Dodaj do ulubionych

Wredne komentarze..

30.04.12, 16:59
Wredne, złośliwe i nieuzasadnione komentzrze. Co o nich sądzicie? Bo mnie osobiście denerwuje taka krytyka..jeśli ktoś ma inne zdanie i się z tb nie zgadza powinien robić to w sposó , powiedzmy ..kulturalny..A wy? Jakie macie o tym zdanie?
Obserwuj wątek
    • koralina94 Re: Wredne komentarze.. 30.04.12, 18:39
      Popieram. Nie lubię chamskich ludzi, którzy bezpodstawnie jadą po innych. Nawet, jeśli ktoś wybitne mnie irytuje na forum, to i tak staram się nie zachowywać jak cham.
    • roksanaroxana Re: Wredne komentarze.. 30.04.12, 21:25
      okeeeej, czuję nawiązanie do mojego komentarza o sucharach. ale przecież to nie było ani chamskie ani wredne. ale jeżeli poczułaś się urażona to przepraszam.
      • pozytywna_6 Re: Wredne komentarze.. 01.05.12, 12:33
        Nie , to nie ma związku z twoim komentarzem. Szczerze mówiąc nawet go nie widziałam..smile
    • inbloom *______* 30.04.12, 23:55
      Lubię wszystko hejtować i być wredna dla ludzi i dość często istnieje możliwość że napiszę o parę słów za dużo , albo wyjadę z czymś niepotrzebnie i wychodzi taki wredny komentarz . Ale ch... , lubię to .
    • serduchowo Re: Wredne komentarze.. 01.05.12, 00:11
      ludzi tym wątkiem nie zmienisz, przyzwyczaj się, tak było, jest i będzie.
      • pozytywna_6 Re: Wredne komentarze.. 01.05.12, 12:35
        Nie zamierzam zmieciać ludzi. To , że świat jest okrutny ( no może bardziej ludzie) wiem i się nie łudzę , że bd inaczej.. Chodziło mi bardziej o poznanie waszych opini na ten temat..
    • milusia22 Re: Wredne komentarze.. 01.05.12, 12:41
      wkurza mnie to jednak sama tak czasem robię. hipokrytka? możliwe jednak nie zmienię się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka