28.03.12, 18:50
Rozpoczęłam ten wątek ponieważ nie mogę wytrzymać krytyki słanej do naprawdę utalentowanych ludzi
Kotek napisze o Justinie i 3/4 komentarzy są typu - A zgiń ty debilu, ten pedał ,wygląda jak bezdomny i Bóg wie co jeszcze.
Dobra, rozumiem każdy ma inny styl,gust ale to nie powód żeby życzyć komuś śmierci, bo na ten sukces zapracowali sami.
Przecież jeżeli nie byli by taki dobrzy nie zostaliby sławni.Ja nie lubię 1D ale nie życzę im śmierci, mam prawo wyrazić swoje zdanie, każdy ma i zawsze będzie miał....
Według mnie kotek powinien zakazać takie typu komentarze, bo one naprawdę mogą kogoś skrzywdzić, nie tylko te gwiazdy ale i fanów.

A wy co myślicie na ten temat?
Obserwuj wątek
    • pynia Re: Krytyka. 28.03.12, 19:17
      Jestem za ! Mądre słowa. Szacuneczek dla autorki wątku ! kiss
    • van50 Re: Krytyka. 28.03.12, 19:40
      nie lubię go... ale co do wątku się zgodzę!! Jednak takie komentarze to jeszcze nie krytyka
    • miss_demiselena Re: Krytyka. 29.03.12, 17:35
      Według mnie każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii na jakiś temat, i nie ma w tym nic złego, ale to nie powód, żeby (często bezpodstawnie!) krytykować gwiazdy. A z tymi życzeniami śmierci to już w ogóle przegięcie... ja na przykład nie trawię Biebera czy Dody, ale krytykę zachowuję dla siebie, bo staram się być tolerancyjna. Sprawa gustu, ale przydałoby się więcej wyrozumiałości dla innych.
      • noicomipowiesz Re: Krytyka. 01.04.12, 12:17
        zgadzam się z Tobą ! smile
        ja też nie lubię J.B. ale nie życzę mu śmierci, wgl nie mam nic do niego.. a o pisaniu takiego typu komentarzy to nawet nie pomyślałam.. bo każdy ma inny gust, jedni go uwielbiają, a drudzy nie. ale jeżeli się go nie lubi, to nie powód żeby wypisywać takie komentarze.
    • vikaa Re: Krytyka. 01.04.12, 14:23
      Według mnie kotek powinien zakazać takie typu komentarze, bo one naprawdę mo
      > gą kogoś skrzywdzić, nie tylko te gwiazdy ale i fanów.

a może w ogóle zakazać komentarze? Bo po co?
      moim zdaniem na kotku powinien obowiązywać regulamin tak jak na innych forach no ale cóż wolność słowa...
    • bubblepop Re: Krytyka. 03.04.12, 09:48
      To nie krytyka, to głupota.
      • corellka Re: Krytyka. 06.05.12, 04:16
        Nieszanowanie gustów big_grin Ahhh
    • nutellla Re: Krytyka. 08.05.12, 01:50
      No, masz racje. Sama ostatnio z czystej ciekawości obejrzałam Never Say Never z Justinem, zauważyłam że to utalentowany i wrażliwy chłopak, aczkolwiek nie lubię go zbytnio.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka