zaba1997 09.04.12, 13:58 Czy bycie dziewicą w tych czasach to wstyd? Czy jesteście jeszcze przed ? jak było to kosz. < 33333333333333333 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koralina94 Re: Czy bycie dziewicą w tych czasach to wstyd? 09.04.12, 14:25 Oczywiście, że nie. Nie wiem, gdzie to słyszałaś, ale to nieprawda. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba1997 Re: Czy bycie dziewicą w tych czasach to wstyd? 15.04.12, 22:15 jestem w wielu grupach społecznościowych, i niektóre dziewczyny gdy się im z tego, może nie zwierzyłam, ale opowiedziałam śmiały się ze mnie i rozpowiadały na lewo i prawo, aby chłopcy porwali mnie na sex lub zgwałcili, niby żartem, ale .. coś w tym jest ; /. Odpowiedz Link Zgłoś
pusia75 Re: Czy bycie dziewicą w tych czasach to wstyd? 21.04.12, 15:09 mam 17 lat i jeszcze tego nie robiłam, zamierzam dopiero po ślubie i jestem z tego DUMNA Odpowiedz Link Zgłoś
domciakowaxd Re: Czy bycie dziewicą w tych czasach to wstyd? 09.04.12, 15:06 oczywiście , że nie. ponieważ wtedy ludzie inaczej o tobie myślą i wgl. a jak że tak powiem już masz to za sobą w młodym wieku to od razu że szmata i tak dalej . Odpowiedz Link Zgłoś
zaba1997 Re: Czy bycie dziewicą w tych czasach to wstyd? 15.04.12, 22:18 Też tak sądze o niektórych, ale niktórzy nieakceptują, i nie chcą się z tego powodu kolegować, lub chcą cię wykorzystać..zrobić z Cb kalękę psychicznie, naśmiewając się z cb, robiąc ci wstyd..itp. ; **. Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Bycie nie dziewicą to wstyd ! 09.04.12, 16:07 Ale to też zależy od wieku i zresztą to prywatna sprawa i koleżanki/przyjaciółki nie muszą znać prawdy . Odpowiedz Link Zgłoś
zaba1997 Re: Bycie nie dziewicą to wstyd ! 15.04.12, 22:20 no takk xdd. mądre. ; ***. Odpowiedz Link Zgłoś
jamxx Re: Bycie nie dziewicą to wstyd ! 09.05.12, 17:19 Śmieszne po prostu. Jaki wstyd? Żadna z tych dwóch opcji wstydem nie jest! To prywatna sprawa i nie wiem jak inni mogą osądzać kogoś. I czemu od wieku? Znam 15-latki, które są dojrzalsze od 20-latek. To zależy od mózgu przede wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
muffina Re: Czy bycie dziewicą w tych czasach to wstyd? 12.04.12, 21:14 nie, to nie wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
roswell Re: Czy bycie dziewicą w tych czasach to wstyd? 12.04.12, 23:16 To nie jest wstyd! Absolutnie! To jest pokazanie szacunku do samej siebie. Ja też jestem dziewicą i mam zamiar czekać na tego, którego będę pewna. Tzn. na tego, kogo pokocham, a on mnie i będziemy myśleć o sobie poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
noicomipowiesz Re: Czy bycie dziewicą w tych czasach to wstyd? 15.04.12, 13:04 hm. wszyscy tutaj piszą że to żaden wstyd, itd..( ja się absolutnie z tym zgadzam) ale popatrzcie... i tak i tak jest tak, ze w szkołach wszyscy się siebie pytają czy jest dziewicą / prawiczkiem, a potem się śmieją, tylko że tak na prawdę to większość z nich też jeszcze nimi są. bez sensu.. no nie.? są tez tacy którzy robią to .. nie wiem właściwie po co. dla szpanu w szkole? dlatego, żeby być bardziej pewnym siebie? jak dla mnie robienie tego w wieku 15/ 16 a co gorsza 14 lat jest żałosne. taka osoba nie ma żadnego szacunku dla siebie.. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba1997 Re: Czy bycie dziewicą w tych czasach to wstyd? 15.04.12, 22:22 też tak sądze, i tez mam taki zamiar zrobić xd. ; **.< 33. Odpowiedz Link Zgłoś
inbloom *______* 15.04.12, 22:19 wstyd to jest jak gó...ary się rozdziewiczają . Odpowiedz Link Zgłoś
seven.seas Potworny! 15.04.12, 22:27 A co ty sobie myślisz ? Żaden facet nie będzie chciał z Tobą teraz chodzić , wiedząc , że nie masz doświadczenia . (Jak ktoś nie skumał - ironia) . Kobieta inteligentna , mądra , a przede wszystkim - z dobrego domu , nie będzie się pieprzyć z pierwszym lepszym , nie będzie szukać na siłę faceta . To nie jest żaden wstyd , raczej to jest coś pięknego . Jeżeli kogoś kochasz , naprawdę kochasz ... powinnaś temu komuś ofiarować to , czego nie dostał poprzedni dupek i jeszcze wcześniejszy palant . Jeżeli nie jesteś pewna miłości , nie sprzedawaj się - świadczy to tylko o głupocie , prymitywności i płytkości . Społeczeństwo idzie na dno , bo zmierza w tym kierunku - nie podążaj za stadem baranów Odpowiedz Link Zgłoś
rockowa941 niee 15.04.12, 23:08 oczywiiscie ze to nie jest nic zlego ja wole poczekac az sie zakocham cos niz z byle kim stracic Odpowiedz Link Zgłoś
zaba1997 Re: Potworny! 16.04.12, 19:54 Cieszy mnie fakt, że społeczeństwo jeszcze się trzyma, i że istnieją jeszcze tak mądre i przyjazne mi 'kociaki' < 33333. Podzielam twoje zdanie ; **. Odpowiedz Link Zgłoś
milusia22 Re: Czy bycie dziewicą w tych czasach to wstyd? 15.04.12, 23:59 to nie jest wstyd. jesteś czy nie jesteś dziewicą to nie ma znaczenia jeśli jesteś miłą osobą. nie ma dla mnie znaczenia czy dziewczyna przespała się z chłopakiem czy nie, jeśli jest dla mnie miła. a poza tym to twoja prywatna sprawa. nie pytaj nikogo o to i nie odpowiadaj na takie pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba1997 Re: Czy bycie dziewicą w tych czasach to wstyd? 16.04.12, 19:56 Tylko czy nie odpowiadając 'one/oni' dadzą mi spokój ? ; ). Odpowiedz Link Zgłoś
monik4 Re: Czy bycie dziewicą w tych czasach to wstyd? 16.04.12, 09:20 nie będe tu mówić to tajemnica ;d Odpowiedz Link Zgłoś
zaba1997 Re: Czy bycie dziewicą w tych czasach to wstyd? 16.04.12, 19:57 takk, zgadzam się to nasza słodka tajemnica, chyba wcześniej też ktoś mi pisał abym "siedziała cicho" i to jest bardzo dobre ; ***. Odpowiedz Link Zgłoś
kadza_69 Re: Czy bycie dziewicą w tych czasach to wstyd? 16.04.12, 11:30 Dziewczyno im jestes dłużej dziewicą to lepiej dla ciebie. Nabijasz sobie tym wiecej ,,punktów'' ) Odpowiedz Link Zgłoś
zaba1997 Re: Czy bycie dziewicą w tych czasach to wstyd? 16.04.12, 19:58 Nabijam punktów ? nie kminie, ale ok. <3<3<3. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 16.04.12, 15:57 Oczywiście, wstyd jak beret. -,- ladiesteaparty.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
mausercap Re: Czy bycie dziewicą w tych czasach to wstyd? 19.04.12, 17:47 To powód do dumy! Teraz mało która dziewczyna jest dziewicą, być może one nie zdają sobie sprawy z konsekwencji, ale ja tak. Odpowiedz Link Zgłoś
ingrid Re: Czy bycie dziewicą w tych czasach to wstyd? 19.04.12, 17:59 Ja mam 13 lat i nie zamierzam jeszcze. Mam postanowienie,że raczej po ślubie,ale napewno po 18-stce. Nie jestem taka jak moje koleżanki i nawet na całowanie dla mnie dobry wiek to 15,16 lat. Nie rozumiem takiego obnoszenia się ze swoją miłością i udawania,czego to oni nie robią,jak niektóre kumpelki z klasy. Jak dla mnie jest to powód do dumy. Odpowiedz Link Zgłoś
justa652 Re: Czy bycie dziewicą w tych czasach to wstyd? 19.04.12, 18:05 DUMA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sarkastyczna Re: Czy bycie dziewicą w tych czasach to wstyd? 19.04.12, 18:08 Bycie dziewicą nigdy nie powinno być powodem do wstydu. A to, że ktoś śmieje się z innych z tego powodu świadczy jedynie o poziomie "inteligencji", którą posiada. Odpowiedz Link Zgłoś
bluelist Re: Czy bycie dziewicą w tych czasach to wstyd? 19.04.12, 18:32 powod do dumy. ja zaluje ze stracilam dziewictwo w wieku 16 lat. czesto ludzie nazywaja mnie 'dziwka'. nie jest to mile aczkolwiek juz sie do tego przyzwyczailam Odpowiedz Link Zgłoś
roxxxy Re: Czy bycie dziewicą w tych czasach to wstyd? 19.04.12, 18:32 w zależności od wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
synthia. Re: Czy bycie dziewicą w tych czasach to wstyd? 19.04.12, 18:34 Nie, to nie wstyd. To duma że się nie dało tyłka dla pierwszego lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
justyna32 Re: Czy bycie dziewicą w tych czasach to wstyd? 19.04.12, 19:15 No coś ty? To ma być wstyd! Chyba sobie żartujesz! Odpowiedz Link Zgłoś
demi261 Re: Czy bycie dziewicą w tych czasach to wstyd? 19.04.12, 19:20 w wieku 15 lat? na pewno nie, zresztą w ogóle to nie jest wstyd! przecież to prywatna sprawa każdego z nas i nikomu nic do tego! Odpowiedz Link Zgłoś
koloorowa. Re: Czy bycie dziewicą w tych czasach to wstyd? 26.04.12, 11:13 oczywiście, że nie! Odpowiedz Link Zgłoś
krejzolka96 Re: Czy bycie dziewicą w tych czasach to wstyd? 19.04.12, 20:05 to duma. Odpowiedz Link Zgłoś
jukaxd Re: Czy bycie dziewicą w tych czasach to wstyd? 19.04.12, 20:48 To zależy pod jakim względem Odpowiedz Link Zgłoś
slodkaa Re: Czy bycie dziewicą w tych czasach to wstyd? 19.04.12, 21:03 Według mnie to nie jest wstyd. Znam parę dziewczyn w mojej szkole, które są już po i dla mnie to jest raczej wstyd ale zależy jak kto uważa. One maja tylko 16 lat. To jest chore jeśli dziewczyna zgadza się na sex w tak młodym wieku i uważa, że nastoletnie zauroczenie to prawdziwa miłość. Może w niektórych przypadkach to jest miłość ale w większości - raczej wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś