karolina7464 18.07.12, 19:52 nie wiem dlaczego ale jest to dla mnie bardzo ważne ja chce być weterynarzem dzięki wszystkim za odpowiedzi przesyłam całuski PS. napiszcie czym się interesujecie i jakie jest wasze hobby Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
takainna Re: Kim chcecie być w przyszłości ??? 19.07.12, 12:29 Ja interesuję się głównie muzyką, książkami itp.. Też chcę być weterynarzem, ale rodzice twierdzą, że źle zrobiłabym wybierając taki zawód. Ale ja właśnie chcę pomagać zwierzętom. A jeśli nie to to medycyna. Trochę trudno, dużo nauki, ale to mnie nie zniechęca - inni sobie poradzili, to czemu ja nie mam dać rady ? ;d A trzecia opcja to dziennikarstwo - coś z innej beczki. Sama nie wiem czemu, lubię pisać, fotografować itp. Więc czemu nie ? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
muse_fan Re: Kim chcecie być w przyszłości ??? 19.07.12, 12:32 Architekt, a moim hobby jest robienie bransoletek, rysowanie, czytanie, koszykówka;d Odpowiedz Link Zgłoś
coffeetv Re: Kim chcecie być w przyszłości ??? 19.07.12, 12:36 bogata, piękna i wiecznie młoda ;D taki mój plan zapraszam : being-brainwashed.blogspot.com/ being-brainwashed.blogspot.com/ being-brainwashed.blogspot.com/ being-brainwashed.blogspot.com/ being-brainwashed.blogspot.com/ being-brainwashed.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
nnaattaallaa Re: Kim chcecie być w przyszłości ??? 19.07.12, 15:10 dziennikarką lub aktorką. wiem, wiem, marzenia jak u małych dziewczynek, a szanse bardzo małe, ale jednak bardzo ciągnie mnie do artystycznych i podróżniczych rzeczy . Odpowiedz Link Zgłoś
stella_15 Nie mm pojęcia 19.07.12, 16:12 Ostatnio bardzo często o tym myslę, ponieważ w przyszłym roku będę zdawać mature i ..nie mam zielonego pojęcia! Zmieniam zdanie co pięć minut. Ostatni pomysl to stomatolog, ale nie wiem czy sie uda. Spróbować można. Ogólnie medycyna mnie kręci ale trzeba chyba jak nalepiej zdać maturę.. Odpowiedz Link Zgłoś
rememberina Re: Kim chcecie być w przyszłości ??? 19.07.12, 16:17 kryminologia, psychologia, kognitywistyka, amerykanistyka/anglistyka i filologia to coś co mnie kręci najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
boo.bear -___- 19.07.12, 16:35 Szczerze ? Nie mam pojęcia. Ciągle myślę o tym co bym chciała robić i do jakiej szkoły, po gimnazjum pójdę i nie mam pojęcia. ; [ Najbardziej interesuje mnie fotografia. Odpowiedz Link Zgłoś
seven.seas Miliarderką 19.07.12, 17:07 A tak na poważnie : Kardiolog/Neurolog + pisanie książek lub Historyk sztuki + filologia romańska + pisanie książek Odpowiedz Link Zgłoś
olcia1357 Re: Kim chcecie być w przyszłości ??? 19.07.12, 17:09 bardzo bym chciała zostać pisarką pisma np.dla mlodzieży,ponieważ uwielbiam pisać historyjki i nie tylko... ale moje hobby jest zupełnie w innym kierunku ponieważ uwielbiam grać na gitarze i pisać piosenki (mam ich razem 49) mam nadzieje że spełni się moje marzenie zostanę kimś ważniejszym od sprzątaczek... MAM NADZIEJĘ ŻE POMOGŁAM. Odpowiedz Link Zgłoś
katjacarter_ Re: Kim chcecie być w przyszłości ??? 19.07.12, 19:45 najbardziej to weterynarzem, albo dziennikarką sportową, psychologiem lub tłumaczem języka niemieckiego Odpowiedz Link Zgłoś
