Dodaj do ulubionych

Chopak unika kontaktu wzrokowego... :/

05.04.12, 12:56
A więc chodzimy razem do klasy... Ja jestem w niej lubiana i on też. Znamy się od początku gimnazjum (teraz jesteśmy w 2 klasie). Ale jest taki szczegół, że praktycznie ze sobą nie gadamy. A ja rozmowy nie zaczę, bo jestem nieśmiała... sad Od razu dodam, że on taki nie jest !
I np. jak mnie w drzwiach przepuszcza (ogólnie jest kulturalny big_grin ) to nigdy nie patrzy się na mnie czy coś (jak zazwyczaj wszyscy ludzie robią, gdy kogoś przepuszczają) tylko patrzy się w podłogę.. Jak gada z jakąś moją koleżanką, a ja stoję obok to się peszy. I to jest takie dziwne, bo nie wiem o co mu może chodzić, a dziewczyn się nie spytam... A on mnie się w sumie podoba... smile
Pomóżcie ! kiss
Obserwuj wątek
    • mysterious69 Re: Chopak unika kontaktu wzrokowego... :/ 05.04.12, 14:17
      może boi sie tobie spojrzeć w oczy bo tez mu sie podobasz...nie jestem pewna...tylko tak sugeruje.
    • netka229 Re: Chopak unika kontaktu wzrokowego... :/ 05.04.12, 15:16
      może mu się podobasz, ale sie ciebie wstydzi...
    • i_love_jasper Re: Chopak unika kontaktu wzrokowego... :/ 05.04.12, 17:01
      może mu się podobasz, ale boi się że jak na ciebie spojrzy to się zrobi czerwony na twarzy..smile
      spróbuj pierwsza zacząć rozmowę (wspominałaś, że jesteś nieśmiała, ale dzięki temu dasz mu też do zrozumienia że ci zależy na nimwink)
      życzę powodzenia no i szczęściakiss
      • answer answer 05.04.12, 17:32
        Są dwie opcje : albo cię nienawidzi big_grin albo mu się podobasz, i to tak, że się wstydzi tongue_out
        I myślę, że raczej do drugie smilebrawo
    • mausercap Re: Chopak unika kontaktu wzrokowego... :/ 06.04.12, 13:08
      Łochocho, kolejna zdesperowana nastolatka która wierzy w "prawdziwą" miłość z chłopakiem który nie jest dla ciebie. -,-
    • natakc Re: Chopak unika kontaktu wzrokowego... :/ 09.04.12, 10:52
      Myślę że podobasz mu się, ale może boi się odrzucenia przez ciebie ..
      Albo po prostu zabujał się na maksa i nie chce tego psuć - może czeka na twój ruch . smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka