction są boscy Odpowiedz Link Zgłoś
hope.hurt Re: One Direction - dla fanów 22.11.12, 13:47 Uwielbiam ich przed wszystkim za głosy, które są nieziemsko piękne. <3 A tu coś dla fanek, dopiero się rozkręca bbeautiful-little-things.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
harry_styles Re: One Direction - dla fanów 22.11.12, 14:20 Ja kocham ich za wszystko. Za to, że mają piękne głosy i ogromny talent, ale też za ich ogromne poczucie humoru i te ich wygłupy. Podoba mi się to, że początkowo piątka zupełnie obcych sobie ludzi tak dobrze się dogadała i stworzyła tak wspaniały zespół. Oni pokazali ludziom, że trzeba mieć marzenia i nie przejmować się niepowodzeniami tylko walczyć o swoje marzenia. Pokazali mi też, że nie tylko ja mam problemy, ale oni też. Przecież Liam też był prześladowany w szkole. Harry pokazał mi, że nie tylko ja się przejmuje wszystkim co inni o mnie myślą (cytat:"I've always wanted to be one of those people who didn't really care about what people thought about them... But I just don't think I am") , więc jeśli takiego wspaniałego człowieka ktoś krytykuje to wiadomo, że znajdzie się też kto skrytykuje taką zwykłą mnie. Mogłabym dużo tu jeszcze napisać, ale myślę, że to co napisałam wystarczy, żeby zrozumieć, że zawdzięczam im bardzo wiele i mam strasznie dużo powodów do tego by stwierdzić, że ich kocham i ze jestem true directioners forever Odpowiedz Link Zgłoś
alexialavigne Re: One Direction - dla fanów 06.01.13, 16:44 thetruth1direction.blogspot.be Odpowiedz Link Zgłoś