Dodaj do ulubionych

problem z kumpelą

17.03.13, 10:31
Dziewczyny!
Mam problem z kumpelą wydaje mi sie że robi mnie w balona, oszukuje mnie.Nie odbiera telefonów i twierdzi, że nie słyszała, jak dzwoni jej telefon, a jak jestem u niej to zawsze ma telefon w łapie.sad zdarzasie jej, że mnie obgaduje, a później sie nie przyznaje i przymila. nie wiem co z znią się dzieje, kiedys była inna, ale nadal tak samo jesteśmy sobie bliskie,ale niestety mysle, że oddalamy sie od ciebie, a gdy chce znią rozmawiać zamyka sie w sobie i nic nie powiesad co mam znią zrobić/
Obserwuj wątek
    • mesajahforever Re: problem z kumpelą 17.03.13, 12:17
      Też miałam takie przypadkie. Ja Ci radze zostawić ją zanim ona to zrobi a na pewno chce to zrobić.
    • grim *** 17.03.13, 12:43
      Zostaw ją. Lepiej teraz niż później jak będzie gorzej. Skoro cię okłamuje to po co masz się z nią przyjaźnić? Czy to w ogóle ma jakiś sens?
      • maniula125 Re: *** 17.03.13, 13:48
        masakra. amoże poczekać jeszcze trochę? chciałam zasięgnąć od was porady, czy z nia porozmawiać, bo ona rozmawiać chyba nie umiesad

• grim Re: *** 17.03.13, 13:58
          Wiesz spróbować zawsze można. Pogadaj z nią jak najszybciej, ale nie owijaj w bawełnę. Powiedz co ci leży na sercu, jeśli nie zrozumie to znaczy, że nie była warta zachodu.
    • shakira98 Re: problem z kumpelą 18.04.13, 21:15
      Jeśli cię obgaduje, to wiedz, że coś jest nie tak. Normalnie koleżanek/przyjaciółek się nie obgaduje, bo to jest chamskie... jeżeli jest taka odważna to nich powie ci to w twarz- co o tobie myśli, a nie obrabia ci dupe za plecami ... powiedz jej, co o tej całej sytuacji myślisz i że czujesz się odrzucona itp. jeżeli nic się nie zmieni, radzę zmienić przyjaciółkę, bo obawiam się, że będzie coraz gorzej (niby się z tobą kumpluje, ale na moją domówkę cię nie zaproszę, a i nawet nie będziesz o niej wiedzieć ... i takie tam) trzymam kciuki wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka