Gość: Maggy297 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 15:32 Lubicie anime ? Jeśli tak to jakie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maggy297 Re: Anime IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 15:33 Ja lubię - Shuffle! - Ranma 1/2 Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.pl Re: Anime 18.03.09, 15:34 Gość portalu: Maggy297 napisał(a): > Lubicie anime ? Jeśli tak to jakie ? Ja lubię, ale nie mam czasu oglądać za często... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggy297 Re: Anime IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 15:36 A jakie lubisz Kotku ? <tytuły bym chciała, bo nie mam co oglądac...a i najlepiej obok jaki to rodzaj> Odpowiedz Link Zgłoś
charlotta Re: Anime 18.03.09, 15:38 Uwielbiam! Polecam Death Note i Clannad . Clannad jest takie dla dziewczyn, ale bardzo śmieszne. Clannad After Story to 2 część. Jednak jeśli jeseś fanem anime lub mangi to Death Note obejrzyj koniecznie (oba anime znajdziesz na: kreskowki.fani.pl). Odpowiedz Link Zgłoś
explosive Re: Anime 18.03.09, 17:58 nie interesuje sie anime wiec nie moge powiedziec czy lubie czy nie... paru moich znajomych uwielbia... Odpowiedz Link Zgłoś
selena Re: Anime 18.03.09, 15:36 kiedyś bardzo lubiłam, i nawet sobie przerysowywałam obrazki z magazynów o anime. ale teraz nie wiem, czy sa jeszcze takie czasopisma. fajnie, ze ktos zalozyl taki watek Odpowiedz Link Zgłoś
charlotta Re: Anime 18.03.09, 15:41 selena napisał(a): > kiedyś bardzo lubiłam, i nawet sobie przerysowywałam obrazki z magazynów o > anime. ale teraz nie wiem, czy sa jeszcze takie czasopisma. fajnie, ze ktos > zalozyl taki watek Oczywiście Selenko że są takie magazyny! "Otaku" to najpopularniejsze. Znajdziesz je w empiku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggy297 Re: Anime IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 15:38 Dzięki Selenko Ja też lubię przerysowywac obrazki ale raczej sama je z głowy rysuję. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzka Re: Anime 18.03.09, 15:47 Z tych co olądam to nie wymieniłyście tylko InuYasha, polecam jest pełna wspaniałego humoru i tego co najważniejsze uczuć i ciekawych wątków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasss Re: Anime IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 19:17 A ja jesycye nigdy nie ogladalam ...w takim razie bede musiala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chi. Re: Anime IP: *.kolornet.pl 05.04.09, 00:39 Z tego co wymieniłyście oglądnęłam wszystkie. ^^' Szczerze polecam wam Claymore, jeżeli ktoś lubi fantastyczne klimaty. Albo Kuroshitsuji, pełne czarnego humoru. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
edervenne2607 Re: Anime 08.04.09, 20:53 Ja jestem wielką fanką anime i mangi! Moje ulubione anime to: -InuYasha -Hellsing -Death Note -Skip Beat -Great Teacher Onizuka Uwielbiam również przepiękne filmy pełnometrażowe anime. Zwłaszcza reżyseria Miyazakiego ( "Spirited Away", " Mój sąsiad totoro", " księżniczka mononoke" ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jngfjn Re: Anime IP: *.11.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 10.04.09, 11:33 Hmm... Fullmetal Alchemist. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
firana :---------------------------) 12.04.09, 21:11 W dzieciństwie bardzo lubiłam Dragon Ball ^^' polecam! [ ; Teraz kocham Death Note Pochwalę się, że zaczynam tworzyć opowiadanie na podstawie owego Death Note Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gitarzystka Re: Anime IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 18:13 LubiE. Bleach, Naruto, Dragon Ball Z i Gt. i inne tam xd Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Anime 05.05.09, 15:59 Wychowałam się na anime Z nowszych moim faworytem jest Death Note, lubię DN Angel, Clannad. Ale oczywiście zawsze warto wrócić do klasyki, jaką jest Dragon Ball Jak byłam mała oglądałam "Sally czarodziejka", "Syrenka Mako", "Czarodziejskie zwierciadełko" (tytułów już nie pamiętam dokładnie, z 13 lat od tego minęło). Wie ktoś, gdzie można obejrzeć te 3 ostatnie? Jakieś strony? Odpowiedz Link Zgłoś
anonimka Re: Anime 08.08.09, 12:36 Bleach, Naruto.Naruto Shippuuden.Dragon Ball Z i GT.Vampire Knight. xDD Odpowiedz Link Zgłoś
kitty16 Re: Anime 05.05.09, 17:31 jej z tego co zauważyłam to bardzo dużo osób to lubi, ale ja nie oglądam..nawet nie wiem dokładnie o czym to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [][] Re: Anime IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 16:24 Oglądałam tylko Vampire Knight i było super.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: km Re: Anime IP: *.14.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 06.05.09, 17:55 ja lubię Naruto ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
lisa88 ahh...^^ 06.07.09, 18:15 Moje ulubione to Nana i Princess tutu. Oba anime polecam.! Princess tutu jest to klasyka, ale bardzo poruszająca i piękna (kocham ją bo w niej jest o balecie ;] ) Zato Nana opowiada o prawdziwym życiu. Początkowe odcinki są troche nudne ale potem się rozkrąca xd bardzo polecam.! Odpowiedz Link Zgłoś
olciaa111 Re: Anime 06.07.09, 19:36 oo boże ja nienawidzę anime...;/ są żałosne że animowane lalki Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Anime 06.07.09, 20:07 nie przepadam za anime jakoś nie lubię wkurzają mnie postacie anime nie wiem czemu ale strasznie ich nie lubię Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Anime 06.07.09, 23:37 a ja jakoś nie oglądam, nie ciągnie mnie . xd ale może znaczne z tych co poleciłyście . . . ogólnie to tu weszłam bo tak mi się przypomniało, gram w taką grę `maplestory` /pewnie nikt nie zna, a szkoda/ i jest o niej anime, w prawdzie to właśnie ta anime była pierwsza, potem gra . ale mi się nie podoba, angielskie napisy to nie za fajnie ale się rozumie xd . ogólnie to to słabe jest ale chcę poznać historię mapli . xd Odpowiedz Link Zgłoś
demicullen Anime 09.07.09, 13:38 Ja lubię Shaman King, Shugo Chara, Death Note, Vampire Kinight, Naruto i Munto TV Odpowiedz Link Zgłoś
q. Re: Anime 09.07.09, 13:58 Kocham. : Chobits Full Metal Alchemist Great Teacher Onizuka To było coś xD Neon Genesis Evangelion Green green xD Odpowiedz Link Zgłoś
spier.dalaj666 Re: Anime 09.07.09, 14:41 ja też lubię Czarodziejkę z Księżyca ^^ i InuYashe lubię i Hellsing i Death Note. Szałowe to wszystko. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
miley347 Re: Anime 11.08.09, 13:27 Uwielbiam Dragon Ball wychowałam się na tym anime DB RZądzi Odpowiedz Link Zgłoś
jaadziusaa Re: Anime 15.08.09, 19:09 Lubie Naruto, Vampire Princess Miyu i Vampire Knight Odpowiedz Link Zgłoś
paurii Re: Anime 17.08.09, 13:06 <33333333333 Ulubione? Bezkompromisowo DEATH NOTE! yaaaayz. lubię też Bleach, Chobits, Elfen Lied, K-ON!, poniekąd Naruto, Vampire Knight, Love Hina (hm, pierwsze anime jakie obejrzałąm), Loveless (Soubi! <3), Peach girl (omg, ja zawsze to czytam 'bitch gir' xD). I pewnie jeszcze jakieś inne, o których zapomniałam xD Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia x33 16.10.09, 12:55 Death note jest u mnie na pierwszym miejscu ;]] Oglądam jeszcze Elfen Lied, Naruto i ostatnio zaczełam Serial Experiments Lain (Wirtualna Lain ) z roku 1998 x3 strasznie mi sie podoba xd<br /> ogolnie kocham anime ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: x3 16.10.09, 21:19 Fullmetal Alchemist Edward i jego kompeks "Chibi" YEAH!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miley31 Re: Anime 25.10.09, 13:05 Bardzo lubię Szczególnie Shaman King(Król Szamanów) ... Odpowiedz Link Zgłoś
haru Re: Anime 27.10.09, 10:00 kiedyś lubiłam, zwłaszcza "Higurashi no Naku Koro ni" - świetny horror. polecam. klimat, postacie na plus. grafika niestety bardzo słaba, ale w drugiej serii ("higurashi no Naku Koro ni Kai") jest już lepsza/ widać większy budżet. poza tym "ToraDora!" to świetne anime - dużo dobrego humoru i - co najważniejsze dla mnie - mało, a właściwie brak fanserwisu. Odpowiedz Link Zgłoś
rollie Re: Anime 27.10.09, 14:23 kiedyś uwielbiałam Naruto -,- Bleach, Death Note i Vampire Knight. teraz już nie oglądam ^^ Odpowiedz Link Zgłoś