never_ Re: Kim chcecie być w przyszłości ??? 19.07.12, 20:43 mam kilka wariantów, w których widziałabym się zawodowo. po pierwsze psychiatra i praca w jakimś ośrodku. po drugie coś związanego z historią i praca w jakimś instytucie. po trzecie archeolog i różne badania (to co szczególnie mnie interesuje) i praca na uniwersytecie. ewentualnie jakaś filologia np. rosyjska. oczywiście z moich dziecięcych marzeń pozostała także medycyna, ale zobaczymy jak będę stała w liceum z chemią i biologią Odpowiedz Link Zgłoś
riri48 Re: Kim chcecie być w przyszłości ??? 19.07.12, 21:34 Kiedyś chciałam być fryzjerką... Teraz nie wiem... Interesuję się muzyką i śpiewaniem mam zamiar dążyć w tym celu Moim marzeniem jest zaśpiewać na Madison Square Garden... W tedy bym wiedziała że coś osiągnęłam Odpowiedz Link Zgłoś
bubblepop Re: Kim chcecie być w przyszłości ??? 20.07.12, 11:47 Hmm... kiedyś chciałam zostać piosenkarką albo aktorką, ale już mi przeszło odkryłam, że nie mam predyspozycji Obecnie chciałabym być tłumaczem przysięgłym języka włoskiego lub prawnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 20.07.12, 12:00 nie wiem . na dzień dzisiejszy chciałabym pójść na prawo ale cholera wie jak się sprawy potoczą :p Odpowiedz Link Zgłoś
wampire13 :) 20.07.12, 22:22 Swoją przyszłość wiążę z dziennikarstwem...strasznie chciałabym być dziennikarką Marzę również o karierze pisarki..bardzo lubię pisać i wiem, że jestem w tym dobra. Może kiedyś to pragnienie się spełni Trzymam kciuki za wszystkich takich jak ja ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: :) 21.07.12, 18:00 chcę być artystką grafikiem. kocham sztukę, tworzenie i takie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
golden_star Re: Kim chcecie być w przyszłości ??? 22.07.12, 13:05 Inżynier biomedyczny, Biotechnolog, Dziennikarka sportowa , lekarz psychiatra albo filolog ze specjalizacją język francuski i hiszpański Odpowiedz Link Zgłoś
madziunia1200 Re: Kim chcecie być w przyszłości ??? 22.07.12, 21:32 Mam 13 lat i strasznie chciałabym zostać pediatrą. Nie wiem skąd to się wzięło, ale moja mama jest pielęgniarką dla noworodków i kilka razy odwiedzałam ją w pracy. Więc chyba stąd. Poza tym bardzo lubię biologie i chemie. Odpowiedz Link Zgłoś
omajgasz Re: Kim chcecie być w przyszłości ??? 22.07.12, 23:20 Sędzia Rodzinny lub prokurator *.* Ogólnie Prawo ;d Ale zagłębiając się w strefie marzeń to Aktorka Ale chyba raczej pozostanę na Ziemi ;d Odpowiedz Link Zgłoś
justa567 Re: Kim chcecie być w przyszłości ??? 23.07.12, 08:56 Ja chciałabym zostać kucharką Odpowiedz Link Zgłoś
karou189 Re: Kim chcecie być w przyszłości ??? 23.07.12, 14:38 Bardzo interesuje mnie fotografia, więc pójdę raczej w tym kierunku. Ale moim marzeniem jest studiowanie japonistyki i bycie pisarką. Nie wiem czy się spełnią, ale warto próbować Odpowiedz Link Zgłoś
przerys Re: Kim chcecie być w przyszłości ??? 24.07.12, 10:44 Tak się zastanawiam nad fotografem, albo perkusistką. Nie wiem, nie mogę się zdecydować. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata_ryz Re: Kim chcecie być w przyszłości ??? 24.07.12, 22:30 jak miałam tak z 16 lat to mówiłam że zostanę weterynarzem ale biologia to nie jest moja mocna strona więc dostosowałam się do zapotrzebowań rynku i zostałam fryzjerką a teraz kończę kosmetykę w AP Edukacji w Olsztynie Odpowiedz Link Zgłoś
noemi660 Re: Kim chcecie być w przyszłości ??? 26.07.12, 20:20 Dziennikarką. Lubię robić zdjęcia , pisać różne artykuły , słuchać piosenek i tańczyć Odpowiedz Link Zgłoś