lovewampires 04.05.12, 10:10 Heej;* Co myślicie o Justinie ? , czego w nim nie lubicie ? A co u niego jest zajebiste ? Piszcie <3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
truskawaa13 Re: Justin Bieber ? 04.05.12, 13:36 Nie mam nic do niego i nie ogarniam ludzi, którzy chcą go zabijać i tego typu sprawy. Jeeny, jest chłopak to niech sobie żyję, a innym kij w oko -.- Takie moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkponk Re: Justin Bieber ? 04.05.12, 14:31 Byłam wielką fanką JB, ale teraz trochę mi przeszło. Nie rozumiem ludzi, którzy piszą o nim, że jest pedałem, babą etc. Jeśli go nie trawią, to po co wchodzą w strony, wątki przeznaczone właśnie Biebsowi. Niektórzy zachowują się jak dzieci, pisząc, że by go zabili, spalili na stosie (jak to ostatnio powiedziała jedna kotkowiczka). Takie jest moje zdanie. -,- Odpowiedz Link Zgłoś
magic1504 Re: Justin Bieber ? 04.05.12, 17:17 Nie jestem jego fanką,ale toleruję ludzi,którzy go lubią słuchać. Tylko czasem wkurzam się,jak cały czas są o nim nowe plotki -.- Odpowiedz Link Zgłoś
johankaka Re: Justin Bieber ? 04.05.12, 18:59 Nie potrafie się wypowiedzieć na jego temat bo moło o nim wiem. Jedyne co to współczuję mu niektórych fanów . Odpowiedz Link Zgłoś
pozytywna_6 Re: Justin Bieber ? 04.05.12, 20:06 Nie lubie go, ale cóż nie wszystkich trzeba lubić.. nie widze w nim nic ciekawego, ale innym się podoba ...ale na jego koncert nawet za darmo bym nie poszła.. Odpowiedz Link Zgłoś
noicomipowiesz Re: Justin Bieber ? 05.05.12, 12:24 Ja nic nie mam do niego. Nie jestem jego fanką i tyle. ale nie wyzywam go do .. już nie powiem czego. Nie rozumiem ludzi którzy piszą o nim takie rzeczy.. żeby go zabili, żeby zerwał z Seleną itd.. Przecież to i tak nic nie da. A po za tym co my, dziewczyny z Polski, które widzą go na ekranach komputera możemy o nim wiedzieć?! Wiemy tylko jaką muzykę tworzy i z kim się spotyka.. Tak na prawdę to nie wiemy jaki on jest.. Odpowiedz Link Zgłoś
stopkatka Re: Justin Bieber ? 05.05.12, 17:28 Mnie denerwuje to, że jest go wszędzie trochę za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
monikicia Re: Justin Bieber ? 05.05.12, 18:58 Mnie tez denerwuje to,ze wszystko o nim jest duzo.. nie nawidze go.. ; / Odpowiedz Link Zgłoś