Dodaj do ulubionych

Kim chcecie być w przyszłości ???

18.07.12, 19:52

nie wiem dlaczego ale jest to dla mnie bardzo ważne smile
ja chce być weterynarzem
dzięki wszystkim za odpowiedzi przesyłam całuski kiss

PS. napiszcie czym się interesujecie i jakie jest wasze hobby smirk
Obserwuj wątek
    • takainna Re: Kim chcecie być w przyszłości ??? 19.07.12, 12:29
      Ja interesuję się głównie muzyką, książkami itp.. Też chcę być weterynarzem, ale rodzice twierdzą, że źle zrobiłabym wybierając taki zawód. Ale ja właśnie chcę pomagać zwierzętom. A jeśli nie to to medycyna. Trochę trudno, dużo nauki, ale to mnie nie zniechęca - inni sobie poradzili, to czemu ja nie mam dać rady ? ;d A trzecia opcja to dziennikarstwo - coś z innej beczki. Sama nie wiem czemu, lubię pisać, fotografować itp. Więc czemu nie ? ;p
    • muse_fan Re: Kim chcecie być w przyszłości ??? 19.07.12, 12:32
      Architekt, a moim hobby jest robienie bransoletek, rysowanie, czytanie, koszykówka;d
    • coffeetv Re: Kim chcecie być w przyszłości ??? 19.07.12, 12:36
      bogata, piękna i wiecznie młoda ;D taki mój plan
      zapraszam : being-brainwashed.blogspot.com/
      being-brainwashed.blogspot.com/
    • nnaattaallaa Re: Kim chcecie być w przyszłości ??? 19.07.12, 15:10
      dziennikarką lub aktorką. wiem, wiem, marzenia jak u małych dziewczynek, a szanse bardzo małe, ale jednak bardzo ciągnie mnie do artystycznych i podróżniczych rzeczy .
    • stella_15 Nie mm pojęcia 19.07.12, 16:12
      Ostatnio bardzo często o tym myslę, ponieważ w przyszłym roku będę zdawać mature i ..nie mam zielonego pojęcia! Zmieniam zdanie co pięć minut. Ostatni pomysl to stomatolog, ale nie wiem czy sie uda. Spróbować można. Ogólnie medycyna mnie kręci big_grin ale trzeba chyba jak nalepiej zdać maturę..
    • rememberina Re: Kim chcecie być w przyszłości ??? 19.07.12, 16:17
      kryminologia, psychologia, kognitywistyka, amerykanistyka/anglistyka i filologia to coś co mnie kręci najbardziej.
    • boo.bear -___- 19.07.12, 16:35
      Szczerze ? Nie mam pojęcia. Ciągle myślę o tym co bym chciała robić i do jakiej szkoły, po gimnazjum pójdę i nie mam pojęcia. ; [
      Najbardziej interesuje mnie fotografia.
    • seven.seas Miliarderką 19.07.12, 17:07
      A tak na poważnie :
      Kardiolog/Neurolog + pisanie książek
      lub
      Historyk sztuki + filologia romańska + pisanie książek
    • olcia1357 Re: Kim chcecie być w przyszłości ??? 19.07.12, 17:09
      bardzo bym chciała zostać pisarką pisma np.dla mlodzieży,ponieważ uwielbiam pisać historyjki i nie tylko... ale moje hobby jest zupełnie w innym kierunku ponieważ uwielbiam grać na gitarze i pisać piosenki (mam ich razem 49) mam nadzieje że spełni się moje marzenie zostanę kimś ważniejszym od sprzątaczek...
      MAM NADZIEJĘ ŻE POMOGŁAM. wink
    • katjacarter_ Re: Kim chcecie być w przyszłości ??? 19.07.12, 19:45
      najbardziej to weterynarzem, albo dziennikarką sportową, psychologiem lub tłumaczem języka niemieckiego
    • never_ Re: Kim chcecie być w przyszłości ??? 19.07.12, 20:43
      mam kilka wariantów, w których widziałabym się zawodowo.
      po pierwsze psychiatra i praca w jakimś ośrodku. po drugie coś związanego z historią i praca w jakimś instytucie. po trzecie archeolog i różne badania (to co szczególnie mnie interesuje) i praca na uniwersytecie. ewentualnie jakaś filologia np. rosyjska. oczywiście z moich dziecięcych marzeń pozostała także medycyna, ale zobaczymy jak będę stała w liceum z chemią i biologią big_grin
    • riri48 Re: Kim chcecie być w przyszłości ??? 19.07.12, 21:34
      Kiedyś chciałam być fryzjerką... Teraz nie wiem... Interesuję się muzyką i śpiewaniem mam zamiar dążyć w tym celu wink Moim marzeniem jest zaśpiewać na Madison Square Garden... W tedy bym wiedziała że coś osiągnęłam smile
    • bubblepop Re: Kim chcecie być w przyszłości ??? 20.07.12, 11:47
      Hmm... kiedyś chciałam zostać piosenkarką albo aktorką, ale już mi przeszło odkryłam, że nie mam predyspozycji big_grin Obecnie chciałabym być tłumaczem przysięgłym języka włoskiego lub prawnikiem.
    • marsjanka115 x__x 20.07.12, 12:00
      nie wiem . na dzień dzisiejszy chciałabym pójść na prawo ale cholera wie jak się sprawy potoczą :p
    • wampire13 :) 20.07.12, 22:22
      Swoją przyszłość wiążę z dziennikarstwem...strasznie chciałabym być dziennikarką smile

Marzę również o karierze pisarki..bardzo lubię pisać i wiem, że jestem w tym dobra. Może kiedyś to pragnienie się spełni wink

Trzymam kciuki za wszystkich takich jak ja ^^
      • lilii_95 Re: :) 21.07.12, 18:00
        chcę być artystką grafikiem.
        kocham sztukę, tworzenie i takie tam.
    • golden_star Re: Kim chcecie być w przyszłości ??? 22.07.12, 13:05
      Inżynier biomedyczny, Biotechnolog, Dziennikarka sportowa big_grin, lekarz psychiatra albo filolog ze specjalizacją język francuski i hiszpański
    • andreapain future ! 22.07.12, 20:36
      Chcę być notariuszem smile
    • madziunia1200 Re: Kim chcecie być w przyszłości ??? 22.07.12, 21:32
      Mam 13 lat i strasznie chciałabym zostać pediatrą. Nie wiem skąd to się wzięło, ale moja mama jest pielęgniarką dla noworodków i kilka razy odwiedzałam ją w pracy. Więc chyba stąd. smile Poza tym bardzo lubię biologie i chemie. big_grin
      • omajgasz Re: Kim chcecie być w przyszłości ??? 22.07.12, 23:20
        Sędzia Rodzinny lub prokurator *.* Ogólnie Prawo ;d Ale zagłębiając się w strefie marzeń to Aktorka suspicious Ale chyba raczej pozostanę na Ziemi ;d
    • justa567 Re: Kim chcecie być w przyszłości ??? 23.07.12, 08:56
      Ja chciałabym zostać kucharką tongue_out
    • karou189 Re: Kim chcecie być w przyszłości ??? 23.07.12, 14:38
      Bardzo interesuje mnie fotografia, więc pójdę raczej w tym kierunku.
      Ale moim marzeniem jest studiowanie japonistyki i bycie pisarką. Nie wiem czy się spełnią, ale warto próbować smile
    • przerys Re: Kim chcecie być w przyszłości ??? 24.07.12, 10:44
      Tak się zastanawiam nad fotografem, albo perkusistką. Nie wiem, nie mogę się zdecydować.smile
    • gorzata_ryz Re: Kim chcecie być w przyszłości ??? 24.07.12, 22:30
      jak miałam tak z 16 lat to mówiłam że zostanę weterynarzem ale biologia to nie jest moja mocna strona więc dostosowałam się do zapotrzebowań rynku i zostałam fryzjerką a teraz kończę kosmetykę w AP Edukacji w Olsztynie
    • noemi660 Re: Kim chcecie być w przyszłości ??? 26.07.12, 20:20
      Dziennikarką. Lubię robić zdjęcia , pisać różne artykuły , słuchać piosenek i tańczyćwink
    • nicoole Ja bym chciała być:) 08.08.12, 16:08
      Lekarzemsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka