robpattinson Re: Czy szkoła może być fajna? 06.11.09, 20:59 może być fajna gdy się do niej nie chodzi xD a tak na poważnie to jest fajna bo: 1. są kumple 2 można sie z nimi ponabijać z nauczycieli 3. można sie czegoś nowego dowiedzieć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia036 Re: Czy szkoła może być fajna? 09.11.09, 20:02 Mi sie wydaje ze szkola nie jest fajna bo nauczyciele sie czepiaja i tylko pytaja i robia srawdziny aaa i pelo zadaja jeden plus to przerwa mozna pogadac i wogule Odpowiedz Link Zgłoś
blueye Re: Czy szkoła może być fajna? 14.11.09, 18:32 1. Daje nam możliwości lepszego życia, których nie warto odrzucać. 2. Oprócz nauki przedmiotów, uczy nas życia, samodzielnego rozwiązywania problemów. 3. I z tym punktem mam problem, bo dla mnie najistotniejszy jest pierwszy - napisanie, że szkoła to idealne miejsce spotkń towarzyskich wydaje mi się trochę beznadziejne... Więc trzecim powodem według mnie może być to, że przekonuje nas do wielu rzeczy, pomaga odnaleźć hobby czy zaplanować przyszłość, żeby godnie żyć i cieszyć się pracę, a jeśli chcemy to odkryć musimy mieć chociaż minimalną wiedzą i doświadczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
elza1502 Re: Czy szkoła może być fajna? 15.11.09, 18:56 ja tam lubie szkole tylk onajgorsze jest to ze trzeba sie w niej uczyc ;] ale gdyby nie ona to nie mialabym prawie wgl znajomych xd Odpowiedz Link Zgłoś
pinky_love Re: Czy szkoła może być fajna? 19.11.09, 20:42 Jest fajna, bo: 1. można się spotykać z przyjaciółmi 2. wygłupiać się 3. czegoś sie nauczyc czasem ? xD Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Czy szkoła może być fajna? 20.11.09, 21:31 Jest fajna bo : a) bo można spotkać się ze znajomymi i z nimi pogadać b) zawsze są w szkole jakieś jaja ktoś coś odwali powie śmiesznego c)bo się nie nudzi zawsze jest coś zadane albo coś do nauczenia he he ja lubię szkołę tak średnio wkurza mnie ile ja nerwów na nią zeżre i stresu i rozpaczy to mówić mi się nie chcę Odpowiedz Link Zgłoś
fantwilight Re: Czy szkoła może być fajna? 20.11.09, 21:53 fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/ 2054120,3,4,84517,Ucieczka.html Proszę wejdź i dodaj komentarz! ;** Bd bardzo wdzięczna i przepraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
fantwilight Re: Czy szkoła może być fajna? 20.11.09, 21:54 fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2054120,3,4,84517,Ucieczka.html Proszę wejdź i dodaj komentarz! ;** Bd bardzo wdzięczna i przepraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
fantwilight Re: Czy szkoła może być fajna? 20.11.09, 21:54 fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2054120,3,4,84517,Ucieczka.html Odpowiedz Link Zgłoś
19olus96 Re: Czy szkoła może być fajna? 21.11.09, 22:33 Niektórzy nienawidzą szkoły ze względu na naukę, ale patrząc na to z tej strony:<br /> W szkole widzimy swoich znajomych i możemy się z nimi powygłupiać,pogadać itd. A lekcje, nauka itd. nie są wcale takie okropne, przecież nie musimy mieć jakiś wspaniałych ocen, ważne by zdać i się cieszyć! Odpowiedz Link Zgłoś
kotekpl Re: Czy szkoła może być fajna? 01.12.09, 13:31 kotek.pl napisał(a): > Jeśli tak uważacie to napiszcie w trzech punktach dlaczego > > Jest fajna, bo > > 1) poznajemy znajomych > 2) można robić różne akcje > 3) można się czasem czegoś dowiedzieć nawet czasami ; D no cóż sQl czasem jest fajna , jak np . gadam na lekcjach i się jebiemy XD Odpowiedz Link Zgłoś
selenagomez13 Re: Czy szkoła może być fajna? 03.12.09, 17:16 Jest fajna tylko z dwoch powodow : po pierwsze : są znajomi z ktoryminie mozemy sie po szkole np. sootkac po drugie : są przerwy Odpowiedz Link Zgłoś
wikialis Re: Czy szkoła może być fajna? 03.12.09, 19:43 1) poznajemy znajomych 2) można robić różne akcje 3) można się czasem czegoś dowiedzieć (jesli sie wbije do głowy) Odpowiedz Link Zgłoś
cebulka14 Re: Czy szkoła może być fajna? 07.12.09, 16:58 Nie szkoła jest głupia przez tą głupią bede 1) miałam Duuuuuże kłopty ( tak na serio to przez taką laske ktorą tam poznałam ) 2) nie poznałam by paru osób przez które mam przechlap 3) jest głupia( osoby chodzące do niej ) 4)przez nią mam doła Odpowiedz Link Zgłoś
diankax3 Re: Czy szkoła może być fajna? 12.12.09, 14:46 Bo xD : 1. Spotykamy się ze znajomymi. xD 2. Bez niej byłoby nudno. Całe dni większość spędzałaby przed komputerem, a potem byś się nudzili ;d 3. Bo organizuje fajne wycieczki do innych miast <lol> xD Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 No Ba xD 15.12.09, 14:58 1) poznajemy znajomych 2) można robić różne akcjewink 3) można się czasem czegoś dowiedziećcool zgadzam się z tym,ale to 3 takie sobie najlepsze jest to,że POZNAJEMY NOWYCH LUDZI a na przerwach w naszej budzie LECI MUZA!!! ogólnie to ją lubię, bo nauczyciele są spoko. No chyba,że gorszy dzień;/ Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka1313 Re: Czy szkoła może być fajna? 21.12.09, 18:47 1. tu poznajemy przyjaciół na całe życie 2. są fajne wycieczki 3. DYSKOTEKI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
burza789 Re: Czy szkoła może być fajna? 23.12.09, 11:11 1. Bo na przerwach można lać ze wszystkiego z Qmpelami i kolegami oczywiście też xD 2.Bo można zaczepiac młodsze dzieci i mówić "Cześć jestem WC kaczka!Zaprzyjażnimy się??" xD Zawesze jest nadzieja że podadzą ci ręke i powiedzą cześć xD <lol2> 3.No... i że koledzy są? xD Tak tacy ładni niektórzy i można się z nimi pobrechać Odpowiedz Link Zgłoś
nrulezzzzz Re: Czy szkoła może być fajna? 23.12.09, 20:19 nie, bo trzeba się uczyć...cały świat zajmuje nauka i na nic nie mam czasu...to bezsens...chciałabym mieć jakieś 5 godzin nauki..najwyżej godzine w domu nad nauką i resztę dla znajomych i na bardzo ważne sprawy chociaż dzięki niej poznaje ,,różnych ludzi"...net jest fajny...real też...ale różnie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrus12345 Re: Czy szkoła może być fajna? 25.12.09, 16:07 szkoła moze być fajna ponieważ: 1)można się pośmiać z niekturych nauczycieli 2)można się nauczyc rużnych ciekawych żeczy 3)jeśli twoi najlepsi przyjaciele mieszkają np.w innych wioskach lub na ulicy badzo dleko oddalonej od twojej to jest najlepsza okazja żedby się z nimi spotkać ,pośmiać i miło spędzić czas. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwkaa13 Re: Czy szkoła może być fajna? 27.12.09, 13:38 fajna jest , ponieważ : 1)możne poplotkować z koleżankami 2)mieć dużo znajmych 3)dowiedzieć się kilku ciekawych rzeczy o których nic nie wiemy Odpowiedz Link Zgłoś
pretty_lady Re: Czy szkoła może być fajna? 27.12.09, 22:46 Zgadzam się z oliwkaa13 Odpowiedz Link Zgłoś
diiamentowa Re: Czy szkoła może być fajna? 28.12.09, 13:03 Szkoła może być fajna: - poznajesz nowych ludzi (czasem na całe życie) - niektóre lekcje są fajne xd - są wycieczki, zielone szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
selena_gomez5 Re: Czy szkoła może być fajna? 28.12.09, 18:01 Ja uważam że szkoła może być trochę nudna ale jest fajna ponieważ: >są koleżanki i koledzy >są różne wycieczki >są też fajne różne konkursy w których można wygrać. Odpowiedz Link Zgłoś