pusiooooo 29.02.12, 19:06 Bardzo mi się podoba, że kotek znowu wprowadził takie coś jak, np. HIT czy KIT? Zagadka - kto jest na zdjęciu? Jak było wcześniej to lubiłam to, a potem zniknęło... Moim zdaniem zmiana i dodanie "starych" rzeczy wyszło kotkowi na dobre Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
noicomipowiesz Re: Zmiana Kotka :D 01.03.12, 19:01 no! ja jeszcze bardzo bym chciała żeby wróciły Fotki Dnia .. a nie te beznadziejne fotki gwiazd. Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaroxana Re: Zmiana Kotka :D 01.03.12, 19:03 ^ this ale powoli wraca stary, dobry kot. 8D Odpowiedz Link Zgłoś
anulka Re: Zmiana Kotka :D 03.03.12, 11:29 dobrze że jest wiecej artytułów o poradach. Teraz na forum ( mam nadzieje) będzie mniej takich samych tematów. Moderatorki będą miały mniej pracy Odpowiedz Link Zgłoś
madzi.anna Re: Zmiana Kotka :D 03.03.12, 18:14 Pewnie tak, ale czekam też na jakieś nowości, których jeszcze nie było Odpowiedz Link Zgłoś
anulka Re: Zmiana Kotka :D 03.03.12, 18:46 ja również np kącik recenzencki albo jakiś artykuł na temat muzycznej drogi zwycięsców programów Talent Show również za granicą nie tylko polskich laureatów Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: Zmiana Kotka :D 06.03.12, 19:05 jestem na tak, stara forma kotka, która teraz powróciła, jest o wiele ciekawsza. Odpowiedz Link Zgłoś
szaman Re: Zmiana Kotka :D 24.08.12, 00:46 Ja już trochę siedzę na kocie, co trochę człowieka żenować, bo to już nie te lata by tu zaglądać, ale wciąż mnie przyciąga z dość okrutnej przyczyny. Mogę poczytać wypowiedzi młodych, zakochanych w swoich wielkich gwiazdorach dziewczyn. Sama kiedyś byłam jedną z nich, ale wraz z wiekiem i ta fascynacja minęła. Pamiętam jak wyglądał dawny kotek i w sumie zaczęło się od samych postów, a powstała strona społecznościowo-blogowa. To spory postęp. Ale szczerze brakuje mi w wyglądzie strony profesjonalizmu. Chce pewnego dnia wejść na kota i poczuć powiew całkiem nowej szaty graficznej. Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: Zmiana Kotka :D 25.08.12, 15:03 to była jakaś zmiana? szaman, zgadzam się co do szaty graficznej. Odpowiedz Link Zgłoś