chilling 11.04.12, 18:37 sklep z ubraniami? Moim najulubieńszym sklepem od kilku lat jest Pull and Bear . szczególnie ta nowa kolekcja normalnie bym cały sklep wykupiła !! a wasz ? taki w którym wiecie że zawsze znajdziecie coś dla siebie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hermionagranger Re: Wasz ulubiony.. 14.04.12, 18:09 Cropp, Reserved, House, H&M... Odpowiedz Link Zgłoś
naivegirl Re: Wasz ulubiony.. 14.04.12, 17:38 mam dwa takie sklepy. "bershka" oraz "house". Odpowiedz Link Zgłoś
inbloom *______* 14.04.12, 17:48 nie mam ulubionego , jak coś gdzieś mi się podoba to kupuję . Odpowiedz Link Zgłoś
alexp98 Re: Wasz ulubiony.. 14.04.12, 17:52 Cropp, House, Beczka , American's model ( ale ten sklep odwiedziłam będąc w Madrycie) ;P, ALLEGRO!! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
answer answer 14.04.12, 18:16 Bershka, Stradi, Zara, H&M <chociaż ostatnio już mniej>, Troll, Reserved, Cropp, House, sklepy DIsneya <genialne koszulki> w US, Diverse, Adidas, Nike, Reebok itp. Po prostu kupuje tam, gdzie mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
arianav Re: Wasz ulubiony.. 14.04.12, 18:13 Pull&Bear, Zara, Bershka, Stradivarius, C&A....I na tą chwilę nie moge przypomnieć sobie wieceeeeejjjjjj Odpowiedz Link Zgłoś
loveyouariana Re: Wasz ulubiony.. 14.04.12, 18:13 House, Moodo, H&M, New Yorker ... chyba tyle..o i jeszcze Zara Odpowiedz Link Zgłoś
sims Re: Wasz ulubiony.. 14.04.12, 18:57 Bershka , H&M , Pull&Bear , New Yorker, Reserved , Cropp , House , Mohito, Troll , czasami TW i wiele wiele innych tzw sieciówek Odpowiedz Link Zgłoś
love_r.h.c.p. Re: Wasz ulubiony.. 14.04.12, 18:59 k.i.d.s przezajebisty sklep: są tam takie marki jak : dkny, eskada, chanel, chole w cenach np. jak zara. są tam ciuch dla dzieci i nastolatków... ale też czasem coś się znajdzie dla dorosłych np moja mama jest szczupła i taż czasem tam kupuje. jak jestm w Salzburgu to tam idę. Ale ten sklep mieści się też w innych miejscach, np widziałam go w Paryżu. myślę, że np w Wawie też powienien być ) Odpowiedz Link Zgłoś
my.versace Re: Wasz ulubiony.. 14.04.12, 19:13 Jeśli chodzi o sieciówki to Zara, Solar, Promod, Van Graff (chociaż nie wiem czy to właściwie sieciówka). Moja ukochane marki to Tommy Hilfiger, Lacoste, Versace, Ralph Lauren, Burberry. Odpowiedz Link Zgłoś
eminem72 Re: Wasz ulubiony.. 14.04.12, 19:25 ja twz uwielbiam pull&bear , ostatnia kolekcja jest fantastyczna a inne sprawdzone sklepy to h&m , i new yorker Odpowiedz Link Zgłoś
green121 Re: Mój ulubiony.... 14.04.12, 23:34 Ja kocham Reserved i Stradivarius. Tam zawsze coś kupię;* Odpowiedz Link Zgłoś
katjacarter_ Re: Wasz ulubiony.. 14.04.12, 23:42 nie mam ulubionego sklepu z ubraniami Odpowiedz Link Zgłoś
kika. Re: Wasz ulubiony.. 15.04.12, 00:04 eem. chyba nie mam ulubionego.. ogólnie to zawsze zaglądam do Reserved, Cubus'a Orsay'a i H&M ale nie mogę powiedzieć że to są moje ulubione sklepy. Zawsze obchodzę Pogorię dookoła i zaglądam do każdego sklepu. Także do P&B zajebiste spodnie tam mają! Odpowiedz Link Zgłoś
akwarystka Re: Wasz ulubiony.. 15.04.12, 11:28 Na pewno butik, cropp, reserved, H&M ale najbardziej house Odpowiedz Link Zgłoś