Dodaj do ulubionych

Problem z przyjaciółami! Pomóż!

23.03.12, 12:42
Mam dwie przyjaciółki, ale od dłuższego czasu, nasz kontakt się pogorszył. Zawsze byłyśmy takie trio, a teraz chcą, żeby taka jedna dziewczyna której nienawidzę zaczęła, no spotkać się z nami, po prostu dołączyć do naszego trio. Nie lubię tej dziewczyny jak nie wiem co, ona mnie wkurza i w ogóle, zawsze musi być najlepsza i gołym okiem widać, że marzy o tym, żeby mi zabrać moje przyjaciółki. A i jeszcze jedno, ostatnio me kumpelki zaczęły jakby się ze mną kłócić, troszkę dla żartów wyśmiewać, Powinna o nie zawalczyć czy dać sobie z nimi spokój?
Obserwuj wątek
    • pusiooooo Re: Problem z przyjaciółami! Pomóż! 23.03.12, 14:24
      Jak Ci na nich zależy to onie walcz big_grin A jeżeli nie to odpuść sobie. Znajdź przyjaciółki w innych klasach smile
      A tak wgl to ty też należysz do tego trio więc masz prawo głosu co do "przyjęcia" tej dziewczyny !
      • answer answer 23.03.12, 16:55
        To zależy od :
        - tego czy któraś cię kiedyś zawiodła <choćby trochę>, bo jeśli tak, to znaczy, że już nadszarpnęła twoje zaufanie, tak?
        - czy wasza przyjaźń rzeczywiście jest prawdziwa - czy trwa długo? Bo jeśli tak, to trochę szkoda tracić taki szmat czasu,
        - popytaj, czy one cię nie obgadują, albo czy nie mówią "TEJ CZWARTEJ" o tobie rzeczy, choćby prawdziwych, która ona przekręca ... :<
        - czy wyżalałaś się im, czy zdradzałaś im swoje najskrytsze marzenia i tajemnice?
        Bo wiesz, trzeba pomyśleć, że one się mogą wkurzyć i wszystko wygadać.

Jeśli niektóre rzeczy się zdarzały, to po prostu pomyśl nad tym jeszcze raz - czy zależy ci na ich przyjaźni? Bo jasne, wspólne wspomnienia są fajne, ale to nie wszystko.
        Poza tym jeśli zauważyłaś tylko, że one z cb żartują, to może one też po prostu się na cb wkurzyły! Że nie chcesz przyjąć tej dziewczyny do paczki ;/

Przemyśl to , porozmawiajcie w sześć oczu <hahha> ... big_grin

A i sory za te myślniki, ale to było DLA MNIE i DLA CIEBIE najbardziej czytelne, inaczej mogłabym się zgubić, za dużo tekstusmirk
    • hejkaa Re: Problem z przyjaciółami! Pomóż! 24.03.12, 23:11
      Zgadzam się. Zależy jak bardzo (i czy w ogóle) zależy Ci na przyjaźni z nimi, ile się przyjaźnicie itd. Na pewno nie bądź niemiła dla tej 'nowej', bo to tylko pogorszy sprawę. Jeżeli ona będzie się wobec Ciebie zachowywała niezbyt sympatycznie, powiedz to swoim przyjaciółkom (ale bez towarzystwa tamtej dziewczyny).
      Jeżeli im naprawdę na Tobie zależy to zrozumieją.
      pozdrawiam i życzę Ci,żeby wszystko się ułożyło! ;*

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka