vanesska_demi_w 19.03.09, 16:29 kurczę...ludzie głupieją z dnia na dzień. jak można JONASÓW nie kochać? moja koleżanka tak ich kochała a trochę później już ich nie lubi... bez sensu! JB RULEZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demcialove Re: Jonas Brothers THE BEST!!! 19.03.09, 16:59 tak.!oni są swietni.!;* Odpowiedz Link Zgłoś
trampek.o_o Re: Jonas Brothers THE BEST!!! 19.03.09, 17:11 na przykładzie Twojej koleżanki można stwierdzić , że zazwyczaj zdarzają się zauroczenia , które szybko przemijają . owszem są wierni fani JB , ale też tacy , którzy usłyszeli o Camilli Belle i już Joe Jonas`a nie lubią . x D według mnie to głupie . wolę mocniejsze nutki , ale Jonasi szybko nie pozwolą o sobie zapomnieć . Odpowiedz Link Zgłoś
jonas_paula Re: Jonas Brothers THE BEST!!! 19.03.09, 17:31 O tak....zgadzam się z trampek.o_o <br /> szybko nie daczą o sobie zapomniec Ja ich kocham JB forever I mam nadzieje że zagrają kiedyś w Polsce ! Odpowiedz Link Zgłoś
jonasisuper Re: Jonas Brothers THE BEST!!! 21.04.09, 17:45 joe_jonas_fans@vp.pl to adres e-mail joego jonasa odpisał mi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Jonas Brothers THE BEST!!! IP: 88.220.69.* 19.03.09, 17:28 JONASI SĄ SWIETNI NAJLEPSI Odpowiedz Link Zgłoś
kochamjoego Re: Jonas Brothers THE BEST!!! 19.03.09, 17:52 Ja niewiem jak ich mozna nie kochac najlepsze chłopaki na swiiecie xD KOCHAM ICH Odpowiedz Link Zgłoś
andziulkaxd Re: Jonas Brothers THE BEST!!! 19.03.09, 19:26 Zgadzam się JAK ICH MOŻNA NIE KOCHAĆ...?? Oni są SUPER!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jb to dno Re: Jonas Brothers THE BEST!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 17:59 Nie każdy musi lubić tych zasrańców!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pink_rulez Re: Jonas Brothers THE BEST!!! 20.04.09, 18:10 Ja ich nie kocham i nie głupieję z dnia na dzień. Głupieją Ci, którzy mają pełno w gaciach jak ich widzą, bo tak się podniecają ich widokiem... Odpowiedz Link Zgłoś
miless Re: Jonas Brothers THE BEST!!! 10.06.09, 20:41 a ja ich lubię. mają świetne piosenki, i ogólnie są faajni. =3 ale nie jest to na takiej zasadzie że jak ich widzę to zaraz się strasznie podniecam czy coś. Odpowiedz Link Zgłoś
antikowa Re: Jonas Brothers THE BEST!!! 10.06.09, 20:34 Można ich nie lubić - kiepski pop. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren.xd Re: Jonas Brothers THE BEST!!! 13.06.09, 23:39 A mi się chyba nigdy nie znudzą xD Już ich z 2 lata słucham Odpowiedz Link Zgłoś