mariegold 07.06.12, 15:53 No właśnie, jaką szkołę wybieracie po gimnazjum??? Ja ide do liceum na profil ekonom-mat., a wy?www.kotek.pl/i/emoticons/tongue_out.gif Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seven.seas Klasa francuska. 07.06.12, 16:26 Liceum Ogólnokształcące ;P. A jak nie to klasa prawnicza,lub biol-chem w tym samym liceum. Choć skrycie wierzę ,że się dostanę do klasy francuskiej ;P . Odpowiedz Link Zgłoś
mariegold Re: Klasa francuska. 07.06.12, 17:58 seven.seas napisał(a): > Liceum Ogólnokształcące ;P. > A jak nie to klasa prawnicza,lub biol-chem w tym samym liceum. > Choć skrycie wierzę ,że się dostanę do klasy francuskiej ;P . to taka jest????????? Z rozszerzonym francuskim, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
seven.seas Re: Klasa francuska. 07.06.12, 18:32 Tak . Ale już go trzeba znać ;P. I masz tam po francusku historię,chemię,geografię i 16 godzin francuskiego tygodniowo ;P. Odpowiedz Link Zgłoś
aveugle Re: Klasa francuska. 27.07.12, 13:20 o jaa, ale fajnie i mądrze pomyślane! Odpowiedz Link Zgłoś
stopkatka Re: Gimnazjum i co dalej? 07.06.12, 20:00 Ja idę do liceum ogólnokształcącego do klasy humanistycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
olusia... Re: Gimnazjum i co dalej? 02.07.12, 23:57 bio-chem-fiz Boję się, bo mam słabą nauczycielkę chemii Odpowiedz Link Zgłoś
mella0808 LO- profil mat-inf 03.07.12, 10:42 Ja idę do Liceum Ogólnokształcącego na profil mat-inf, a roszerzone przedmioty będę mieć: matematyka, informatyka, geografia i angielski, a drugi jezyk niemiecki Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: Gimnazjum i co dalej? 06.07.12, 10:26 po wakacjach wybieram się do nowej szkoły , idę do technikum na profil organizacja reklamy Odpowiedz Link Zgłoś
coffeetv Re: Gimnazjum i co dalej? 18.07.12, 17:14 gimnazjum, gimnazjum. Kiedy to było to gimnazjum ... zapraszam na bloga being-brainwashed.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
nnaattaallaa Re: Gimnazjum i co dalej? 19.07.12, 15:07 klasa humanistyczno-językowa . Miałam iść do angielsko-hiszpańskiej, ale ostatecznie zdecydowałam się angielsko-francuskiej . Odpowiedz Link Zgłoś
roswell15 Re: Gimnazjum i co dalej? 25.07.12, 09:31 Ja również idę do liceum,z tym że na profil humanistyczny(politologiczno-dziennikarski) Odpowiedz Link Zgłoś
xquietx Re: Gimnazjum i co dalej? 27.07.12, 14:13 LO, profil biologiczno-społeczny Odpowiedz Link Zgłoś
leightonlove Re: Gimnazjum i co dalej? 27.07.12, 15:05 Ja po gimnazjum wybrałam LO i profil humanistyczny Ale liceum już za mną i teraz czekam, aż rozpocznie się rok akademicki, ponieważ w tym roku rozpoczynam prawo na Uniwersytecie Śląskim Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Gimnazjum i co dalej? 27.07.12, 16:13 profil humanistyczny z drugim językiem włoskim C : Odpowiedz Link Zgłoś
cesautres human ;d 27.07.12, 19:35 mam gdzieś opinie innych , zawsze czułam się humanistką Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Idę do liceum na profil przyrodniczy :) 27.07.12, 20:30 Od zawsze bardzo lubiłam przedmioty przyrodnicze i mnie interesowały głównie biologię i dlatego poszłam w ich kierunku będę miała rozszerzoną biologię ,geografię i informatykę która nie jest przedmiotem przyrodniczym no ale jest to rozszerzone ale głównie biologia i geografia ) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Gimnazjum i co dalej? 11.08.12, 00:42 liceum ogólnokształcące na rozszerzeniu WOS, historia, polski, angielski, niemiecki liceum profilowane profil dziennikarsko - medialny liceum plastyczne profil fotograf Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Gimnazjum i co dalej? 11.08.12, 00:44 tzn. ja napisałam trzy szkoły do których chce iść! XD liczę na to, że dostanę się do którejś. ^ ^ Odpowiedz Link Zgłoś
justa567 Re: Gimnazjum i co dalej? 11.08.12, 09:01 Ja jeszcze nwm dopiero idę do 3 gimnazjum Odpowiedz Link Zgłoś
mrucz Re: Gimnazjum i co dalej? 14.08.12, 12:26 technikum o profilu organizacja reklamy // kampania reklamowa Odpowiedz Link Zgłoś