Dodaj do ulubionych

The Offspring

19.03.12, 15:08
Skoro wontki o My Chemical Romance, Green Day oraz Forum Kotkowego Echelonu mają już po kilka części, chciałabym założyć pierwszy o The Offspring. Przecież oni też mają fanów na kotku!smile No więc fanki The Offspring- Pokażcie, jak dużo nas jest! Pogadajmy sobie razem.big_grin piwopiwopiwo
Obserwuj wątek
    • love_r.h.c.p. Re: The Offspring 19.03.12, 15:17
      No co z Wami?sad
    • love_r.h.c.p. Re: The Offspring 19.03.12, 17:06
      Nooooo! Jest tu kto?
      • noicomipowiesz Re: The Offspring 19.03.12, 17:23
        Nie za bardzo przepadam za The Offspring...
        ale czasami lubię posłuchać .. np.. Pretty fly..smile
    • saori Re: The Offspring 24.03.12, 13:35
      Dobra widzę, że tu pusto to się skuszę i coś napiszę. ;] The Offspring to jeden z pierwszych rockowych zespołów jaki poznałam. Więc znam go już z łohoho... Oczywiście nadal go uwielbiam, a już szczególnie: The Kids Aren't Alright oraz You're Gonna Go Far, Kid. ;p
    • rememberina Re: The Offspring 24.03.12, 14:37
      "I won't pay, I won't pay ya, no way, na-na, why don't you get a job?
      Say no way, say no way ya, no way, na-na, why don't you get a job?", tego się nie zapomina.
    • sammy Re: The Offspring 24.03.12, 15:43
      ooo nie wiedziałam że na kotku są jacyś fani tego zespołu. Offspring to jeden z moich ulubionych zespołów ;D Uwielbiam ich piosenki.
    • love_r.h.c.p. jednak ktoś jest :) 14.04.12, 19:07
      ja ostatnio ma na Nich taką zajawę (biorąc pod uwagę że to "ostatnio" to już jakiś rok), że znam wszystkie piosenki na pamięć , wiem WSZYSTKO o Dexterze itd. znam ich jakieś 3 lata... a co do ulubionej piosenki- nie wiem, wszystkie świetne, jednak od tygodnia słucham bardzo dużo Dirty Magic. A Wasza ulubiona piosenka??? smile
      • saori Re: jednak ktoś jest :) 16.04.12, 21:14
        no cóż ciężko, ciężko znaleźć ulubioną. ;d Stawiałabym na Come Out and Play lub The Kids Aren't Alright. Albo jeszcze jest Why Don't You Get A Job. ^^
    • mausercap Re: The Offspring 16.04.12, 22:16
      Raczej nie przypadli mi do gustu, nie przepadam.
    • diabolusxxx Re: The Offspring 18.04.12, 23:58
      No i powróciły wspomnienia, młode lata mało znaczącego buntu, sprzeciwu wobec 'złej' rzeczywistości, niesprawiedliwości i narzuconym wartościom. Chociaż poznani przez znienawidzoną przeze mnie do tej pory piosenkę 'Pretty fly', jakiś sentyment pozostaje. Niegdyś codziennie nuciłam pod nosem 'Not the one' (hm, nawet dalej akurat to się zdarza) czy cały album 'The Offspring'.
    • love_r.h.c.p. Defy you. 08.05.12, 16:46
      Ta piosenka ostatnio mnie na maksa uzależniła, do tych, którzy jeszcze nie słuchali : POLECAM kiss
      • znam_ten_stan Re: :serce: 17.05.12, 21:33
        Nie powiem, że kocham, ale czasem lubię posłuchać. Moje 4 najulubieńsze piosenki t.O. to :
        Milions miles away, Nothingtown, Rise and Fall i Kristy,are you doing okay? . Znacie ?
        • love_r.h.c.p. oczywiście! 20.05.12, 01:51
          znam wszystkie <3

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka