Dodaj do ulubionych

Strój jak z teledysku?

22.11.12, 20:38
Kociaki, pomóżcie!
15 grudnia idę na 18tkę. Będzie to impreza tematyczna, mamy przebrać się za postaci z teledysków. No i tu pojawia się problem - za jaką postać się przebrać? Tak, żeby w miarę możliwości strój skompletować z raczej zwyczajnych ciuchów, bo nie uśmiecha mi się kupować tylu nowych na jedną okazję. I żeby postać była w miarę rozpoznawalna. Samej jest mi trudno taką znaleźć, bo słucham głównie starszej muzyki i w teledyskach zbyt wielu kobiet, dziewczyn nie dostrzegam. uncertain
Liczę na Waszą pomoc wink
Obserwuj wątek
    • moonlight_002 Re: Strój jak z teledysku? 23.11.12, 02:15
      Ja bym wybrała strój w stylu Michaela Jacksonasmile Niby prosty ale każdy go rozpoznasmile
      • justa567 Re: Strój jak z teledysku? 23.11.12, 14:46
        Zgadzam się smile
        • sims Re: Strój jak z teledysku? 23.11.12, 16:01
          jw, albo coś jak taylor swift- dziewczęco po prostu smile
    • boobs Re: Strój jak z teledysku? 23.11.12, 16:10
      Może Coś Z Lady Gagi ? big_grin Nie no , może Ke$ha ? Strzałka na oku itp big_grin
    • zakrecona19 Re: Strój jak z teledysku? 23.11.12, 16:21
      No nie wiem, może Taylor Swift, Selena Gomez, albo Demi Lovato. Mam nadzieje, że pomogłam big_grin
    • mrs.winchester Re: Strój jak z teledysku? 23.11.12, 17:00
      Powiem Ci... że możesz się przebrać za...Shakirę z teledysku Whenever Wherever
      https://i586.photobucket.com/albums/ss305/poetyingem/snapshot20090721194001.jpg
    • madisa Re: Strój jak z teledysku? 23.11.12, 18:22
      O ile chcesz, by było fajnie, a nie kiczowato - nie wybierałabym Selenki, Demi itp. pewnie fanki zaraz się obrażą, ale na forum podaje się swoje propozycje smile zatem ja nie wybierałabym ich, bo są... zwykłe, no i przede wszystkim oklepane i zdecydowanie za stare, jak na Ciebie i 18-tkę. Może tak jak ktoś podpowiedział Jackson, Lady Gada, Shakira, na Jacksona będzie najłatwiej, nawet jak nie massz spodni czy marynarki, łatwo pożyczysz od rodziny, nawet części męskiej, fajnie wygląda smile
      jak chcesz, to wpadnij na my-only-dream-is-you.blogspot.com/
      • trendywendy Re: Strój jak z teledysku? 23.11.12, 21:24
        Ja też nie wybierałabym Seleny, Demi, itp. bo tak na prawdę nie ma w nich nic charakterystycznego. Podoba mi się pomysł z M.J. A moja propozycja to Rihanna z we found love (szczególnie zarzucone do przodu włosy, takie pokręcona i bandanka + jakieś krotkie obcisłe ciuchy) wink
    • wolf_ev Slash . 24.11.12, 00:22
      Michael Jackson albo Slash ;p
      • wolf_ev Re: Slash .- więcej 24.11.12, 00:26
        Jak już o Slashu mowa, to wiesz... Załatwiłabyć taką czapkę, jakiś pasek(owinąć wokół czapki, jak on) rurki, jakąś bandankę w tylną kieszeń włożyć, koszulę i skórę. No i włosy pokręcone - i już xd
        • kicia377 Re: Slash .- więcej 24.11.12, 12:22
          Ooo jestem na Slashem jak koleżanka wyżej zaproponowała. Łatwo się za niego przebrać, tak mi się przynajmniej wydaje. big_grin
          Jackson też niczego sobie. wink
          Moje propozycje: John Lennon, Joan Jett, Amy Winehouse, Kiss.
          Na razie tylko tyle przychodzi mi do głowy. smile
    • saranna Re: Strój jak z teledysku? 24.11.12, 12:54
      Najepsza chyba by była Riri z We Found Love wink
    • marti12_98 Re: Strój jak z teledysku? 24.11.12, 18:25
      Strój koniecznie musi być dziewczęcy? Ja bym proponowała na przykład ubiór Bille Joe (Green Day) z teledysku "Amercian Idiot"- prosta sprawa, czarne rurki, czarna koszula i czerwony krawat. Jest to dość charakterystyczne, a na pewno nie będzie problemu z znalezieniem takich ciuchów w domu. Charakterystyczny jest też KISS, jeżeli uda ci się pomalować tak ja członkom zespołu, połowa drogi za tobą, gorzej żeby ubrać się w ich stylu. Zawsze możesz coś pokombinować i powiedzieć, że to dziewczęca wersja KISS smile A i ten pomysł ze Slashem, o którym pisały dziewczyny wyżej jest genialny wink. Jeżeli zależy ci na tym, żeby było to coś z "dzisiejszych" gwiazd to możesz spróbować z Nicki Minaj, widziałam parę teledysków, na pewno byś się wyróżniała, rzecz w tym, że podrobić jej styl to nie lada wyzwanie. Powodzenia smirk
      • hatterka Re: Strój jak z teledysku? 24.11.12, 21:07
        Dzięki za odpowiedzi, nie spodziewałam się tylu propozycji smile

Wcześniej myślałam nad Rihanną właśnie, ewentualnie Shakirą, ale parę osób, które idą, też już o nich wspominało, a nie chcę się powtórzyć. Podoba mi się pomysł z MJ, aż mi wstyd, że na to sama nie wpadłam, ale już całkiem urzekł mnie KISS, tylko faktycznie, ze strojami może być ciężko. Bo w sumie macie rację, nie musi być przecież damski strój.
        Poprzypominam sobie jeszcze teledyski ww. wykonawców, na pewno coś mi wpadnie w oko.
        Na wszelki wypadek mam wyjście awaryjne, bo nie jest powiedziane, że musi to być piosenkarz, może być osoba tylko występująca w teledysku, więc myślałam też o dziewczynie z Misery Maroon 5, bo potrzebna byłaby mi tylko czarna rękawiczka, z tym problemów raczej bym nie miała, a ta postać jest dosyć rozpoznawalna wśród moich znajomych. Ale nie ukrywam, że część Waszych propozycji dużo bardziej mi się podoba. suspicious Mam jeszcze trochę czasu, więc na pewno coś wybiorę. Jeszcze raz wielkie dzięki! big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka