Dodaj do ulubionych

Agresja chłopaka.

26.01.13, 10:03
Powiedzcie,co sądzicie o chłopaku,który szarpie swoją dziewczyne,popycha ją...itp
Usprawiedliwia się tym,że zachowuje się tak ponieważ ona go kłamie i nie mówi za pierwszym razem prawdy.Ale tylko dlatego,że On starsznie ją kontroluje i trzyma na krótkiej smyczy m.in ogranicza jej kontakty ze znajomymi. Czy jego zachowanie jest wybaczalne? Ona bardzo kocha Go, On ją zresztą też.Ona zrywała z nim kilka razy przez jego agresywne zachowanie ale nie zdołała tego związku definitywnie zakończyć. Wiem chora miłość ale myślę,że prawdziwa a Waszym zdaniem jak jest?
Dodam jeszcze,że On tylko tak się zachowywyuje jak się na coś wkurzy,ogolnie na jej zachowanie. A tak na codzień bez spiny jest bardzo kochany i takiego chłopaka ze swiecą w ręku szukać tylko,że własnie zdarza mu się włączać agresja.
Obserwuj wątek
    • mysterious69 PS. 26.01.13, 10:05
      Ona rozmawiała z Nim o jego zachowaniu i prosiła o zmianę nie raz. Obiecywał poprawe,obiecywał...i nic
      • cassandre Re: PS. 26.01.13, 10:15
        On nie ma prawa ograniczać ci kontaktów ze znajomymi. Nie może on cię bić i zastraszyć! Zerwij z nim już definitywnie. To jest toksyczny związek,i moim zdaniem nie warto go już ratować. Twój chłopak wszystko rozwalil, i masz prawo od niego odejść. A to ze jest czasem miły,to i tak nie zmienia tego,co robi kiedy się wkurzy. Dziewczyno,nie brnij w to!
      • nopenopenope Re: PS. 29.01.13, 18:18
        Nie ma prawa ograniczać ci kontaktów ze znajomymi, nie ma prawa kazać ci robić czegoś, na co nie masz ochoty itp., a już szczególnie nie ma prawa cię bić, szarpać i sprawiać w jakikolwiek inny sposób ból! Zakończ ten związek, bo to jest toksyczny związek, sama sobie nim szkodzisz, wiem, że to ciężka sprawa, ale jeszcze znajdziesz chłopaka, lepszego niż ten, który nie będzie ci wyrządzał krzywdy...
    • areska3 Re: Agresja chłopaka. 29.01.13, 18:59
      Ta dziewczyna powinna z nim zerwać! koniecznie! Pamiętaj, jeżeli chłopak raz przekroczy ta niewidzialną granice (tj. uderzy cie, popchnie) już zawsze tak będzie. Taki człowiek jest agresywny, już zawsze, przy najmniejszej kłótni może Cię pobić, uderzyć itp. Teraz są to małe popchnięcia, szarpaniny, ale zastanów się co będzie kiedyś skoro robi to już teraz?
    • koralina94 Re: Agresja chłopaka. 29.01.13, 22:21
      Dziewczyna powinna się poważnie zastanowić, czy dalej chce tkwić w takim związku i wciąż się oszukiwać, że chłopak się zmieni. Jeśli jej nie szanuje, to nagle nie zacznie, niestety. Poza tym, dziewczyna już zawsze będzie się bała mówić mu o czymkolwiek, byle tylko go nie rozsierdzić. On nie ma prawa sterować nią do tego stopnia.
    • justa567 Re: Agresja chłopaka. 30.01.13, 09:26
      Powinna z nim jak najszybciej zerwać
    • paulolajna Re: Agresja chłopaka. 31.01.13, 06:39
      wiem, że będzie ci ciężko, ale MUSISZ z nim zerwać.
      żaden chłopak nie ma prawa cię bić, szarpać i popychać. jeżeli już teraz ma napady agresji to zastanawiałaś się co będzie za kilka lat? jak będzie dorosły? uwierz mi, będzie jeszcze gorzej.
      on nie ma prawa cię ograniczać. nie ma prawa trzymać cię na smyczy i kontrolować. nie jesteś jego własnością, nie jesteś kukłą w jego rękach rozumiesz?
      zakończ ten toksyczny związek jak najszybciej, nie ma sensu go dłużej ciągnąć.
    • ryszardama Re: Agresja chłopaka. 01.02.13, 11:20
      Typowe zachowanie ofiary 'normalnie jest wspaniały, ale...'
    • rogaliczek Re: Agresja chłopaka. 01.02.13, 11:48
      No to raczej nie szukałabym go ze świecą. Ta sytuacja jest porównywalna do tych z damskimi bokserami. Teraz może jeszcze nie jest tak źle, ale jeżeli nie przerwie się ciągu, wyrośnie z niego niezłe ziółko. Twoja koleżanka powinna z nim zerwać. Co to za miłość jeżeli jest trująca? Czy na prawdę dla chłopaka ta dziewczyna chce zrezygnować ze wszystkiego...? Jest jeszcze młoda, znajdzie sobie innego chłopaka, takiego, którego nie będzie niewolnicą. No bez przesady, miłość powinna być tolerancyjna i mieć zaufanie. Co to za związek, jeżeli jedna z osób jest w nim dosłownie zamknięta. Ja na jej miejscu szybko zmykałabym od takiego.
    • majson Re: Agresja chłopaka. 01.02.13, 17:58
      generalnie ja bym takiego rzuciła uncertain no sorry powinien dziewczynę szanować a nie trzymać na smyczy jak psa i jeszcze ją szturchać czy coś. nawet jak na codzien jest cudowny, słodki, romantyczny to takie odpały o czymś świadczą uncertain powinien nad sobą panować
    • mysterious69 Ale Ona.. 02.02.13, 11:51
      strasznie Go kocha, zerwała z Nim na kilka dni i była w totalnym dołku,nie umiała bez niego funkcjonować...wróciła...
      • owczarnia Re: Ale Ona.. 06.03.13, 21:07
        toksyczny związek : (
    • owczarnia bzdura! 06.03.13, 21:06
      ludzie pokazują prawdziwą twarz tylko w trudnych sytuacjach. skoro się tak zachowuje, to absolutnie nie można powiedzieć, że go ze świecą szukać. to najgorsza bzdura. TOKSYCZNY ZWIĄZEK, trzeba go zakończyć dla dobra dziewczyny

serceserce
    • jb.0la ... 10.03.13, 20:29
      lekko chore
      nie wyobrażam sobie, żeby mój chłopak mnie bił, szarpał, popychał, cokolwiek by się nie działo
    • cynizmjestfajny Re: Agresja chłopaka. 11.03.13, 20:20
      LOL, Rihanna.brawo
    • yourbadream Niech go zostawi i się nawet nie ogląda! 11.03.13, 21:43
    • caffeelattee Re: Agresja chłopaka. 16.03.13, 23:18
      Uważam, ze chłopak jeszcze nie dojrzał do bycia z drugą osobą i jest bardzo, ale to bardzo zaborczy. Zerwałabym z kimś takim po prostu.
    • slodkiporanek Re: Agresja chłopaka. 10.04.13, 23:19
      Jak dla mnie takie zachowanie jest niewybaczalne. Żaden powód nie jest dobry.
      I nie ma usprawiedliwienia. Jak się kogoś kocha, to się mu nie robi krzywdy i już.
    • karolinka20 Re: Agresja chłopaka. 11.04.13, 11:57
      Sorry, ale... nie wiem, co o tym myslec. Trzeba powiedziec temu chlopakowi, zeby przestal sie w ten sposob zachowywac. uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka