luli321 25.01.23, 15:27 Jakby mi kto kiedyś powiedział, że będę słuchać Miley, to bym nie uwierzyła...a jednak! Naprawdę mi się podoba ta piosenka, dziwi mnie to bo korzenie mam bardzo ciężko rockowe... Gdybym umiała wkleiłabym tu😉 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borsuczyca.klusek Re: Miley Cyrus, Flowers 25.01.23, 15:33 Miley Cyrus - Flowers (Official Video) Też lubię 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Miley Cyrus, Flowers 25.01.23, 16:03 A mnie sie ten utwor mocno kojarzy z Its a wonderful life... W koncu wiekszosc tych rokowych i popowych piosenek, to 4 akordy grane na przemian... Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Miley Cyrus, Flowers 25.01.23, 16:05 Black - Wonderful Life (Official Video) Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Miley Cyrus, Flowers 25.01.23, 16:11 4 akordowe piosenki: 4 Chords | Music Videos | The Axis Of Awesome Odpowiedz Link Zgłoś
brytyjska.mgla Re: Miley Cyrus, Flowers 25.01.23, 19:41 Flowers to odpowiedź na utwór Bruno Marsa "When I was your men". Cały refren jest dokładną parafrazą refrenu Marsa, opowiezianą z perspektywy zdradzonej kobiety. youtu.be/ekzHIouo8Q4 Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Miley Cyrus, Flowers 26.01.23, 16:51 Dziwne, bo piosenka Marsa ma juz z 10 lat. Trochę długo jak na odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Miley Cyrus, Flowers 27.01.23, 11:40 Te piosenke zadedykowal podobno ex maz Miley, Liam. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Miley Cyrus, Flowers 25.01.23, 16:09 W sumie to pocieszające ze nie jestem jedyna, która po jednym burpee pada twarzą na glebę i już nie wstaje… Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Miley Cyrus, Flowers 25.01.23, 15:34 Jolien w jej wykonaniu też jest super, jej koncerty z Dolly fajne, jeszcze kilka jej piosenek lubię od dawna. Flowers ma ciekawą historię, to piosenka z dedykacją dla jej byłego męża. Odpowiedz Link Zgłoś
bialyhenio Re: Miley Cyrus, Flowers 25.01.23, 15:58 Nie Jolien, tylko Jolene. Miley Cyrus - The Backyard Sessions - "Jolene" Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Miley Cyrus, Flowers 25.01.23, 16:39 No rzeczywiście to w wątku najistotniejsze😀 Odpowiedz Link Zgłoś
bialyhenio Re: Miley Cyrus, Flowers 25.01.23, 16:50 Żebyś chociaż Joliene napisała to by jeszcze uszło. Jolene has several spelling variations: Joelene Joleen Joleene Jolene Joliene Joline Jouline Jolin Jolleen Jollene Jolyn Jolyne Jolynn Joleane (wikipedia) Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Miley Cyrus, Flowers 25.01.23, 15:34 www.youtube.com/watch?v=G7KNmW9a75Y Lubię Miley, ma wiele fajnych piosenek, a już "Jolene" w jej wykonaniu skasowała Dolly Parton. Tylko muszę wymazać z pamięci Petardę pląsającą z mopsami i nucącą Flowers!!! Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Miley Cyrus, Flowers 25.01.23, 15:39 primula.alpicola napisała: > Tylko muszę wymazać z pamięci Petardę pląsającą z mopsami i nucącą Flowers!!! Mission impossible 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Miley Cyrus, Flowers 25.01.23, 15:57 Qrwa. Miley w złotej kiecce, Miley w złotej kiecce. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Miley Cyrus, Flowers 25.01.23, 16:22 Mops przeżuwający coś w gębie 😳 Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Miley Cyrus, Flowers 25.01.23, 16:32 Możecie przestać? Co za jędze. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Miley Cyrus, Flowers 25.01.23, 16:34 borsuczyca.klusek napisała: > Mops przeżuwający coś w gębie 😳 Nie coś tylko żenadę. Odpowiedz Link Zgłoś
bazia_morska Re: Miley Cyrus, Flowers 25.01.23, 18:52 To mopsiczka Wandeczka (tak podejrzewam, bo widziałam wcześniejszy tiktok Petardy ze szczeniaczkiem). Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Miley Cyrus, Flowers 26.01.23, 10:16 Co przeżuwał? Jak midweek słusznie podaje - ten straszny obciach Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Miley Cyrus, Flowers 26.01.23, 14:17 primula.alpicola napisała: > Qrwa. Miley w złotej kiecce, Miley w złotej kiecce. Petarda w złocie, Petarda w złocie 🙊 www.instagram.com/reel/Cny3HtUg-rb/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Miley Cyrus, Flowers 26.01.23, 16:35 Ubiera się lepiej niż Cichopka, muszę przyznać. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Miley Cyrus, Flowers 26.01.23, 19:15 Poszczególne ciuchy ma bardzo fajne, ale ogólne wrażenie robi krejzolskie Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Miley Cyrus, Flowers 26.01.23, 19:40 To przez głowę, głowa robi krejzolstwo. Zdekapitować i będzie całkiem fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Miley Cyrus, Flowers 27.01.23, 12:35 primula.alpicola napisała: > To przez głowę, głowa robi krejzolstwo. Zdekapitować i będzie całkiem fajnie. Nie, tam jest jak dla mnie za dużo/za bardzo. Ona wszystko ma takie mega wyraziste, ciuchy, dodatki, buty, okulary, bizu, do tego krwista szmina i teraz rockowo łysa pała. Gama to ładnie gdzies napisała ze pani jest komiksowa i fluorescencyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Miley Cyrus, Flowers 27.01.23, 12:47 No taka jest, ZBYT. Ale sama zobacz- zdekapitować i masz z głowy (heh) okulary, krwistą szminę, biżu i łysość Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Miley Cyrus, Flowers 27.01.23, 12:51 primula.alpicola napisała: > To przez głowę, głowa robi krejzolstwo. Zdekapitować i będzie całkiem fajnie. Za! Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Miley Cyrus, Flowers 26.01.23, 19:53 No bo jest krejzolką, a tańczy, jak Joker. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Miley Cyrus, Flowers 26.01.23, 00:22 >już "Jolene" w jej wykonaniu skasowała Dolly Parton. Absolutnie nie. Dolly ma o niebo piekniejszy glos. A ta sie drze pelna paszcza. Nic nadzwyczajnego Odpowiedz Link Zgłoś
dziadumila Re: Miley Cyrus, Flowers 25.01.23, 15:35 Mam identycznie, kto by pomyślał że będę słuchać jej piosenki non stop 🙈 Bardzo mi się podoba 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: Miley Cyrus, Flowers 25.01.23, 15:36 Miley ma bardzo rockowy głos i kilka naprawdę dobrych kawałków. Flowers jest przyjemne. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Miley Cyrus, Flowers 25.01.23, 16:02 shellyanna napisała: > Miley ma bardzo rockowy głos i kilka naprawdę dobrych kawałków. O tak. "Wrecking ball" i "Nothing breaks like a heart" to moje ulubione. Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: Miley Cyrus, Flowers 25.01.23, 16:21 Moje to Malibu i cover Jolene Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Miley Cyrus, Flowers 25.01.23, 19:14 Właśnie posłuchałam wykonania Wewcking ball z Dolly Parton. Miley wypadła duużo lepiej. Dolly jakby głos traciła. www.youtube.com/watch?v=SEdAFDl_2g4 Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Miley Cyrus, Flowers 25.01.23, 19:20 Wiem, niezależnie od wszystkiego i tak jest gwiazdą Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Miley Cyrus, Flowers 26.01.23, 10:17 "Wrecking ball" zaśpiewała pięknie, wtedy usłyszałam, że to naprawdę jest kawał głosu. Ale ten utwór, mimo niewątpliwie petardziego przesłania - muzycznie raczej nie istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
brytyjska.mgla Re: Miley Cyrus, Flowers 25.01.23, 19:36 youtu.be/7T2RonyJ_Ts Ja bardzo lubię Mother's daughter. Wielki plus za oryginalny teledysk. Odpowiedz Link Zgłoś
barattolina Re: Miley Cyrus, Flowers 25.01.23, 15:45 Nie wiedziałam, że Miley ma taki głos ! Znałam ją dotąd tylko z Pudla.... Jolien faktycznie świetna. Odpowiedz Link Zgłoś
jednoraz0w0 Re: Miley Cyrus, Flowers 25.01.23, 15:55 Ona ma rewelacyjny głos, ja się w nim zakochałam jak lata temu oglądałam ze szczawikami „Bolta”, ona podkładała głos tej dziewczynki. I w ogóle ją uwielbiam za poczucie humoru i dystans do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Miley Cyrus, Flowers 25.01.23, 15:57 Fajne, rzeczywiście głos świetny. Ja ją znam z czasów hanny montany - bo córka katowała wszystkich tym serialem. Nawet na filmie byłam - poświęciłam się w ramach dnia dziecka, bo za mała była aby pójść sama. Odpowiedz Link Zgłoś
bialyhenio Re: Miley Cyrus, Flowers 25.01.23, 15:50 Mi też trudno było w to uwierzyć, ale Miley poza wywoływaniem skandali i machaniem gołą dudą to niestety umie śpiewać i ma świetny glos Odpowiedz Link Zgłoś
arkanna Re: Miley Cyrus, Flowers 25.01.23, 16:17 I gdyby została tylko przy muzyce byłoby super. Głos świetny ,piosenka fajna ale jakby zlepiona z innych hitowych kawałków. Ale gola to ma dziewczyna , oj ma Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Miley Cyrus, Flowers 25.01.23, 16:50 Z takim startem jaki miała, że nie dołączyła do klubu 27 to już sukces, dorosła na oczach świata, dojrzała i oderwała się od wizerunku gwiazdeczki Disneya, niewielu się to udało. Odpowiedz Link Zgłoś
bialyhenio Re: Miley Cyrus, Flowers 25.01.23, 23:15 miała problemy z alkoholem albo narkotykami? Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Miley Cyrus, Flowers 26.01.23, 10:20 "Mnie". Nie "mi". "Mnie też trudno było uwierzyć", piewco ojczystego języka. Boże, bywalec, jaki ty jesteś daremny, piętro wyżej czołgasz dziewczynę za nieprawidłową pisownie amerykańskiego imienia, a sam nie jesteś w stanie zdania po polsku sklecic Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Miley Cyrus, Flowers 26.01.23, 17:28 Kolejna z jego znanych cech. Odpowiedz Link Zgłoś
mamkotanagoracymdachu Re: Miley Cyrus, Flowers 25.01.23, 15:54 Też słucham w kółko, świetny tekst! Lubię ją od słynnego wykonania Santa Baby u Jimmiego w 2018 Odpowiedz Link Zgłoś
jednoraz0w0 Re: Miley Cyrus, Flowers 25.01.23, 15:58 A jej parodia jej własnego kawałka? We Did Stop - SNL Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Miley Cyrus, Flowers 26.01.23, 10:55 Swietne jest, nie znalam tego! Odpowiedz Link Zgłoś
cojapaczem Re: Miley Cyrus, Flowers 25.01.23, 15:56 Uwielbiam ją 2 lata temu się zakochałam Miley Cyrus - Midnight Sky (Official Video) Odpowiedz Link Zgłoś
is-laura Re: Miley Cyrus, Flowers 25.01.23, 16:33 Jest świetna. Mój ulubiony utwór Mother's daughter Odpowiedz Link Zgłoś
dr.amy.farrah.fowler Re: Miley Cyrus, Flowers 25.01.23, 17:20 Zobaczcie sobie Heart of Glass w jej wykonaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: Miley Cyrus, Flowers 25.01.23, 19:26 Kojarzyłam ją z Pudelka i irytował mnie ten jej wiecznie wywalony język. Az kiedyś obejrzalam jakiś z nią wywiad. Fragment. Zaintrygowała mnie, weszłam sobie posłuchac jej piosennki i zaliczyłam zdziwienie, jaki dobry ma głos! Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: Miley Cyrus, Flowers 25.01.23, 19:35 I uważam, że ma super figurę. Odpowiedz Link Zgłoś
aadrianka Re: Miley Cyrus, Flowers 25.01.23, 19:32 Piosenka całkiem przyjemna, ale jej głos się marnuje w takich kawałkach, wolę jak jest moc typu Wrecking Ball. Natomiast w teledysku wygląda znakomicie, nawet jeśli jest to styl "patrz frajerze, co straciłeś". Odpowiedz Link Zgłoś
jammer1974 Re: Miley Cyrus, Flowers 28.01.23, 12:47 Muzyka to muzyka. Jej glos slychac dobrze. Pieknie wybrzmiewa. Fajna piosenka. Nic sie nie marnuje. Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Miley Cyrus, Flowers 25.01.23, 19:36 Ani Shakira, ani ona, jakoś mnie te kawalki nie chwyciły. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_libusza Re: Miley Cyrus, Flowers 25.01.23, 22:01 www.youtube.com/watch?v=KrEaziyPF2g Moje ulubione, jej cover say hello to heaven Cornella Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Miley Cyrus, Flowers 26.01.23, 10:02 Odsluchalam i faktycznie ma dziewczyna fajny glos, wykonanie santa baby u jimmego fallona extra Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Miley Cyrus, Flowers 26.01.23, 10:09 O tym, że Miley Cyrus śpiewa dobrze i w dodatku ma ciekawe utwory wiadomo od zawsze. Jeśli ktoś myślał, że to amerykańska Doda oznacza, że gucio wie o muzyce. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Miley Cyrus, Flowers 26.01.23, 18:36 nie Doda, bo Doda ma mniej talentu, piosenki nienadzwyczajne ale jest inteligentniejsza niz Miley. Miley ma niektore utwory - hity. Ale nie porownujmy jej z Dolly talentem czy glosem... Odpowiedz Link Zgłoś
veryvery Re: Miley Cyrus, Flowers 26.01.23, 18:55 Czemu twierdzisz ze doda jest inteligentniejsza od miley? Odpowiedz Link Zgłoś
bialyhenio Re: Miley Cyrus, Flowers 26.01.23, 19:23 doda podobno nadawała się do Mensy ale nie wiem czy to sprawdzone informacje 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Miley Cyrus, Flowers 27.01.23, 14:20 bo wystarczy wlaczyc jak sie wypowiadaja i co mowia. Obydwie nie sa zbyt delikatnymi istotkami ale to sa raczej ostre. Miley ma akcent jak dziewczyna z prowincji ale niestety nie brzmi jak ulozona Dolly Parton ktora tez ma poludniowy akcent, ale jak dziewka dosc prosta. W dodatku bogactwo jezyka, skladnia i to co mowi sugeruje jednak ze Doda jest inteligentniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
cojapaczem Re: Miley Cyrus, Flowers 27.01.23, 15:20 MIley jest po poważnym urazie mózgu w dzieciństwie, wiec czepianie się pierdół typu składnia nie ma sensu Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Miley Cyrus, Flowers 27.01.23, 15:36 nie sadze by byl to wynik urazu mozgu. Po prostu nie jest to osoba ponadprzecietnie inteligentna jak Doda. Miley jest przecietnie inteligentna dziewczyna. NIe ma zadnych objawow urazu mozgu w sposobie jaki mowi Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Miley Cyrus, Flowers 27.01.23, 17:11 A mnie maniera Dody drażni. Ten śmiech "słodkiej idiotki", poza tym ona mówi szybko i często w taki sposób, żeby okazać swojemu rozmówcy, że stoi od niego wyżej w hierarchii. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Miley Cyrus, Flowers 27.01.23, 17:58 ja nie powiedzialam ze Dode lubie- ja nie lubie ani jednej ani drugiej, Obie sa szorstkie jak szczotka druciana. Ale Doda zdecydowanie bardziej inteligentna. Posluchaj kiedys Miley jak cos mowi i nie spiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
bialyhenio Re: Miley Cyrus, Flowers 27.01.23, 20:42 Princess ale skąd możesz wiedzieć ze Miley nie jest inteligentna? Przecież np twój mąż ma autyzm i ktos moglby go negatywnie ocenić a jest on geniuszem. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Miley Cyrus, Flowers 27.01.23, 23:06 Henio jak rozumiem ze nie znasz ni w zab angielskiego skoro nie potrafisz ocenic co mowi i jak siw wypowiada Miley. Ale kazdy kto dobrze zna jezyk to slyszy. I sytuacja z tym wulgarnym tancem jej i ze Vogue wyrzucil ja z planow okladki nie byla przypadkiem. To przecietna dziewczyna. Fakt, porownanie jakze trafne.... Ona ma Aspergera, tak jak ojciec mojego dziecka albo Bill Gates... A nie czekaj...chyba jednak cos za logicxnie nie kojarzysz. Odpowiedz Link Zgłoś
bialyhenio Re: Miley Cyrus, Flowers 28.01.23, 00:50 Princess, angielski jednak trochę znam Nie słuchałem zadnego wywiadu z miley, może rzeczywiście to prostaczka, nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Miley Cyrus, Flowers 28.01.23, 09:01 Nie znowu a prostaczka ale nie jest jakas nieprzecietnie intelektualnie. Naprawde historia z Vogue i wulgarnym zachosaniem podczas piosenki dobrze nie swiadczy Odpowiedz Link Zgłoś
bialyhenio Re: Miley Cyrus, Flowers 28.01.23, 09:05 no ale twój mąż asperger geniusz moglby się komuś wydać gburem czy głupkiem po rozmowie? a jak wspominałaś to mózg robiący bardzo skomplikowane rzeczy zawodowo Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Miley Cyrus, Flowers 28.01.23, 12:23 Po.pierwwze to nic mi nie wiadomo abym miala z nim slub. Po drugie nie wydaje i nie wydawal sie nikomu ani gburem ani glupkiem. Jest to czlowiek inteligentny i kulturalny z poczuciem humoru. Czy wg Ciebie Bill Gates ktory ma Aspergera to glupek i gbur? On ma wysokofunkcjonujacy Asperger syndrome Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Miley Cyrus, Flowers 28.01.23, 12:28 Tu masz liste skandali ktora wywolala Miley C. Mobbowala w necie, Vogue ja wyrzucil za skandaliczne ruchy podczas piosenki na koncercie dla nastolatkow, i wiele innych. To naprawde nie jest madra kobieta www.rollingstone.com/music/music-lists/miley-cyrus-10-biggest-scandals-108463/ Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Miley Cyrus, Flowers 27.01.23, 23:08 Rozrozniasz IQ a madrosc zyciowa? Doda jest bystra a nie wielce madra. Miley ani madra ani specjalnie bystra. Normalna przeciętna Hannah Montana. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Miley Cyrus, Flowers 27.01.23, 23:13 A w czym ta bystrość się objawia? Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Miley Cyrus, Flowers 28.01.23, 09:03 W powolnosci zrozumienia przez ciebje różnicy czym jest intelekt a madrosc. Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: Miley Cyrus, Flowers 26.02.23, 11:14 Jezu, gdzie ta inteligencja Dody? Jak tylko słyszę o tej jej rzekomej inteligencji to mi się śmiać chce. Słuchałam wywiadów z nią, i sorry ale ja tej ponadprzeciętnej inteligencji wcale nie słyszałam. Owszem może i Doda wie jak zagrać, co powiedzieć i jak się zachować w mediach ale żeby ona była taka wielce inteligentna to ja mam poważne wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
jozefrobotnik Re: Miley Cyrus, Flowers 26.01.23, 10:58 A to nie jest jakiś cover? Będzie mnie to teraz męczyć Odpowiedz Link Zgłoś
jozefrobotnik Re: Miley Cyrus, Flowers 26.01.23, 14:00 Przesłuchałam kolejny raz, no kurcze ta melodie już gdzieś słyszałam. To mi żyć nie da 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
brytyjska.mgla Re: Miley Cyrus, Flowers 26.01.23, 14:10 Pisałam wyżej, że to nawiązanie do piosenki Bruno Marsa "When I was your man" Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Miley Cyrus, Flowers 26.01.23, 16:25 Ale jozefowi się kojarzy melodia. Odpowiedz Link Zgłoś
brytyjska.mgla Re: Miley Cyrus, Flowers 26.01.23, 16:42 Melodia refrenu jest przecież aka sama jak w piosence Marsa, tylko s innej tonacji i w szybszym tempie. 🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Miley Cyrus, Flowers 26.01.23, 16:43 A to muszę jeszcze raz posłuchać jednej i drugiej! Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Miley Cyrus, Flowers 26.01.23, 18:54 jozek ta jest moj pick Miley Cyrus - Wrecking Ball (Official Video) Odpowiedz Link Zgłoś
barattolina Re: Miley Cyrus, Flowers 26.01.23, 19:07 Chciałabym tylko napisać, że przez Was wpadłam w obsesyjny odsłuch Miley - Jolene. Coś niesamowitego !! Co za głos, co za wykonanie !!! 😍😍😍😍 Jak ja mogłam przeoczyć tą dziewczynę ?? 👀 Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Rzeczywiście, Cyruś jest kul tutej, 26.01.23, 20:47 ale czyż nie słodkie jest to hahahaha w wykonaniu poniższej panienki? Grupa Fest - Aniele mój Odpowiedz Link Zgłoś
jammer1974 Re: Miley Cyrus, Flowers 28.01.23, 12:42 Uwielbiam ta piosenke. Dokladnie w moim stylu. Chrypliwy glos Miley i chorki ktorych sam Modern Talking by sie nie powstydzil. I fajny tekst. Nikt Cie tak nie pokocha i nie rozpiesci jak Ty sama. Sama prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Miley Cyrus, Flowers 28.01.23, 13:05 Modern Talking ? A co oni mieli wspolnego z chrypliwym glosem? Cos ci sie pomylilo. Moze z Chris Rea Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Miley Cyrus, Flowers 28.01.23, 13:06 Chyba ze o chorki chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Miley Cyrus, Flowers 28.01.23, 12:47 Boje sie odpalac tic tok, bo trwa tam taka sama masakra "Flowers" jak niedawno z "dance with my hands". Absolutnie kazdy musi nagrac swoj shit z tym podkładem. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Miley Cyrus, Flowers 28.01.23, 20:56 To samo na Instagramie. Odpowiedz Link Zgłoś
fabryka.lodow.napatyku Re: Miley Cyrus, Flowers 28.01.23, 20:53 Flowers x When I Was Your Man - Miley Cyrus ft. Bruno Mars (Mashup) Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Miley Cyrus, Flowers 30.01.23, 11:24 Ja to sobie spiewam. Maz: ale gniewasz sie o cos? 😀 Odpowiedz Link Zgłoś