dariija 24.04.12, 17:59 co sądzicie o poznańskim 6 lo (paderek) ;d jaki jest tam próg dostania sie, orientujecie się, błagam o odpowiedzi.. ;d Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loczek151 Re: VI lo 25.04.12, 14:08 Jak mamy sie wypowiadać??? Ja nawet nie wiem gdzie to jest. Szansa że znajdziesz tutaj kogos z tej miejscowości jest naprawde mała. Spróbuj na mniej otwartym forum Odpowiedz Link Zgłoś
loczek151 Re: VI lo 25.04.12, 15:10 A no to sorry, źle przeczytałam (przemęczenie) Jednak i tak radzę ci inne forum Odpowiedz Link Zgłoś
klema Re: VI lo 20.05.12, 20:38 Zależy na jaką klasę. W gazecie pisało, że na medialną chyba ok 145, a na biol-chemy dziewczyna z paderka mówiła (chyba), że ok 128 pkt. Na dziennikarką parę lat temu dostał się mój znajomy z ok 120 pkt. Ale to było parę lat temu, więc teraz mogło się to zmienić. Kiedyś (jakoś w lutym) były na stronie progi z ubiegłych lat, ale potem je usunięto. Ogólnie to ta szkoła raczej nie jest za ładna ;p Ani wewnątrz, ani zewnątrz. Ale ma dość dobry poziom no i lokalizację. Jak byłam na drzwiach otwartych to wydawała się całkiem spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: VI lo 21.05.12, 21:05 na medialny trzeba mieć więcej, niż na biolchem? nie wierzę. u mnie na coś podobnego do medialnego można było dostać się mając 120 punktów po odwołaniu, na biolchem nie warto było startować, jeśli się nie miało chociaż 155 punktów. Odpowiedz Link Zgłoś
klema Re: VI lo 21.05.12, 22:46 To całkiem możliwe. W Głosie Wielkopolskim czy czymś takim pisało, że medialna w paderku to klasa najczęściej wybierana. Było coś takiego, że na jedno miejsce przypadają 3 czy 4 osoby. Przynajmniej tak pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
rose_alie Re: j. 21.05.12, 21:51 Nawet nie wiem gdzie jest dokładnie Poznań... Nigdy nie byłam w tym mieście... Łahahaha:d;d;d;d;d;d Trochę mi nie po drodze... Na Śląsku mieszkam... ;*** Silesia - Śląsk rządzi... ******* Odpowiedz Link Zgłoś