Dodaj do ulubionych

Co zrobić aby...

27.02.12, 22:35
Mam już trochę lat mianowicie niebawem wybije mi siedemnastkasmileNoo wiem może juz za stara na kotkowe porady ale domyslam sie ze moze jest wsrod was osoba podobna do mniesmile Mianowicie, kilka miesięcy temu rozstałam się z chłopakiem ktory,nie będe oszukiwać, był moim pierwszym i długo na niego czekałam.Po rozstaniu sporo sie nacierpiałam ale już jest w porządku i można powiedziec ze sie odkochałam.Mam za sobą sporo miłosci platonicznych dlatego boję się znowu zakochać ale jest kolejny chłopak o ktorym zaczynam zbyt duzo myslec i stwierdzilam ze to chyba nie jest dobry pomysl zeby znowu sie dac wrobic w 'miłostkę'.A moje pytanie to:macie jakies sprawdzone sposoby aby uniknąc zakochania się?Może jakieś skuteczne zajęcie czy cośsmileZ góry dziękujękiss
P.S. przepraszam za moje rozpisywanie się ale chciałam to bardziej przyblizyc zeby bylo wiadomo o co chodzi;P
Obserwuj wątek
    • lollyana Re: Co zrobić aby... 27.02.12, 22:52
      Zajmij się pasją i przestań spotykać się z nim, rozmawiać.
    • kasik.. Re: Co zrobić aby... 27.02.12, 22:59
      nie wiem jak u ciebie,ale u mnie jest cholernie ciężko.nic nie pomoże...ja myślę przy muzyce ii problemy trochę się przygaszają...już próbowałam się odkochać w tym samym chłopaku 1000 razy ale nic.wgl.uważam że ja się nie zakochałam tylko zauroczyłam. big_grin
      • martynka13 Re: Co zrobić aby... 28.02.12, 20:07
        no własnie ale tu tkwi problem ja nie potrawie tak sobie przestac na niego spoglądac i przestac myslec;/tongue_out
        • lollyana Re: Co zrobić aby... 28.02.12, 20:15
          To żyj tak dalej ;/ Jakbyś naprawdę chciała to byś potrafiła... takie jest moje zdanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka