Dodaj do ulubionych

Miley & Selena

18.03.09, 17:24
MOim zdaniem Miley jest 100 razy lepsza, jednak to tylko moje zdanie. Wszyscy
uważają Selenę za aniołka. NIe dawno na youtube znalazłam filmik a raczej
tylko dzwiek a dokladnie rozmowe telefoniczna miley z selena. Selena mowi
miley ze jest głupia nie nawidzi jej i ze jest beznadziejna, nawet mowila na
miley bardzo nie ladnie. Czy to jest zachowanie aniołka?? Spróbuje znaleźć do
nagranie to wtedy podam linka. A wy kogo wolicie??
Obserwuj wątek
    • Gość: Natalia. Re: Miley & Selena IP: *.171.46.194.static.crowley.pl 18.03.09, 17:49
      Ja żadnej z nich nie lubię. Miley, cóż, też święta nie jest (przykłady? jej
      fotki, zachowanie, filmiki). Denerwuje mnie to, że zachowuje się jak nie wiadomo
      jaka gwiazda, a tak na prawdę jest kiczowatą, podrobioną tapetą, która wystąpiła
      w Disney'owskim serialu i nagrała płytę. Fajnie, gdyby nauczyła się trochę
      pokory, bo niedługo zrobi się z niej Paris Hilton, czy panna Lohan, a wcale nie
      głupia z niej dziewczyna.
      Co do Seleny. Właściwie to nie jest jakaś super, ale głupia też nie. Jej
      aktorstwo aktorstwem, ale po co zaczęła śpiewać? Ja rozumiem, gwiazda Disney'a
      próbuje swoich sił w 'większym' show-biznesie. Ale wybacz Seleno, Twojego głosu
      słuchać się nie da. Przesłodone to i aniołka udaje.
      Śmiać się, czy płakać? Oto jest pytanie.

PS: Wracając do Disney'a i nawiasem mówiąc Camp Rocka. Ktoś pytał mnie, co sądzę
      o tym filmie. Hm. Wg. mnie Camp Rock był najgłupszym, najgorszym i najbardziej
      żałosnym 'filmem' Disney'a. W HSM przynajmniej jakimś tańcem, czy piosenkami
      nadrabiali, a tu - dno.
      PS2: Z góry przepraszam, jeśli kogoś obraziłam. To w końcu forum, gdzie każdy
      może wyrazić swoją opinię.

Pozdrawiam. smile
    • Gość: jagus Re: Miley & Selena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 17:30
      Selena jest okropna! Oczywiście że wolę Miley!!! Mogłabyś podac ten link ??smirk
      POZDRO DLA FANÓW MILEY!!
    • pati896 Re: Miley & Selena 27.03.09, 15:44
      hahaha.! A może Miley nie jest ŚWIĘTA CO?! Ja już mam tego dość dlaczego wy je ciągle do siebie porównujecie.!
      KAZDA JEST INNA I TAK MA BYĆ.! A miley_cyrus były tam twraze, bo chyba nie jestes aż tak naiwna co.! Ludzie to
      jest 21 wiek istnieje coś takiego jak fotomontarz i te sprawy.! Ludzie, którzy nienawidzą Sel robią takie coś by im
      ubliżyć i zniszczyć kariere.! To są Św***. Każda jest jaka jest a nawet jakby tam były twarzy idzie poprzestawiać
      sceni pomieszać słowa i stworzyć coś zupenie innego. Nie wieże że Sel by takie coś zrobiła, bo przyjaźni się z Miley.
      Ma urode jaką ma i nie ma na to wpływu przyznajcir że jest piękna i ma CÓDOWNE WŁOSY i jest ładniejsza od Miley
      dla tego jej zazdrościcie i tak mówice. No przyznajcie OKLAMUJECIE SAMI SIEBIE ;/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka