Gość: milunia_cyrusx3 IP: *.xdsl.centertel.pl 19.03.09, 10:08 Miley Cyrus i Selena Gomez siebie nie lubią.Czy wam to pasuje??chciałybyście aby Selena i Miley się lubiły?? ja bym chciała Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nicola_16 Re: o Selena Gomez i Miley Cyrus 19.03.09, 10:43 bardzo bym chciała bo wtedy nikt by ich nie porównywał i nie było by między innymi takich komentarzy : " Miley jest najlepsza a Selena to przesłodzona gwiazdka" albo "Selena rządzi, a Miley stara się zniszczyć jej karierę" bardzo bym chciała żeby się polubiły, bo obydwie są MEGA SUPER GWIAZDAMI, chociaż bardzo się różnią, ale obydwie RZĄDZĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdro dla fanów Miley i Seli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milunia_cyrusx3 Re: o Selena Gomez i Miley Cyrus IP: *.xdsl.centertel.pl 19.03.09, 10:57 tak,masz racjędzięki że mi odpisałaś Odpowiedz Link Zgłoś
nimfadora Re: o Selena Gomez i Miley Cyrus 19.03.09, 21:13 Obie są super! Gdyby się pogodziły fanki teorytyczbnie nie powinny się kłucić,(ale i tak beda sie klucić) Byłoby extra gdyby Demi Sel i Miley były 3 njlepszymi przyjaciółkami, ale zabardzo bie możemy na to liczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
nicola_16 Re: o Selena Gomez i Miley Cyrus 19.03.09, 11:00 nie ma sprawy buziaczki dla Cb i oczywiście dla Seleny i MIley też hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orzeszek Re: o Selena Gomez i Miley Cyrus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 14:09 Tak czemu nie Odpowiedz Link Zgłoś
angelina1123 Re: o Selena Gomez i Miley Cyrus 19.03.09, 14:34 bardzo bym chciała zeby sie przyjaźniły bo niebyło by takicg głuppich komentarzy Odpowiedz Link Zgłoś
miley_96 Re: o Selena Gomez i Miley Cyrus 19.03.09, 15:01 Na Disney channel co miesiąc jest gwiazda miesiąca. W lutym była Selena i mówiła że Miley i Emily to jej przyjaciółki. Odpowiedz Link Zgłoś
eluchna Re: o Selena Gomez i Miley Cyrus 20.03.09, 20:07 Mi się zdaje że to tylko Polska przesadza może one się lubią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Re: o Selena Gomez i Miley Cyrus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 13:11 sEl jest wporzo ale osobiście bardziej lubię Miley Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: o Selena Gomez i Miley Cyrus 28.03.09, 13:14 Nie prawda.! Sel i Miley się przyjaźnią BRADZO xD A ludzie tylko wymyślają głupie plotki ;/ Odpowiedz Link Zgłoś