24.04.12, 17:59
co sądzicie o poznańskim 6 lo (paderek) ;d jaki jest tam próg dostania sie, orientujecie się, błagam o odpowiedzi.. ;d
Obserwuj wątek
    • dariija Re: VI lo 25.04.12, 13:51
      wypowiadajcie się, prooszę
      • loczek151 Re: VI lo 25.04.12, 14:08
        Jak mamy sie wypowiadać??? Ja nawet nie wiem gdzie to jest. Szansa że znajdziesz tutaj kogos z tej miejscowości jest naprawde mała. Spróbuj na mniej otwartym forum
        • dariija Re: VI lo 25.04.12, 14:29
          poznan to nie az tak male miasto.
          • loczek151 Re: VI lo 25.04.12, 15:10
            A no to sorry, źle przeczytałam (przemęczenie) sad Jednak i tak radzę ci inne forum
    • klema Re: VI lo 20.05.12, 20:38
      Zależy na jaką klasę. W gazecie pisało, że na medialną chyba ok 145, a na biol-chemy dziewczyna z paderka mówiła (chyba), że ok 128 pkt. Na dziennikarką parę lat temu dostał się mój znajomy z ok 120 pkt. Ale to było parę lat temu, więc teraz mogło się to zmienić.
      Kiedyś (jakoś w lutym) były na stronie progi z ubiegłych lat, ale potem je usunięto.
      Ogólnie to ta szkoła raczej nie jest za ładna ;p Ani wewnątrz, ani zewnątrz. Ale ma dość dobry poziom no i lokalizację.
      Jak byłam na drzwiach otwartych to wydawała się całkiem spoko.
      • jane_ Re: VI lo 21.05.12, 21:05
        na medialny trzeba mieć więcej, niż na biolchem? nie wierzę. u mnie na coś podobnego do medialnego można było dostać się mając 120 punktów po odwołaniu, na biolchem nie warto było startować, jeśli się nie miało chociaż 155 punktów.
        • klema Re: VI lo 21.05.12, 22:46
          To całkiem możliwe. W Głosie Wielkopolskim czy czymś takim pisało, że medialna w paderku to klasa najczęściej wybierana. Było coś takiego, że na jedno miejsce przypadają 3 czy 4 osoby. Przynajmniej tak pamiętam.
    • josephine_ j. 20.05.12, 21:02
      Nie wiem . ; / Nie jestem z tych stron ...
      • rose_alie Re: j. 21.05.12, 21:51
        Nawet nie wiem gdzie jest dokładnie Poznań... big_grin Nigdy nie byłam w tym mieście... Łahahaha:d;d;d;d;d;d Trochę mi nie po drodze... Na Śląsku mieszkam... ;*** Silesia - Śląsk rządzi... kiss*******

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka